-
Pooooooo ... to skeutesai ... ekei pou tha grafo tin anafora ... ox ... koritsia gennao...!!!
xaxa ... plaka tha exei...
oso gia to varos nai ... fisika theloume kai na parei!
diavasa pos tora pairnei peripou 300gr kathe evdomada
se peripou 2 evdomades tha pame ston giatro mas kai meta tha arxisoume tis sixnes episkepseis ... kathe 10 mere
ante konteuoume...
-
ναι τόσα παίρνει τόρα πια. 250-300 γρ την βδομάδα. σύν τα υγρά, άρα αμμα βλεπεις κανένα +400 στην ζυγαριά σου κάθε βδομάδα μην πανικοβάλλεσε, ο μπέμπης είναι!! (όνομα δεν μας είπες όμως:))
τις βαλιτσούλλες σας τις ετήμασες?
-
Βασικά για τον μπεμπη θέλω μόνο μια αλλαξιά για να φύγουμε από το μαιευτήριο.
Ολα τα άλλα μου τα παρέχουν εκεί.
Για εμένα ... εχω συγκεντρώσει τι θα πάρω, αλλά θέλω να αγοράσω την βαλίτσα ... χαχαχα ... και εδώ ανάποδη... χαχα :bouncy:
-
χαχαχαχα δεν εχεις μια βαλιτσα βρε να τα βάλεις μέσα!!!! Δηλαδή και ρούχα και από όλα στα παρέχουν εκεί? πρώτη φορά το ακούω αυτό!!!!
Ειρήνη μου άσχετο, αλλά έχει καιρό που θέλω να σε ρωτήσω. Εσύ τώρα δεν δουλεύεις έτσι? προηγουμένος δούλευες? τι δουλιά έκανες?
-
Εχω ένα σακ βουαγιάζ που θα βόλευε αλλά τα έχει φάει τα ψωμιά του και έιναι λίγο αθλιο.
Να μην πάρω ένα καινούριο;;; Να πάρω!
Ναι το μητέρα τους τα παρέχει όλα και τους φορά μάλιστα κάτι μικροσκοπικά φορεματάκια.
Ροζ για τα κοριτσάκια και μπλε για τα αγοράκια ... έχουν πολύ πλάκα!
Δουλεύω και τώρα αλλά όχι 8ωρο. 4-5 ώρες ανάλογα με τις ανάγκες και από το σπίτι φυσικά τα υπόλοιπα.
Εχουμε ελαιουργείο και τώρα είμαστε στα φόρτε μας ... καταλαβαίνεις...
-
Να πάρεις, να πάρεις!!!!
Ε αμμα είναι δική σου δουλιά όμως είσαι οκ. δεν σε ελένχει κανείς!!!!
Αθήνα μένεις?
Θα περιμένουμε με το καλό φότο του μικρού!
-
Στην Κρήτη μένουμε.
Φυσικά και θα σας στείλω φωτό.
Θα προσπαθήσω να σας στείλω και την περίεργη κοιλιά μου (δεν είναι σχήμα αυτό που έχει ... σαν διώροφη είναι ... χαχα)
Μη ξεχάσω να γράψω και τα χθεσινά:
- 1 ποτήρι φυσικό χυμό πορτοκάλι ? ρόδι + 1 ατομικό κεικάκι (χωρίς ζάχαρη, χωρίς αλεύρι, μόνο με ασπράδια, μέλι, βρόμη, αλεσμένα φρούτα και αμύγδαλα)
- 1 ρόφημα κακάου με 1 κ.γ. κακάο και ½ κ.γ. μαύρη ζάχαρη (χωρίς γάλα)
- 1 ποτήρι γάλα + ½ φέτα ψωμί με λα βας κι ρι λαιτ
- 1 μικρό κομμάτι ομελέτα + 1 πατάτα ψητή + 1 κ.σ. ελιές
- ½ πιάτο λαψανίδες βραστές + φέτα
- 1 ποτήρι γάλα + ½ κ.γ. μέλι
- Πάνω από 2 λίτρα νερό
-
χαχαχαχα Μαρεσε το διόροφη!!!!!! Αρκετό γάλα παίρνεις, μπράβο!!! Βοηθάς τα κοκκαλάκια του μωρού να γίνουν δυνατά!
Από κρήτη είναι ένας φίλος μου!
-
Ναι από γάλα αλλο τίποτα.
Με ανακατεύει αυτόν τον καιρό εκεί που έχει σκαρφαλώσει το στομάχι μου αλλά τι να κάνουμε.
Δεν παίρνω και ασβέστιο συμπληρωμα επείδη παίρνω έναν σορό φάρμακα, οπότε μου έχει πει ο γιατρος οπωσδήποτε 2 ποτήρια γάλα την ημέρα.
Αντε το καλοκαίρι διακοπές στην Κρήτη ... να σε γνωρισουμε!!!
-
Να το κανονίσουμε καλή μου αν μπορεσω να βγάλω βίζα του άντρα μου για ελλάδα. Είναι σύριος, και έχουμε αυτό το πρόβλημα. το ότι για να πάμε κάπου πρέπει να βγάζουμε βίζα.
-
-
-
Τέλεια!
Εχω έρθει και πολύ μου έρεσε!
-
Ξαναέλα με το καλό να σε γνωρίσουμε και εμείς!!!!
-