επισης σκεφτομαι οτι θελω διακοπες... καπου χωρις τηλεφωνο, να μη μ ενοχλει κανεις αλλα με καποιο τροπο να ξερω οτι οι δικοι μου ειναι καλα.
Printable View
επισης σκεφτομαι οτι θελω διακοπες... καπου χωρις τηλεφωνο, να μη μ ενοχλει κανεις αλλα με καποιο τροπο να ξερω οτι οι δικοι μου ειναι καλα.
Ελα κερκυρα δωσμου το τηλεφωνο σου και θα σε ενημερωνω εγω οτι ολοι ειναι καλα
Σκεφτομαι -ακομα- την κοκα κολα . Με πολυ παγο να κατρακυλαει στον ισοφαγο μου και να με καιει .. Γαμω γιατι να μην εχουμε και στην Ελλαδα κοκα κολα χωρις καφεινη :@
παρε κόκα χωρίς κόλλα :P
Απαπα για εξοδα ειμαστε τωρα :lol: πωπω τι παρακρουση εχω παθει σημεραααααα;;;;;;;
πιες μια σοδα τοτε
θα ειναι σαν τη κοκα κολα, απλα δε θα εχει καφίνη
χχχαχα
Τωρα βολευομαι με νερο τρομαρα μου ελπιζω αυριο να το εχω ξεπερασει :P
Μιτσοκολο μου δεν εχετε την coca cola decafeine που είναι στο χρυσοκαφέ τενεκεδακι?
οχι ρε γαμωτο δεν εχω βρει εδω μονο στην Αγγλια ειχα δει και στη Γαλλια, νταξει μπανισα ενα site που μπορω να παραγγηλω god bless ιντερνετ :lol: :lol: :lol:
καλα, αν ειναι να παραγγειλεις απο το ιντερνετ καλυτερα πιες μισο κουτακι να σου περασει ο καημος....
και για ρωτα το γιατρο κατα ποσον επιτρεπεται η αλλη...
κατι μου λεει οτι θα σου πει κ αυτος να πιεις λιγο απο την κανονικη παρα εκεινη:P
smartaki θελω να το αποφυγω τελειως γιατι ουτος η αλλως μου επιτρεπει εναν καφε, που δεν μπορω να αποχωριστω με ΤΙΠΟΤΑ , κακο κανει η καφεινη ειδικα το πρωτο 3μηνο που αναπτησει το εμβρυο τα οργανα του, απλα χθες και μερικες φορες, θελω τοοοοοοοοοοοσο πολυ κοκα κολα που λυσσαω :lol: :lol:
ενταξει ετσι κ αλλιως ψωνιζω απ το ιντερνετ αρκετες τροφες απ την Αγγλια που δεν βρισκω εδω οποτε οκκκκκ :P yummy yummy
nai mitsokolaki Μου ΑΛΛΑ η καφεϊνη δεν ειναι το χειροτερο συστατικο που εχει η κοκα-κολα!!
δεν καταστρεφει η καφεϊνη τα οστα...
σου ειπε ο γιατρος οτι λογω καφεινης δεν επιτρεπεται να πιεις κοκα-κολα? :S
οχι για τα οστα, αλλα επιρεαζει την αναπτυξη, καλε ναι ηταν το πρωτο θεμα που εθιξα για τον καφε και την κοκα κολα :lol: :lol: junkie τελειως :P
εγω με κινδυνο να καταντησω εκνευριστικη (δε θελω σχολια :P) θα επιμεινω να ρωτησεις το γιατρο αν επιτρεπεται να πιεις κοκα-κολα χωρις καφεϊνη!
:lol: :lol: :lol: εεεενταξει λοιπον θα ρωτησω! μην παραγγηλω και τσαμπα!