-
Ναταλίτσα μου, θέλω να σου ξεκαθαρίσω κάτι: Αν σε λυπόμαστε τώρα είναι όχι γιατί αφαίρεσες ένα ογκίδιο, αλλά γιατί κλαις. Είσαι αξιοπρεπής και δε θέλεις να προκαλείς τον οίκτο, αλλά η ασθένεια είναι ντροπή; Όχι βέβαια.
Μη κλαις μανάρι μου, σε λίγο θα βρεθείς στην αγκαλιά των δικών σου και θα σε παρηγορήσουν. Η ψυχολογία κάνει θαύματα και νομίζω ότι θα σου δώσουν την ώθηση να σκεφτείς θετικά. Ότι πάει, πέρασε και συνεχίζεις γερή και δυνατή. Καλά θα κάνεις και θα το ψάξεις, αλλά δε θα ζεις και με αυτό.
Ας σου πω κι ένα παράδειγμα, να παρηγορηθείς. Μία φίλη μου με βαρβάτο ιστορικό στην οικογένεια καρκίνου του μαστού εξετάζεται μεν τακτικά, γιατί ανήκει στις ομάδες υψηλού κινδύνου, αλλά είναι μες στην καλή χαρά! Έκανε και δύο μωρά με εξωσωματική και φουλ ορμόνες και είναι πεντάγερη και τρισευτυχισμένη. Δεν θα επιτρέψεις σε ένα χαζοογκίδιο να σου χαλάσει τη ζωή. Τώρα είσαι φορτισμένη και τα βλέπεις όλα μαύρα. Φυσικό είναι. Μόλις ηρεμήσεις λιγάκι και πάρεις και τις καλές διαγνώσεις των ειδικών, θα δεις.. Θα νιώσεις άλλος άνθρωπος! Σε φιλώ πολύ και μη κλαις άλλο, καλό μου, ναι;
-
Αγαπημένη συνονόματη!Είσαι τόσο τυχερό πλάσμα!Τόσο σοφό!Ελπίζω να το συνειδητοποιείς.
Όλα τα έκανες ακριβώς όπως έπρεπε!Έπαιρνες καρτερικά τα κιλά σου τόσον καιρό,κάνοντας υπομονή στις δυσκολίες,
για να επιλέξεις την ιδανική στιγμή να κάνεις την κατάλληλη επέμβαση που θ'ανακάλυπτε αυτό το κάτι,που χρήζει προσοχής
και διαφορετικά δε θα το μαθαίναμε!Ο Φύλακας ʼγγελος σου δε σε προστάτεψε άδικα.Έχεις πολλά υπέροχα να ζήσεις!Να είσαι σίγουρη!
Αυτό το τράνταγμα θα σε γλυτώσει από πολλή ματαιότητα και σκόρπισμα,καθώς θα σου δώσει τη φώτιση να εκτιμήσεις από νωρίς το δώρο
που σου δίνεται,αυτό που όλους μας δίνεται,αλλά παρασυρόμαστε από τ'ανούσια κι επιφανειακά,το θεωρούμε δεδομένο,το υποτιμούμε,
το προσπερνούμε κι έρχεται κάποια στιγμή που τα γενέθλια κεράκια φωτίζουν απειλητικά με τον αριθμό τους όλο το δωμάτιο κι εμείς
απορούμε πού πήγε η φλόγα τους...Σπουδαία η χαρά του τζην,ωραία και τα έξτρα ευρώ στο πορτοφόλι,αλλά είναι πολύ λίγα για την αληθινή
χαρά,που σε περιμένει.Τη χαρά της νικήτριας,τη χαρά της σοφίας,της δύναμης,των ουσιαστικών στόχων,που αφήνουν στην άκρη τ'ανώφελα.
Όλοι έχουμε από κάτι να παλέψουμε,να προσέξουμε...οι τυχεροί δεχόμαστε έγκαιρα προειδοποιήσεις.Ελευθέρωσ� � βαθειές ανάσες ανακούφισης,
έλα με το καλό στην πατρίδα σε αγαπημένες αγκαλιές,απόλαυσε αυτό το καλοκαίρι όσο κανένα προηγούμενο του κι όλα θα πάνε μια χαρά!
Μην επιτρέπεις σε μία λέξη να σε τρομοκρατήσει!Θα το δεις...θα ξημερώσει η μέρα που θα νιώσεις ευγνωμοσύνη γι'αυτό που τώρα σε πονά!
-
Σας ευχαριστω απλα ολα ειναι μαυρα αυτη την στιγμη.. Ειναι οπως στις ταινιες που κανουν ενα ζουμ στην πρωταγωνιστρια οταν μαθαινει οτι εχει αυτη την μαλακια και ολα γυρω θολωνουν.. Αφου οταν μου το ειπε η Σεσιλια δεν ηξερα τι να κανω.. Νομιζω γελουσα..
Απλα κατι με τρεχει απο πισω και δεν μπορω μια φορε να ηρεμισω! Πριν απο σχεδον 3 χρονια επαθε η μαμα μου εγκεφαλικο, απο τα καλα ομως που απλα ειναι λες και επαναφορτιζουν τον οργανισμο, τωρα ειναι καλυτερα απο ποτε, αλλα εδω και 3 χρονια ενα βραδυ καλα δεν εχω κοιμηθει.. Δεν ηθελα να της το πω μηπως και παθει κατι.. Δεν θελω να στεναχωριουνται για εμενα..
Μπορει να ακουστει χαζο, τρελο, αλλα νιωθω λας και με τρεχει το κακο το ματι!
Δεν εχω χαρει ΠΟΤΕ κατι στη ζωη μου ετσι απλα χωρις να γινει κατι πολυ κακο και να μου το χαλασει.. Τελειωνουμε το σπιτι μας, επιτελοφς μετα απο χρονια ψαξιματος, 3 χρονια αγωνιας απο τους γονεις μου για το αν θα γινουν ολα καλα (λενε οτι αν δεν σου βγει ο καρκινος οταν χτιζεις σπιτι δεν θα σου βγει ποτε!) ενα μηνα ειμαστε μεσα και η μαμα μου παθαινει εγκεφαλικο.. Παιρνω την ΜΕΓΑΛΗ για εμενα αποφαση να κανω την επεμβαση και μου βρισκουν αρχικα ενα "λιπομα"...
Περνανε 3 μηνες απο την πολυποθητη επεμβαση, χανω 33 κιλα νιωθω τελεια νομιζω οτι ο κοσμος περιστρεφεται επιτελους γυρω μου, ζω την καθε μερα σαν να ηταν η πρωτη και με το πολυποθητο τζιν και ερχετε ξαφνικα τωρα η απαντηση, μετα απο 3 μηνες και ενω εχω παρει 1000 τηλεφωνα τις προιγουμενες εβδομαδες και απαντηση καμια, ερχετε τωρα η κωλοαπαντηση της βιοψιας 2 μερες μετα την πρωτη μου ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ αγωρα ρουχου και μαλιστα τζιν και το μονο που σκεφτομαι ειναι ποσο χαζη ειμαι..
Γιατι και ολα καλα να πανε και για χρονια να μην εχω τιποτα, οταν θα ξεγνιασω καπως και δεν θα το πολυσκεφρομαι, τοτε ειμαι σιγουρη οτι θα γινει κατι παλι με αυτο το θεμα.. Το νιωθω, δεν το επικαλω απλα ετσι ειναι.. Λες και δεν μπορω να ξεφυγω.. Μπορει να ακουγεται χαζο τρελο αλλα ειναι η πραηματικοτητα μου.. Με γλωσσοτρωνε, δεν ξερω.. Θα κανω και εναν εξορκισμο.. Δεν τα εχω βαλει με τον Θεο, ειμαι θυμωμενη απλα αυτη την στιγμη νιωθω αδεια.. Απο την μια λεω μην λες χαζα, ο Θεος υπαρχει και σε αγαπα.. Απο την αλλη ομως η αληθεια ειναι οτι δεν τον νιωθω πλεον.. Απλα κενο.. Και δεν μπορω να σταματησω να κλαιω και πονανε τα ματια μου.. Επειη ειναιντεραστια τα ποστα μου και να μην τα διαβαζεται δεν με πειραζει.. Απλα θελω να τα γραψω.. Δεν θελω να τα γραψω σε τετραδιο γιατι ια τα εχω για παντα διπλα μου και θα τα ξερω μονο εγω.. Θελω απλα να πεθανω αυτη την στιγμη μπορω;
-
καλέ δείτε μία γοργονίτσα! :love:
-
Ναταλια μου όλα μπορεί να σου φαίνονται μαύρα τώρα αλλά είμαι σίγουρη ότι σύντομα θα επιστρέψεις στον χαμογελαστό και αισιόδοξο εαυτό σου. Το μαγικό με την ζωή είναι ότι δεν ξέρουμε πότε θα φύγουμε και με ποιον τρόπο, γι αυτό το σημαντικό είναι να ζούμε την κάθε μέρα μας και να μην αφήνουμε να περνάν οι μέρες χωρίς νόημα και σκοπό. Κλαις γιατί αγαπάς την ζωή και όχι γιατί θέλεις να πεθάνεις. Μην προδικάζεις καταστάσεις μανάρι μου, αν αγαπάς την ζωή πολύ και θέλεις να ζήσεις τότε θα ζήσεις και μάλιστα ευτυχισμένη!
Δοκιμασία είναι Ναταλάκι μου και θα περάσει, και όταν περάσει εσύ θα είσαι πιο σοφή, πιο δυνατή και θα χαίρεσαι την ζωή σου ακόμη πιο πολύ!
-
Διαβαζω τα ποστς σας και κλαιω και αλλο.. Συνφωνω με οσα λετε και εγω τα ιδια θα εκεγα σε καποιον αλλον.. Δεν ειναι το γιατι σε εμενα Θεε μου;! Ποτε δεν θα το ελεγα αυτο! Μακρια ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.. Το ξερω οτι ειμαι τυχερη μεσα στην ατυχια μου αλλα για τωρα.. Εννοειτε οτι και πριν το μαθω, και να μην το ειχα στην τελικη, καπου καποτε μπορει να το παθαινα.. Αλλα τωρα που ξερω οτι τα ποσοστα το να ΜΗΝ το ξαναβγαλω δεν ειναι με το μερος μου, ξερω οτι θα ξαναγινει.. Απλα μοιρολογω τον εαυτο μου. Χαιρομαι που ειμαι εγω και οχι καποιος αλλος απο την οικογενεια μου αλλα σκεφτομαι ολα αυτα που μπορει να περασω και τρομαζω.. Εχω αλλαξει το νιωθω και δεν θα γινω ποτε η ιδια.. Θα με τρωει το ΑΝ.. Αν ποτε ξαναβγαλω και αν θα το μαθω εγκαιρα..
Σας αγαπω παρα πολυ.. Και μακαρι να σας ειχα εδω αλλα δεν θελω να μιζεριασω και αλλους.. Εχω πριξει ηδη την αδερφη μου, το ξερω οτι οι γονεις μου δεν θα κοιμηθουν αποψε οπως μαι οτι δεν θα κοιμηθουν καλα για πολλα βραδυα..
Το ξερω οτι ειναι κατι το μικρο, ανουσιο το τζην.. Αλλα για εμενα ηταν λες και κατεκτησα το χρυσο στους Ολυμπιακους.. Εχω μαθει να χαιρομαι ακομα και με το πεταγμα της πεταλουδας και αναρρωτιεμαι αν στα μικρα μαθαινω αυτα τα νεα, στα μεγαλα τι θα γινει;
-
natalitsa, μη το κανεις αυτό στον εαυτό σου καρδιά μου,μη χώνεις τον εαυτό σου πιο βαθιά στην απελπισία, όσο ανεδαφικό και αν ακουγεται αυτό που σου λέω, κράτα όσο μπορείς την ψυχούλα σου μακριά από τη μόλυνση της απόγνωσης, κανε υπομονη, να δεις απο κοντά τους ειδικούς που θα σε καθοδηγησουν και θα σε καθησυχασουν..
-
Έλα, πουλάκι μου, σκούπισε τα ματάκια σου και φόρεσε το μανδύα της χαράς, το θεόστενο τζην! Κάνε ένα μπανάκι, να χαλαρώσεις, ρίξε λίγο νερό στο πρόσωπό σου, να δροσιστείς, τηλεφώνησε σε μία φιλενάδα σου, να ξαλαφρώσεις, κάνε όσα θα σε βοηθήσουν να χαλαρώσεις. Εσύ ξέρεις ποια είναι αυτά. Και να σου πω και ένα μυστικό; Η νύχτα δεν είναι ποτέ καλός σύμβουλος.. Όλα το βράδυ μας φαίνονται χειρότερα. Αύριο, μόλις περάσουν και οι πρώτες πρωινές ώρες θα δεις ότι σιγά σιγά θα αρχίσεις να συνέρχεσαι. Όχι αμέσως, γιατί θα δεις το πρησμένο μουτράκι σου στον καθρέφτη, αλλά σιγά σιγά θα γίνει. Θα το δεις.
-
ναταλακι μου μη σκεφτεσε ετσι η ζωη ειναι ολη μπροστα σου !
το ξερω πως νιωθεις το εχω περασει και εγω στα 20 μου ( εχασα τη μαμα μου στα 40 απο καρκινο στο στηθος) και στα 20 μου βρηκαν κατι και με τρεχανε τελικα δεν ηταν τιποτα (οπως ελπιζω και για σενα )
αλλα μεχρι να βγουν τα αποτελεσματα ειχα χασει τη μιση ζωη μου (δλδ αντε το πολυ αλλα 100 να μου μεινανε)
να σου πω εγω τι πιστευω???
καταρχην προχθες εκανε και ενας ξαδερφος μου επεμβαση γιατι κατι του βρισκανε η βιοψια βγηκε σε 5 μερες και του ειπανε οτι ειναι στη βαθμιδα 2( δλδ δεν ειναι τελειως αθωο) και χρειαζετε να του βαλουν καποιο φαρμακο για να αποκλεισουν την επανεμφανηση
οσο για σενα νομιζω οτι η βιοψια ειχε βγει εδω και καιρο
απλα δεν σου το ειπανε
και τωρα την ειδε ο γιατρος και ειπε της την δωσατε?
ειπε η σεσιλια οτι δεν στο ειπανε και της εβαλε χερι γιατι επρεπε να το ξερεις
και να δεις καποιον ειδικο για αυτο σεπηρε τηλ και σου ειπε τρεξε (οχι οτι ειναι κατι πολυ κακο απλα χαθηκε χρονος )
να δεις που δεν θα ειναι τιποτα σπουδεο μη κολας στο ονομα!
και μη κλαις ματια μου ολα θα πανε καλα μολις βρεθεις κοντα στους δικους σου !
φιλια!
-
τα νεα της αντας μας τωρα!
ειναι μια χαρα εχει βεβαια παροχετευση ακομη αλλα ουτε ορο ουτε τιποτα αλλο
μαλλον αυριο θα βγει και θα μας τα πει απο κοντα!
παντως ναταλακι αυτο την εφαγε τη γκουρμε σουπα!!!!
αα ειχε και ενα φιδε μεσα!
-
Όλα καλά για την ʼντα.. Πολύ χαίρομαι! ʼντε και σιδερένια τώρα!
Πάω κούκλες μου, γιατί κουράστηκα πολύ σήμερα.
Ναταλία, θα μπω αύριο να δω νέα σου. Προσπάθησε να έχεις ένα ήρεμο βράδυ.. It's a deal, ok; Μη μου τη σκάσεις και μάθω ότι πέρασες ένα βράδυ μέσα στο κλάμα.. Σκούπισε τώρα τα μάτια σου.. Σε καληνυχτίζω και σε φιλώ, πρώτα εσένα και μετά τις υπόλοιπες κοπέλες. Μεγάαααλη αγκαλιά και φιλάκιααα!!
-
Ναταλάκι μου γλυκό διάβασα τα νεα σου, καταλαβαίνω πως είσαι αγχωμένη, πως απο το μυαλό σου περνάνε διάφορες σκέψεις, σε παρακαλώ να ηρεμήσεις, όταν περνάμε μια κατάσταση μεσα στο μυαλό μας μεγαλοποιουνται τα γεγονότα κ καποιες φορές δεν μπορούμε να τα δούμε αντικειμενικά.
Καταρχήν τα αποτελέσματα απο τις βιοψίες δεν αργουν να βουν οπότε εαν ήτανε κάτι ανησυχητικό θα σε είχανε ειδοποιήσει αμέσως, δεν σου λέω αυτό που θα ήθελες να ακούσεις αλλά την πραγματικότητα.
-
καλησπερα κουκλιτσες!
ναταλακι μου γλυκο ελπιζω να νιωθεις λιγο καλυτερα και να εχεις αρχισει να ηρεμεις λιγακι!
σε ειχα συνεχεια στο νου μου σημερα ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΛΥΠΟΜΟΥΝ. αλλα γιατι ηθελα να σε δω.
ελπιζω αυριο να θελησεις να βρεθουμε. εχω τοσα πολλα να σου πω που ειλικρινα αλλα δεν θελω να τα γραψω εδω.
δεν θα σε παρω τηλεφωνο για να μην σε ενοχλησω. αν θελεις ομως παρε με εσυ η στειλε μου μηνυμα να βρεθουμε.
πολλα πολλα φιλακια!
-
Καλησπέρα. Βαμπιράκι μου πολύ λυπάμαι για τη στενοχώρια που πήρες, είμαι σίγουρη όμως ότι θα πάνε όλα καλά και στο τέλος όλα αυτά θα είναι false alarm. Δε θα σου πω κάτι άλλο γιατί στο πόστ της η Ναταλία τα λέει όλα, επειδή είσαι ταραγμένη τώρα ξέρω ότι δεν καταλαβαίνεις και πολλά από αυτά που σου λέμε, όταν ηρεμήσεις όμως λίγο και δεν θα κλαις ξαναδιάβασε το ποστ της Ναταλίας γιατί πιστεύω ότι αν καταλάβεις τι σου λέει θα βοηθηθείς πολύ.
Μου έστειλε και σήμερα μήνυμα η Αντα και ευτυχώς είναι καλά απλά την ενοχλεί η παροχέτευση, ευτυχώς της βγάλανε το σωληνάκι. Πιστεύω αύριο που θα βγει θα μας πει τα νέα της.
-
Πριν λίγο γύρισα σπίτι, ήμουνα από το πρωί στο σπίτι του λαλαγγίου. Είπα να συνεχίσω και σήμερα τον εορτασμό της πίτσας χιχιχι. Είδα και τη σκύλα του που είχα 1,5 χρόνο να τη δω, της έκοψα τα νύχια, της καθάρισα τα αυτάκια της και παίξαμε γενικά. Του συμμάζεψα λίγο το σπίτι του, έφαγα πίτσα και πίτσα χιχιχι και τώρα το λαλάγγι είναι εδώ στο σπίτι μου. Η αδερφή μου μου είπε πρόσεχε γιατί είσαι άμαθη και τόσες ώρες που είστε μαζί σήμερα θα πάθεις overdose χιχιχι.