Καλησπέρα όμορφες! Τι μου κάνετε;
Πωπω Γλαύκη μου τελείωσαν τα ψέμματα! Πλησιάζει και η δική σου σειρά κούκλα μου, οπότε θες δε θες θα συμμαζευτείς! :D
Printable View
Καλησπέρα όμορφες! Τι μου κάνετε;
Πωπω Γλαύκη μου τελείωσαν τα ψέμματα! Πλησιάζει και η δική σου σειρά κούκλα μου, οπότε θες δε θες θα συμμαζευτείς! :D
Βαμπιράκι εαν μεχρι τοτε δεν σκασω απο το φαγητο σίγουρα θα κάνω μακροβούτια:lol:
Απο αυριο όμως θα ξαναμπώ στο προγραμμα μου
Quote:
Originally posted by lila198621
Εφτιαχνα ενα σοκολασμενο κεηκ για να παει η μπιρι σε μια επισκεψη αυριο και τελειωσα πριν λιγο.εχω λιγο πονοκεφαλο απο διαθεση οκ σε γενικες γραμμες.
έτσι κουκλίτσα :smirk:
Τζινιους που εισαι χαμενη???
Καλησπέρα τσούπρες, γύρισα σπίτι μου η γυρίστρω! Μου έστειλε μήνυμα στο fb η Αντα η οποία είναι καλά αλλά ταλαιπωρημένη. Εχει σωληνάκι στη μύτη και παροχέτευση και την ενοχλούν, βέβαια το μήνυμα μου το έστειλε το πρωί και το είδα τώρα που γύρισα, οπότε λογικά το σωληνάκι θα της το έχουν βγάλει. Στέλνει φιλιά σε όλες σας.
Κoritsaki πολύ χαίρομαι που είσαι ευχαριστημένη στη δουλειά σου, πραγματικά φαντάζει σαν όνειρο να δουλεύεις σε τέτοιο άψογο περιβάλλον, μπράβο. Οσο για τα κιλά μου δεν το κάνω επίτηδες, επειδή κάνω δίαιτα δηλαδή. Προς το παρόν μία έχω όρεξη και τρώω και μία όχι. Την προηγούμενη φορά που πήγα στα 63 πλακώθηκα στις κρέμες για να ξαναπάρω βάρος αλλά δεν είναι σωστό κι αυτό, οπότε δεν σκάω, κάποια στιγμή θα επανέλθει πλήρως η όρεξή μου και θα σταματήσω να χάνω βάρος.
Έφτιαξα σήμερα ταλιατέλες με μύδια, επιτέλους είχα λίγη έμπνευση γιατί τελευταίως όλο δεν ξέρω τι να μαγειρέψω :puzzled:
Πετάξτε και καμιά καλή ιδέα και για αύριο, τι να μαγειρέψουμε αύριο Τετάρτη;
Κανε κανενα γεμιστο ελακι.
Λιλάκι έχουμε σωστό συγχρονισμό χιχιχι. Προσπαθώ εδώ και 3 τέταρτα να σας διαβάσω και είχε μπλοκάρει το βλαμενολάπτοπ. Αφού δεν το πέταξα από τον τέταρτο πάλι καλά.
Κοριτσάκι μου να σου πω και εγώ με την σειρά μου καλή αρχή και συγχαρητήρια για την νέα σου δουλειά! Πόσο χαίρομαι που είσαι τόσο ευτυχισμένη που κλαις από συγκίνηση! Κράτα αυτό το υπέροχο συναίσθημα και θα τα πας τέλεια στα νέα σου καθήκοντα! Μπράβο και πάλι μπράβο!!!
Τουλάχιστον η ξενιτιά σε ανταμείβει με μία καλή δουλειά που σε γεμίζει, σε ευχαριστεί και επιπλέον σε συγκινεί! Μεγάλο προνόμιο :D
Τζινιους λυπησου το το λαπιτοπιο.
Γυρίστρω............... σε λίγο θα σου βάζουμε πετρες στις τσέπες σαν την σημερινή μέρα που έχει βοριάδες ώστε να μην σε πάρει ο άνεμος!!!!
Καλή ιδέα Λιλάκιον θα λάβω την πρόταση σου σοβαρά στα υπόψιν :).... αν δεν με φαν οι δρόμοι πάλι και αναγκαστώ να κάνω κάτι πρόχειρο και γρήγορο....
Το λαπιτόπιο παραλίγο να το σπάσω επιτόπιο! χιχι
Ελλη φτιάξε πίτσα!!!!!!!!!!!!!!!
Σοκολατίτσα κι εγώ πίτσα έφαγα σήμερα και θα φάω και αύριο χιχιχι.