Γεια σας κι από μένα!
Η φτήνια τρώει τον παρά ή μου φαίνεται; Το πρωί πήγα λαική και πήρα ωραιότατο νυχτικάκι με πέντε ευρώ.
Στο Σαββατοκύριακο θα αποδράσω στη θάλασσα και σκέφτηκα, να μην έχω ένα βιβλίο καινούριο; Πήγα και στο βιβλιοπωλείο, όπου είχε προσφορά κάποια βιβλία με έξι ευρώ το ένα, οπότε αντί για ένα, βρέθηκα με τέσσερα! Ωραία βιβλία, από σοβαρές εκδόσεις. Ρώτησα τον βιβιοπώλη γιατί βγάζει τα συγκεκριμένα σε προσφορά. Για να διαβάζει ο κόσμος, μου απάντησε. Δεν είναι όλοι σαν εσένα, πρέπει να δώσουμε κίνητρο στον κόσμο να ασχοληθεί με το βιβλίο και ποιο είναι το καλύτερο κίνητρο, αν όχι το οικονομικό; Η όλη ατμόσφαιρα στο βιβλιοπωλείο δεν μου άρεσε. Έλα, πάρε, πάρε, μου είπε ένας υπάλληλος, σα λαική αγορά μου φάνηκε.. Έπειτα, στο ταμείο, με "επιβράβευσαν". Μπράβο, κορίτσι μου, με τριάντα πέντε ευρώ δεν παίρνεις ούτε δύο βιβλία, ενώ εσύ πήρες τέσσερα! Τι να πω.. Έχω συνηθίσει σε άλλο κλίμα μέσα σε χώρους, όπου βασιλεύει το πνεύμα και μου κακοφάνηκε κάπως.
Στο δια ταύτα: Αν τα αγαθά δεν ήταν τόσο φτηνά, θα έπαιρνα λίγα και καλά. Μήπως τώρα το παρακάνω; Μήπως έγινα υπερκαταναλωτική; Μήπως η φτήνια τρώει τον παρά τελικά;
Πάντως αυτή τη στιγμή καμαρώνω με το νυχτικάκι μου, medium παρακαλώ! Λεπτούλι και δροσερό, όπως το θέλω, με τιραντάκια, άσπρο, με μωβ ανοιχτά μικρά λουλουδάκια και μωβ μικρό φρουφρουδάκι στο στήθος και στον ποδόγυρο. Πλύνε, βάλε. Χαίρομαι, γιατί ακόμα κι εκεί έχω δυνατότητα επιλογής. Τα xxl, που φορούσα παλιά είναι πλέον τεράστια και μάλιστα τα συγκεκριμένα που είχε σε αυτό το μέγεθος δεν μου άρεσαν καθόλου.
Από τη μία χαίρομαι για τις επιλογές που μπορώ να έχω λόγω μεγέθους, από την άλλη δε μπορώ να σταματήσω τη μασαμπούκα! Όπως είπα και στη Γλαύκη μας, που με έκραξε, είμαι πανηδονίστρια. Τι να κάνουμε; Ζω για την απόλαυση της στιγμής και τώρα που μπορώ, θα το ξεσκίσω! Από το χειμώνα, που θα μαζευτώ αναγκαστικά στο σπίτι και θα ζω στους μείον τριάντα βαθμούς, τότε θα το συζητήσω το θέμα της δίαιτας και της αυτοσυγκράτησης..
Χαίρομαι απίστευτα για τη θάλασσα! Θα κολυμπήσω, θα διαβάσω, θα χαλαρώσω, θα φάω ψάρια! Λίγες μέρες με χωρίζουν από την απόλαυση, που για τις περισσότερες από εσάς είναι δεδομένη, για μένα όμως όχι. Αναγκάστηκα και έκλεισα ραντεβού με την αισθητικό, για να φύγουν οι τρίχες, τουλάχιστον στις γάμπες. Δε γίνεται να εμφανιστώ έτσι!
http://www.youtube.com/watch?v=piMLTXCDleA