Καλλιοπακι παλι εξετασεις θα κανεις???
Printable View
Καλλιοπακι παλι εξετασεις θα κανεις???
Ωραία Καλλιόπη, οπότε αν δεν έχει επικοινωνήσει μαζί μας μέχρι τότε θα μας πεις εσύ τα νέα της. Κι εγώ πιστεύω ότι μεθαύριο θα βολτάρει.
οχι λιλα εχω ραντεβου για την επανεξεταση του τριμηνου!
ελπιζω να πανε ολα καλα! αν και η απωλεια μου δε νομιζω οτι ειναι και πολυ καλη
Γιατι ρε καλλιοπη 26 κιλα σε ενα τριμηνο ειναι παρα πολλα.
Καλλιόπη η απώλειά σου είναι πολύ καλή, 26 κιλά σε 3,5 μήνες είναι μέσο όρο περίπου 8 κιλά το μήνα. Εξάλλου σκέψου ότι δεν είναι καλό να χάνεις γρήγορα κιλά γιατί καταπονείται πολύ ο οργανισμός σου, ήδη έβαλες μία φορά σίδηρο. Θα δεις ότι και ο γιατρός θα σου πει τα ίδια.
Καλησπέρα...Κι εγώ μπήκα να μάθω Αντανέα για πάντα,αλλά τζίφος ακόμα,όπως βλέπω...
Ελπίζω αύριο κάποια στιγμή κάποια να έχει κάτι ευχάριστο να μας μεταφέρει...
Γοργόνα μου,καλές εξετάσεις και δε θέλω αηδίες για την απώλεια σου!Τι να πω κι εγώ στα 35 κιλά στα δύο χρόνια ε;
Παρεμπιπτόντως αύριο πάω κι εγώ να εξεταστώ.Και ναι,η γη συνεχίζει κανονικά να γυρίζει!Θα τα κάνω όλα!
Γαστροσκόπηση,αξονική άνω-κάτω κοιλίας,ελικοβακτηρίδια θα δω,σκιαγραφικά θα πιώ,βάρια,μάρια,όλα...
Και όχι μόνο θα εξεταστώ(όπως τις προάλλες στη μαστογραφία)αλλά θα εκτιμήσουν την κατάσταση μου όχι ένας,
αλλά τρεις γιατροί!Ένας σε κάθε μεγάλη πόλη της Ελλάδας!(όχι παίζουμε!)Πείτε μου πότε ν'αρχίσω ν'ανησυχώ!
Αλλοτριώνομαι και τρελαίνομαι!Α!Και θα πάω και σε ορθοπαιδικό για τα γόνατα μου!Δε μ'αναγνωρίζω!
Σήμερα η αδερφή μου μου πήρε και αποκωδικοποιητή για την τηλεόρασή μου, πάλι καλά. Βρήκε έναν φθηνό μάρκα μ'έκαψες με 25 ευρώ, τη δουλειά του πάντως θα την κάνει. Οσα δεν έδωσε στο φαρμακείο τα έδωσε στον αποκωδικοποιητή! Δεν είναι φοβερό; Πάντα κάτι προκύπτει ώστε να μην μας περισσεύουν χρήματα στο πορτοφόλι.
Τζιν,με γειά το Δαλματίας!Ποιό είναι;Το 27ο ή το 72ο;
Όσο για το φτουτάτο τικεράκι να το φροντίσει το αυλικό γλειφτράκι!
Ναταλία έχω πάθει σοκ!! Είσαι σίγουρη ότι η γη γυρίζει ακόμα; Γιατί θεωρούσα πιο πιθανό να σταματήσει η γη να γυρίζει παρά να κάνεις εσύ τις εξετάσεις σου! Μόνο αλλοτριώνεσαι; Εδώ μιλάμε για απαλλοτρίωση και αντιπαροχή μαζί! :lol: :lol: Πολύ χαίρομαι, μπράβο.
δε λεω για το συνολο απλα στην εξεταση του μηνα ειμουν 139 και μετα απο 2 μηνες 131?
αυτο λεω λιγο !
Ναταλια μου και εγω απο οταν εκανα την επεμβαση δεν εχω αφησει γιατρο για γιατρο ( πριν σε οπιον πηγαινα μου ελεγε να χασω κιλα)
ελπιζω ολα να ειναι καλα!!
αχ βρε τζινα και εμεις πρεπει να παρουμε και γκρινιαζει ο μικρος φτανει που δε θα παει διακοπες να μην εχει και τβ ?
αλλα ακομη και τα 25 δεν ειναι ευκολο να τα δωσω τωρα
Καλλιόπη αυτό που γίνεται τώρα με το ψηφιακό σήμα το θεωρώ απαράδεκτο. Δεν μπορούν να αφήσουν χωρίς τηλεόραση τόσο κόσμο που δεν μπορεί να πάρει τον αποκωδικοποιητή. Υπάρχουν ηλικιωμένοι άνθρωποι που η μόνη τους συντροφιά όλη μέρα είναι η τηλεόραση και η σύνταξή τους είναι 300 ευρώ! Ασε που στα περισσότερα σπίτια υπάρχουν πάνω από 2 τηλεοράσεις, στο δωμάτιο των γονιών, των παιδιών κ.λ.π. Θα έπρεπε να έχουν μεριμνήσει τουλάχιστον για τους χαμηλοσυνταξιούχους και τους ανέργους.
Ναταλια εχεις εξεταστικη???καλα αποτελεσματα!!!!εφτιαξα μελιτζανοσαλατα με σκορδακι και εφαγα ωμο το σκορδο και δεν με πειραξε.
Λίλα χαίρομαι που δεν σε πείραξε το ωμό σκόρδο, άσε που τώρα που το έφαγες ούτε τα κουνούπια θα σε πειράξουν χιχιχι.
Μας ειχαν μεινει καμποσες μελιτζανες και λεω αμαρτια να τις πεταξω.ναι τζινακο ουτε κουνουπι.και να σκεφτεις οτι παλια δεν μου αρεσε πολυ το σκορδο.μονο τζατζικι στο σουβλακι και σκορδοστουμπι με χαμουτσεδες το καλοκαιρι ετρωγα.
και εγω εφαγα τζατζικι και δε με πειραξε!
πειραξε τον αντρα μου μονο χιχιχιχιχ!