Κάποιες φορές τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται ή όπως θέλουμε να φαίνονται..............
Printable View
Κάποιες φορές τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται ή όπως θέλουμε να φαίνονται..............
''Πόσο πολύ θα ήθελα να ερωτευτώ.. Να αγαπήσω αληθινά, να θαυμάσω, να χαρώ πραγματικά με την παρουσία ενός ανθρώπου δίπλα μου.. ''
αβα μου, δεν ξερω ακριβως τι παιζει με το παρεακι αλλα απο οσα εχω διαβασει εχω καταλαβει οτι περνατε πολυ καλα μαζι, εχετε ιδια γουστα, ειναι παντα εκει οταν δεν εισαι καλα και σε νοιαζεται.θα δωσω και παραδειγματα απο τα λεγομενα σου κατα καιρους...
περνατε πολυ καλα μαζι, οπως το μπανιο στο ποταμι και τα τσιπουρακια μετα
εχετε τα ιδια γουστα, επειδη τρεχετε μαζι στα πανηγυρια
ειναι εκει οταν δεν εισαι καλα, οπως οταν ειχες γυρισει συντετριμμενη απο τους γονεις σου
σε νοιαζεται, μεχρι και φαγητο της μαμας του σου ντελιβεριζει.
αυτος λοιπον,σιγουρα νιωθει τη ''μικρη πατριδα'' για σενα.
εσυ δεν τον αγαπας?? δεν χαιρεσαι με την παρουσια του διπλα σου???
κι οσο για τον ερωτα....
αν θελεις τη γνωμη μου ειναι κατι υπερεκτιμημενο. ο κοσμος που μεγαλωνουμε, τα τραγουδια οι ταινιες τα βιβλια ολα, εχει κανει εμας τα κοριτσια να φανταζομαστε τον ερωτα σαν κατι που ισως δεν υπαρχει καν!
δεν ειμαι πεζος ανθρωπος, αλλα για μενα ερωτας ειναι το καθε μερα!
οταν μπορεις με τον αλλον να εισαι καθε μερα καθε ωρα μαζι και να περνας καλα.
οταν εισαι μαζι του και στην χαρουμενη μερα και στην λυπημενη μερα.
οταν εισαι μαζι του στη ζωη
και οχι στο παραμυθι που πολλες απο μας πιστευω πως εχουμε πλασει στο μυαλο μας!
νομιζω σε ζαλισα αρκετα....
Επίσης μη βασανίζεις κ πολύ το μυαλουδάκι σου........(ελπίζω να μη με παρεξηγήσεις)
ολα οσα ειπε το κοριτσάκι δεν τα κάνει ενας άντρα που δεν σε βλέπει σαν την πατρίδα του.........
Καλό βράδυ!
Δεν παρεξηγώ κανέναν, όχι όταν η πρόθεση είναι η καλύτερη.
Απαντώ, λοιπόν.. Τον αγαπώ, αλλά σαν άνθρωπο, όχι σαν άντρα. Για άντρα έχω άλλα στάνταρτς και αυτά το παρεάκι δεν τα καλύπτει. Συγνώμη αν ακούγομαι ωμή, αλλά έτσι είναι. ʼλλωστε, πρώτη εγώ πληρώνω αυτή μου την άρνηση. Κάπως έτσι ο συγκεκριμένος άνθρωπος έγινε παρεάκι και όχι σύζυγος.
Με αγαπάει, με προσέχει, το ίδιο κι εγώ, αλλά σα ζευγάρι δε γίνεται να ευδοκιμήσουμε. Πολλές φορές σκέφτομαι αν αξίζει τελικά τον κόπο να έχουμε ψηλά τον πήχη ή αν πρέπει να αρκεστούμε σε αυτά που μας προσφέρονται τη δεδομένη στιγμή. Η απάντηση είναι πως όταν ξεπερνάς μία ηλικία, τότε εμμένεις στις πεποιθήσεις σου. Δεν είμαι ανόητα ρομαντική και εμμονοληπτική, απλά ήθελα κάποια πράγματα στη ζωή μου. Από την πλευρά μου έκανα όσα έπρεπε για να τα πετύχω. Το ότι δε βρήκα το έτερον ήμισυ ας το εναποθέσω στα χέρια της μοίρας.. Περιμένω, λοιπόν και δε συμβιβάζομαι, όχι προς το παρόν..
Έπειτα, ούτε το παρεάκι αξίζει το συμβιβασμό. Θέλω γι' αυτόν μόνο το καλύτερο! Κι αυτό δεν θα είναι κοντά μου.
Καληνύχτα σοκολατίτσα μου!
Break μου ειναι μεχρι τις 11 τα περισσοτερα αλλα εχουμε και τα ιδια σε 24ωρα και πηγαινουμε συνηθως κατα τις 10 και γυρναμε στις 1,5!!!
Γιατι αν παω εγω σουπερ μαρκετ, ηθελα ειδικα παλια να περασω απο ΟΛΟΥΣ τους διαδρομους ναδω τι καλα εχει!! Χαχαχ αχαα
Και εχουν μεσα και ρουχα, ειδη δωρων, εστιατορια... Σαν ενα μικρο εμπορικο κεντρο ανοικτο 24/24 μονο Κυριακη μεχρι τις 7!!
Αχ μην λετε για ερωτες.. Δεν ηθελα κανεναν μετα την επεμβαση, κανεναν απο τους 5 που σας ειχα πει.. Και τωρα μου αναψε κατι και θελω καποιον... Ααααρρργγγκκκ!! Κακο βαμπιρακι!!!
Βαμπιράκι μου, δεν κατάλαβα ακόμη γιατί σε αποκαλούν έτσι.. Μήπως γιατί σερφάρεις περίεργες ώρες;
Μήπως από αύριο πρέπει να με λέτε βρυκόλακα;
Δε μιλάμε για έρωτες, τουλάχιστον όχι υπαρκτούς.. Στη σφαίρα του ονείρου πάντα..
Το γλεντάω! Ακόμη και τώρα το γλεντάω, ναι!
Βρήκα την ευκαιρία να ακούσω μουσική, που δε μπορώ άλλες ώρες:
http://www.youtube.com/watch?v=fN7I6jaJZCo
http://www.youtube.com/watch?v=HCrp_xvrelU
Φτάνει το γλέντι! Πάω να ξαπλώσω, να διαβάσω και σιγά σιγά θα χαλαρώσω και θα κοιμηθώ.
Αυτές τις μέρες έχω δουλειές, που δε σηκώνουν συναισθηματισμούς. Πρέπει αύριο να είμαι ακμαία, όσο γίνεται.
Σας καληνυχτίζω και σας φιλώ!
Οχι Αβα μου!! Ειδα τον Robert Pattinson εδω Λονδινο εξω απο ενα σπιτι που ηταν να νοικιασουμε (μενει 2 σπιτια πιο κατω!) και μου χαμογελασε και το ειπα στα κοριτσια και επειδη αυτος παιζει στο Twilight με λενε βαμπιρακι!! Χαχαχαχαχχαχ!!!
Καλα διαβαζω το προτελευταιο σπυ μηνυμα και μου ηρθε στο μυαλο μια φωνη ολα χαρα και λες και φωναζει σε φαση ΚΑΛΑ ΠΕΡΝΑΩ ΤΕΕΕΕΛΕΕΕΙΑΑΑ!! Και στο τελευταιο ενα ΤΕΛΟΣ ΤΩΡΑ! Με μια αυστηρη φωνη!! Χεχεχεχαχαχεχ
Αντε καληνυχτα σας παω να δω criminal minds και αυριο εχω ραντεβου με το κοριτσακι!
Χαιρομαι που σου αρεσει η νεα σου δουλεια και δεν περιμενα κατι λιγοτερο γιατι εδω τα νοσοκομεια ειναι σαν παιδικοι σταθμοι=τελεια! Αν και μεχρι τωρα δουλεια δεν εχω κανει.. Ωτιτιδα ειχα και δεν μου εδιναν φαρμακο! Τεσπα! Μπαζουν και εδω σε αλλα πραγματα αλλα πραγματικα χαιρομαι που χαιρεσαι!!
Να μπει και η Αντα να μας πει εμπειρια!! :D
Filakia polla se oles sas!
αβουλινι ειναι αληθεια οτι σε αυτα τα θεματα του ερωτος εχει σιγουρα καθε μιας μας τη δικη της γνωμη και αντιμετωπιση!!! αλλωστε αυτο ειναι το ωραιο στη συνθεση της διαφορετικοτητας μας εδω μεσα. αλλωστε οπως ειπε και ο ηρακλειτος ''η αρμονια βρισκεται στη συνθεση των αντιθεσεων''.
ελπιζω να μη σε φορτισα συναισθηματικα περισσοτερο απο οσο ηδη ησουν!!!
καληνυχτα!!!
τα λεμε αυριο ναταλακι!!!
Δεν θελω να ερωτευτω η κατι τετοιο..
Να μπανιζω καποιον απλα!
Αλλα δεν εχω δει ουτε ΕΝΑΝ ωραιο στο Λονδινο απο τοτε που ηρθα απο το Νταρμπυ..
Που ειναι ολοι;;;;
Καλημερα σας, παω για νανι! Με την ψευτικη βλεφαριδα θα κοιμηθω! Σαν μια σωστη Ντιβα που ειμαι!
Α! Τωρα που ειπα ντιβα, 1η δημοτικου, μας ζηταει ο δασκαλος να πουμε απο μια λεξη που ξεκιναει απο Ντ! Και ενω αλλοι ελεγαν ντουλαπα, ντολμαδακια, ντιβανι, εγω ειπα Ντιβα!! Και μου λεει ο δασκαλος, μια ελληνικη λεξη! Και τοτε καταλαβα οτι ξερω ξενες γλωσσες απο φυσικου μου! χαχααχαχαχαχαχαχαχαχααχαχ αχαχαχ
Οχι απλα ελεγα οτι αισθανομουν!!!
anws!! gudnite sweet pumpkin pies!
Τα νεύρα μου,τόση ώρα έγραφα στο κινητό κ έπεσε η σύνδεση κ δεν εχω ιδέα πως κάνω κοπυ με αυτό το πράγμα! Γκρρρρ καλημεραααααα