Καλλιόπη μου η πρακτική απαιτεί περισσότερη γραφειοκρατία από μία κανονική δουλειά. Ααααχ αυτά τα νιάτα και οι έρωτες, όμορφα πράγματα!
Printable View
Καλλιόπη μου η πρακτική απαιτεί περισσότερη γραφειοκρατία από μία κανονική δουλειά. Ααααχ αυτά τα νιάτα και οι έρωτες, όμορφα πράγματα!
ευχαριστω σοκολατιτσα!
Break μου εμεις παλι που εχουμε πλυντηριο πιατων, στο χερι τα πλενω! Μιας και θελω πρωτα να τα ξεβγαλω και μετα να τα βαλω στο πλυντηριο, δεν τα πλενω αμεσως να τελειωνω!; Χαχαχαχα
Παω σουπερ μαρκετ σε λιγο με την αφη και εχω ετοιμαστει λες και θα βγω βραδυ!! Καθομαι και βγαζω φωτο..
Μιλαμε βαριεμαι ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ!!!
Επλυνα ολα μας τα ρουχα απο την βαρεμαρα! Και ελεγα να τα παω πρωτα ετσι στη μαμα μου αλλα κοιταξτε που με εφερε η βαρεμαρα!!!
θελει να παμε μαζι τη πρωτη μερα λετε να με βαλει να κανω και τη πρακτικη εκτος απο το διαβασμα που εριξα????
Αχ κορίτσια μου επιτέλους έβγαλε δροσούλα! Τι ευτυχία! Έχουμε ανοίξει μπαλκονόπορτες μπρος πίσω και επιτέλους φυσάει δροσερό αεράκι, τι ανακούφιση!!!
Καλές δουλίτσες Ελενάκι μου :)
Αχ μακαρι να βρω καμια δουλιτσα οσο καιρο περιμενω να φυγω.να βρεθω με κοσμο σε ενταση σε τζερτζελο βρε αδερφε.να με κερασει και κανενας καμια πιτσα.αποφασισα να ζησω για λιγο αστατη ζωη γιατι η πολυ σοβαροτητα με εβλαψε οπως φαινεται.
Να βρεις δουλίτσα να βγάλεις λεφτάκια και την πίτσα θα την κεράσουμε εμείς Λιλάκι μου ;), τότε θα μπορείς να έρθεις και στα μέρη μας να σε γνωρίσουμε επιτέλους!
Ζήσε ανάλαφρα και ανέμελα τώρα που μπορείς και άσε τις σοβαρότητες για αργότερα αφού σε βαραίνουν. Στο κάτω κάτω τα φοιτητικά σου χρόνια δεν τα χάρηκες όπως έπρεπε, κάποια στιγμή πρέπει να ζήσεις και εσύ την ανεμελιά και την χαλαρότητα των νιάτων ;)
Αλλιως την εννοουσα την...πιτσα.μολις η μπιρι τσιμπησει τη συνταξη την αλλη μερα θα ειμαι αθηνα κοπελιες.εχουμε καιρο ακομα δηλαδη.
Αααα από αυτή την πίτσα δεν μπορούμε να σε κεράσουμε Λιλάκι γιατί δεν διαθέτουμε τα προσόντα :lol:
Κοριτσακι δεν ησουν μαζι μας παλιοτερα που ειχαμε τις εβδομαδες μας κ αυτο το τοπικ απο τη σελ 726 μεχρι την779 ειχε βασιλικη χαρη!Μπες κ διαβασε μονο το τι εγινε το πρωτο βραδυ.Τωρα τα ξαναδιαβαζα κ λυθηκα στα γελια.Ναταλια Τζινα Αβα κ η μεγαλειοτητα μου στα μεγαλα κεφια τους!
Παιδια λεω το τελευταιο μου γευμα να ειναι πιτσα κ μετα μια σοκολατινα!
Ελι πονηρο μυαλο να ερθει στην Αθηνα λεει το κοριτσι.Το υπονοεις εσυ?
Εμενα το τελευταιο μου γευμα ηταν ενας σιχαμερος νεροβραστος αναλατος φιδες τον οποιο δεν ακουμπησα και ενα γιαουρτακι με λιγα λιπαρα το οποιο ξεσκισα.
Ανοιξα κ εγω Ελι κ μπηκε μια νυχτεριδα!
Σας αφήνω κουκλίτσες να συνεχίσω την ταινία μου και μετά νανάκια! Όνειρα γλυκά και ανάλαφρα σε ολες μας! Καληνύχτα :kiss:
Quote:
Originally posted by -wow-
Παω σουπερ μαρκετ σε λιγο με την αφη και εχω ετοιμαστει λες και θα βγω βραδυ!!
:shocked2:είναι εκει τέτοια ωρα ανοιχτα τα σουπερ μαρκετ????