Καληνυχτα και απο εμενα.παω να ονειρευτω κανενα πιτσαδορο με τοσες γκουχου γκουχου πιτσες αποψε.
Printable View
Καληνυχτα και απο εμενα.παω να ονειρευτω κανενα πιτσαδορο με τοσες γκουχου γκουχου πιτσες αποψε.
Quote:
Originally posted by lila198621
Αχ μακαρι να βρω καμια δουλιτσα οσο καιρο περιμενω να φυγω.να βρεθω με κοσμο σε ενταση σε τζερτζελο βρε αδερφε.να με κερασει και κανενας καμια πιτσα.αποφασισα να ζησω για λιγο αστατη ζωη γιατι η πολυ σοβαροτητα με εβλαψε οπως φαινεται.
κ πανω που θα σου έλεγα να σε κεράσω εγώ πίτσα όταν έρθεις Αθήνα!
Αγαπητή μου Φτουτάτη μάλλον είσαι πιο αθώα και από εμένα ακόμη! Εγώ έπιασα ξεκάθαρο υπονοούμενο χιχιχιχι εκτός και αν ονειρεύομαι εγώ "πίτσες" και μπερδεύτηκα :lol:
Όσο για την νυχτερίδα προσοχή να μην μεταμορφωθεί σε βρυκόλακα βαμπιράκι χιχιχιχιχι
Quote:
Originally posted by lila198621
Αλλιως την εννοουσα την...πιτσα.
................αλλά εσύ εννοούσες άλλη πίτσα..............!!!!!!!!!!!
κορίτσια πως θα ποστάρω ένα μνμ με διπλό quote???
Καληνύχτα και πάλι αλαλουμένιες :D
Καταλάβατε τι ήθελα να ρωτήσω?
ΑΛΛΗ... Πιτσα... Γλαυκη ΑΛΛΗ
Quote:
Originally posted by Eli
Καληνύχτα και πάλι αλαλουμένιες :D
ονειρα γλυκά!!!!!
Καληνυχτα κοριτσια!νυσταζω κ εγω πολυ....
Διάβασα τα μηνύματά σας και χάρηκα.. Ιδίως με το δικό σου, κοριτσάκι! Είναι πολύ σπουδαίο να σου αρέσει η δουλειά σου και ο χώρος στον οποίο την εξασκείς, πίστεψέ με! ʼσε που την Πέμπτη θα απαλλαγείς και από ότι σε βαραίνει, οπότε, ποιος σε πιάνει!
Δε μπορώ να κοιμηθώ, κορίτσια, εξαιτίας αυτού του τραγουδιού: http://www.youtube.com/watch?v=bUWKD...eature=related
Πήγαμε με το παρεάκι σε μια συναυλία και μου το αφιέρωσε. Μου τόνισε ότι εννοεί κάθε του λέξη.. Τον ρώτησα, για μένα είναι αυτό; Ναι, λέει και θέλω να το προσέξεις.. Ξαναρωτάω ανόητα, σίγουρα; Δε θα το συζητήσω, απάντησε και έμεινα να χάσκω.. Μετά, αφού είδε την αμηχανία μου με αγκάλιασε από τον ώμο και έλαβε τέλος η σκηνή. Τώρα, είμαι στον υπολογιστή και δεν το βλέπω να κοιμάμαι...
Σε μεγάλο προβληματισμό με βάζεις παρεάκι, και ας μην το ξέρεις.. Με σκοτίζεις και ας μη το θέλεις....
Πόσο πολύ θα ήθελα να ερωτευτώ.. Να αγαπήσω αληθινά, να θαυμάσω, να χαρώ πραγματικά με την παρουσία ενός ανθρώπου δίπλα μου.. Χωρίς αμφιβολίες, χωρίς δεύτερες σκέψεις..
Θα ήθελα να έχω έναν άντρα δίπλα μου και να είμαι σε θέση να του αφιερώσω το εξής: http://www.youtube.com/watch?v=qmfdzY9KGpA
Να το εννοώ και να μην τρομάξει, μη φύγει..
Quote:
Originally posted by Ava
Πήγαμε με το παρεάκι σε μια συναυλία και μου το αφιέρωσε. Μου τόνισε ότι εννοεί κάθε του λέξη.. Τον ρώτησα, για μένα είναι αυτό; Ναι, λέει και θέλω να το προσέξεις.. Ξαναρωτάω ανόητα, σίγουρα; Δε θα το συζητήσω, απάντησε και έμεινα να χάσκω.. Μετά, αφού είδε την αμηχανία μου με αγκάλιασε από τον ώμο και έλαβε τέλος η σκηνή. Τώρα, είμαι στον υπολογιστή και δεν το βλέπω να κοιμάμαι...
Σε μεγάλο προβληματισμό με βάζεις παρεάκι, και ας μην το ξέρεις.. Με σκοτίζεις και ας μη το θέλεις....
Αβουλίνι όταν είχα πρωτο διαβάσει για το παρεάκι σε είχα ρωτήσει εαν είναι κάτι παραπάνω απο ένα απλό παρεάκι, δεν ξέρω αλλά έχω ενα feeling...............
α αβουλινι νυχτερινο κατσε να ακουσω τα τραγουδια που εβαλες και ερχομαι για συζητηση!
Σοκολατίτσα μου, μέχρι χθες το παρεάκι έλεγε σε παρέα πόσο όμορφα περνάμε οι δυο μας και ότι αν ένιωθε ότι ξεπερά τα όρια, τότε θα απομακρυνόταν. Νιώθει άνετα μαζί μου και γι' αυτό είναι δίπλα μου, αυτό έλεγε. Εγώ ήμουν αυτή που πάντα σκεφτόμουν διπλά και τριπλά και γι΄αυτό τώρα ξενυχτάω..
Μετά από αυτή την αφιέρωση το μόνο που ζήτησα ήταν να μείνω μόνη, να σκεφτώ. Όχι ότι θα αλλάξει κάτι, πάλι εγώ θα είμαι αυτή που θα προβληματίζεται..