Καλησπερα.εδω και ωρες σκεφτομουν τι πρεπει να σου πω ναταλιτσα αλλα ακομα δεν ξερω τι.για αυτο δεν θα πω τιποτα αλλο εκτος απο οτι ολα θα πανε καλα και μην το βαζεις κατω.
Printable View
Καλησπερα.εδω και ωρες σκεφτομουν τι πρεπει να σου πω ναταλιτσα αλλα ακομα δεν ξερω τι.για αυτο δεν θα πω τιποτα αλλο εκτος απο οτι ολα θα πανε καλα και μην το βαζεις κατω.
Χαίρομαι που πέρασε έτσι η μέρα μου γιατί τα ξημερώματα έφαγα φρίκη. Ξύπνησα στις 4 από υπογλυκαιμία και πριν καλά καλά σηκωθώ από το κρεβάτι μία θήκη που έχω σε ένα δόντι έπεσε μέσα στο στόμα μου! Κουνιότανε εδώ και 1 χρόνο αλλά δεν μπορούσα να πάω στον οδοντίατρο και την άφηνα. Ευτυχώς που είχα ξυπνήσει όταν έπεσε και δεν την κατάπια! Αύριο το πρωί θα πάω στον οδοντίατρο κι ελπίζω να μπορέσει να την ξαναβάλει και να μην χρειαστεί γέφυρα τελικά γιατί κάηκα, είναι πολλά τα χρήματα. Είναι στο πλάι και όταν γελάω φαίνεται γαμώτο και μου είναι αδύνατο να μην γελάω κιόλας. Εφαγα τρελή φρίκη και με το ζόρι ξανακοιμήθηκα και το πρωί πάλι ξύπνησα σκατά. Ευτυχώς που ήρθε μετά το λαλάγγι και με πήρε κι έτσι τα άκουσε αυτός χιχιχι. Δεν ξέρω αν θα φύγω τελικά την Κυριακή για το εξοχικό γιατί δεν ξέρω τι θα γίνει και με το δόντι αλλά και με την τράπεζα που δεν με έχουν ειδοποιήσει ακόμα για τις υπογραφές. Θα πάω μάλλον με την αδερφή μου στο Δήλεσι να βάλουμε τον αποκωδικοποιητή στην τηλεόραση της μάνας μου και θα ξαναγυρίσω και αν όλα πάνε καλά θα φύγω την άλλη εβδομάδα. Εν τω μεταξύ δε λέει να φύγει και το λαλάγγι, έχει κολλήσει και βλέπει τι βι. Λέω να γυρίσω τη σκούπα ανάποδα και να ρίξω αλάτι χιχιχι.
Τζινακι και θα σε ρωταγα που ησουν χαμενη ολη μερα.εγω εχω ξυπνησει πουρνο πουρνο πηγα με τη μπιρι στο νοσοκομειο να παρουμε κατι εξετασεις μετα πηγα στη θεια μου που γυρισε ο ξαδερφος μου να τον δω γυρισα σπιτι αργα.το απογευμα δοκιμαζα συνταγες για αρτο γιατι θελουμε να κανουμε αρτοκλασια.ειχα και το μυαλο μου στη φωτια στην πατρα που τελευταια στιγμη δεν καηκε το σπιτι της ξαδερφης μου.εμαθα οτι δεν εγιναν και χειρουργεια σημερα και φοβηθηκα μην καθυστερησει η φτουτατη μας την εισαγωγη της.
Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Πριν λίγο γύρισα σπίτι, ήμουνα από το πρωί στο σπίτι του λαλαγγίου. Είπα να συνεχίσω και σήμερα τον εορτασμό της πίτσας χιχιχι. Είδα και τη σκύλα του που είχα 1,5 χρόνο να τη δω, της έκοψα τα νύχια, της καθάρισα τα αυτάκια της και παίξαμε γενικά. Του συμμάζεψα λίγο το σπίτι του, έφαγα πίτσα και πίτσα χιχιχι και τώρα το λαλάγγι είναι εδώ στο σπίτι μου. Η αδερφή μου μου είπε πρόσεχε γιατί είσαι άμαθη και τόσες ώρες που είστε μαζί σήμερα θα πάθεις overdose χιχιχι.
Αμαν Τζινάκι κ ανησύχησα αλλά μια χαρα τα πέρασες με τις πιτσούλες................. σήμερα!
Προχωράει το θέμα......απο τη μια τα γλυκά πριν καποιες μερες, σήμερα οοοοοοοοοοολη μέρα μαζί!!!!!!!!!!!!
Λίλα κι εγώ σκεφτόμουνα τη Γλαύκη με αυτά που έγιναν στο νοσοκομείο, πιστεύω όμως ότι μέχρι τη Δευτέρα που θα κάνει εισαγωγή δεν θα έχει πρόβλημα. Εύχομαι βέβαια να μην υπάρχουν αναβολές.
Λιλούκο για εσενα σκεφτηκα πως ισως εχεις τις κλειστες σου
Ασε τζινακο γιατι ελεγαν σε τοπικο καναλι της πατρας πριν μερες οτι μπορει να γινει επισχεση εργασιας και τοτε θα ακυρωθουν τα χειρουργια.εγω ετσι δεν το επαθα και ενω ειχα κανει εισαγωγη με εστειλαν σπιτι και πηγαινοερχομουν εναμιση μηνα μεχρι να χειρουργηθω????με την τριτη φορα μπηκα χειρουργειο.
Σοκολατίτσα δεν αλλάζει κάτι, όπως είμασταν είμαστε, ευτυχώς. Δεν σε έχω ξεχάσει, στην πρώτη ευκαιρία θα σε πάρω τηλ.
Ελενακι δεν ειχα τις κλειστες μου απλα δεν ηξερα τι να πω.ειχα και τα ζυμωματα μου με τον αρτο γιατι τον εχω ταξει και ψαχνω συνταγη τελεια.
Καλησπέρα τσούπρες μου! Μου είχε κάνει κατάληψη ο Γιώργος το pc και δεν μπορούσα να μπω...
Τζίνα και Λίλα χαίρομαι που δωσατε σημάδια ζωής γιατί είχα αρχίσει να ανησυχώ :puzzled:
Μίλησα με την Φτουτάτη μας απόψε και μου ειπε ότι έχει ενημερωθεί ήδη για την πιθανή επίσχεση εργασίας στο Ρίο οπότε ας κάνουμε όλοι μία ευχούλα να μην ταλαιπωρηθεί γιατί της είναι και δύσκολο με τόσες υποχρεώσεις να ξεκανονίζει και να ξανακανονίζει το χειρουργείο της. Έχω όμως ένα θετικό προαίσθημα ότι θα την γλυτώσει την αναβολη :D
Μία που μπήκα και μία που έφυγα για νανάκια!
Αύριο θελω να πάω εφορία και μετά ΟΑΕΔ, οπότε έχω πρωινό ξύπνημα. Φιλιά σε όλες τις τσουπρες! Όνειρα γλυκά να έχουμε :)
Καληνυχτα ελακι μου!!!!να τελειωσεις γρηγορα τις δουλιτσες σου αυριο μην τρεχεις μες τη ζεστη.
Τζινακι ξεκινησα να βλεπω σημερα μια νεα σειρα suits λεγεται και νομιζω θα σου αρεσει.
Eli καλό βράδυ και καλή ξεκούραση. Επειδή δεν μπορώ να περιμένω άλλο να φύγει το λαλάγγι, πάω να ξαπλώσω γιατί είμαι κουρασμένη και θα σηκωθώ νωρίς για τον οδοντίατρο. Σας καληνυχτώ τσούπρες, καλό μας βράδυ και καλό ξημέρωμα. Φιλάκια.
Λιλάκι έχω δει το τρέιλερ αλλά δεν την έχω κατεβάσει ακόμα, έχω δει και αρκετές με δικηγόρους και δεν ξέρω πως θα είναι. Πες μου όταν δεις μερικά επεισόδια αν αξίζει.