:smilegrin::smilegrin::smilegrin:Quote:
Originally posted by aggeloydaki
Mitigation = koritsaki
Printable View
:smilegrin::smilegrin::smilegrin:Quote:
Originally posted by aggeloydaki
Mitigation = koritsaki
Κοριτσι σε επαιρνα τηλ να κανονισουμε για αυριο. Αν ειναι στειλε μου να μου πεις τι ωρες σε βολευουν ναι;
¡Hola!
¿que tal chicas?????
Κοριτσακι σας αρεσει το μπριζαρισμα ε?Τι εγινε με τη διαιτα των 200 ημερων?Δε βλεπω να γραφουμε!Εμενα να δω ποιος θα μου βαζει τις φωνες.....
Αγγελουδακι μου σε σκεπτομαι πολυ αυτες τις μερες αλλα ελεγα να σε παρω αυριο που θα εχω το κλειδι του σπιτιου στο χερι μου κ θα ξερω κ τη διευθυνση.Θα ερθω Πατρα με των 4 την Κυριακη δηλ θα ειμαι κατα τις 8 εκει.Κανονισε αν μπορεις να βγουμε το βραδυ για καφε.
Πες μου κ κατι αλλο,ποτε σου βγαζουν τον καθετηρα κ ποτε μπορεις να εξυπηρετηθεις μονη σου?Εγω θα εχω τη φιλη μου μεχρι την Τεταρτη το μεσημερι.Μετα θα ειμαι μονη μου γιατι δεν θελω να κατσει η μαμα μου κ θα την διωξω με το γιο μου μολις ξυπνησω απο τη ναρκωση.Η κορη μου παλι δεν μπορει να παρει αδεια θα προσπαθησει για Παρασκευη αλλα μαλλον ΣΚ θα ειναι κατω.
Λιλα δεν τα παω καλα με τις ξενες γλωσσες.....
Κουκλίτσες μου καλησπέρα! έχω μερες να μπω κ είπα να πω ενα γεια!
άντε Γλαύκη έφτασε ο καιρός!!!!!!!!!!!!!
έχω κολλήσει με κάτι ηλιόσπορους κ δεν λεω να σταματήσω!
Salut bel ami!
Comment allez-vous?
Ναταλονι μου με γεια το σωληνοτζινακι σου!!!μιλατε την γαλλικη αγαπητη???
Ελενακι τι κανεις????
Καλύτερα είμαι Λιλάκι μου, είχα πάει στο εξοχικό το ΣΚ αλλά μπανάκι γιοκ γιατι αδιαθέτησα!
Ευχαριστω!
Προσπαθουμε να την μαθουμε αγαπητη μου!
Τι κανεις;
Εσύ πως είσαι?
Σοκολατιτσα μετα που θα τελειωση η περιοδεια, ριξε και ενα μπανακι για εκενα!! :)
Εφτιαχνα ενα σοκολασμενο κεηκ για να παει η μπιρι σε μια επισκεψη αυριο και τελειωσα πριν λιγο.εχω λιγο πονοκεφαλο απο διαθεση οκ σε γενικες γραμμες.