Ελάκι help!
Διάβασα την συνταγή σου για την μανιταρόπιτα, αλλά επειδή εγω και οι παντός είδους ζύμες, ποτέ δεν είχαμε και τις καλύτερες σχέσεις, θες να μου πεις πόσο περίπου νεράκι χρείαζεται, για να μην κάνω κανένα λάθος?
Printable View
Ελάκι help!
Διάβασα την συνταγή σου για την μανιταρόπιτα, αλλά επειδή εγω και οι παντός είδους ζύμες, ποτέ δεν είχαμε και τις καλύτερες σχέσεις, θες να μου πεις πόσο περίπου νεράκι χρείαζεται, για να μην κάνω κανένα λάθος?
ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!!!
τσουκου τσουκου... παει ενα κιλάκι ακόμη.
Αχ eri εγω λιγες μέρες αντεξα χωρις τη ζυγαρια.... ζυγιστηκα κ δευτερη φορά μέσα στις 2 εβδομάδες....
πως γινεται ρε κοριτσια οταν χανω μερικα κιλάκια 2-3-4 μη φανταστειτε τιποτα φοβερο... να νιωθω πιο εντονα το προβλημα το αισθητικό... ενω βελτιώνεται????? οεοοοο?
θελω να πω... 82 κιλά εβλεπα τον εαυτό μου στο καθρέπτη κ ελεγα ...''οκ... χοντρη αλλα οκ...'' (κιομως το ελεγα!!!!! θρασσος ε!!!)
ενω τώρα που ξεφουσκωνω.... να λεω ''ρε πως εισαι ετσι?????? τι κοιλια ειναι αυτη??????'' :wow:
το σημερινό πρόγραμμα:
8.00 ------>τοστ με 2πλο τυρί+μαρούλι
11.00------>1 ροδάκινο+ 2 καρύδια
14.00------->1 βρωμομπίσκοτο+ 1 ροδάκινο
17.00------->κοτόπουλο (στη σακούλα με λεμόνι κ μουστάρδα)+ αγγουροντομάτα+1 κριθινο παξιμαδακι
20.00------->1/2 γιαούρτι+1κσ δημητριακά+1 ροδακινο+5 αμύγδαλα
23.00------->1 φέτα καρπούζι + 1 τυράκι λαβας
:thumbup::thumbup::thumbup: αρκει στα ρουχα σου να νιωθεις ανετα και πιο ανετα κ πιο ανετα....Quote:
Originally posted by eri
Ωστόσο πότε θα ζυγιστώ οέο?
Ρητορική η ερώτηση.
Έχω ξεχάσει πλέον ότι υπάρχει και η ζυγαριά μέσα στο σπίτι μου.
Μεγαααάλη πρόοδος αυτό για μένα!!
Γεια σας σε ολες!! Προσπαθω να καταλαβω την λογικη της διατροφης που ακολουθειτε αλλα δεν ειναι ευκολο γιατι εσεις ξερετε πολυ καλα τι κανετε και ειναι λογικο να μην εξηγειτε καθε φορα! Αλλα μηηηηηηηπως σας ειναι ευκολο να μου εξηγησετε κι εμενα την μικρουλα και ατακτουλα που εχω παρει τοσα κιλα και θελω να τα χασω??? Αν βαριεστε στειλτε μου ενα λινκ ή με u2u τον τιτλο του βιβλιου που αναφερετε γιατι δεν τον γνωριζω!
Ευχαριστω πολυυυυυυυυ!!
Brazilinaki καλημέρα!!! καλως όρισες στον τριαδόκοσμο!!!!!
Λοιπόν , στον κόσμο τούτο, τον παραδεισενιο , οι νυμφες (εμεις ειμαστε αυτες χιχιχι) φροντίζουν με πολυ αγάπη τη θρέψη του σώματος , που φιλοξενει το πνευμα....
Ο τρόπος ? απλός και αποτελεσματικός
1.Τρώμε ανα 3 ώρες
2. Πρωινό , γευμα, δειπνο αποτελούνται απο τριαδες τροφών (υδατανθρακας+πρωτεινη+κατ� � φρέσκο)
3. Ενδιαμεσα γευματα διάδες -πχ φρουτο με ξηρους καρπους, μπισκότο βρώμης με φρούτο ή μπάρα δημητριακών με φρουτο
αυτο που κάποτε ηταν απαγορευτικο.... κ το ονομαζαν τσιμπολόγημα εμεις το κανουμε κ χανουμε βαρος!!! τελειο? :love:
με λεπτομεριες υπαρχει ολη η πληροφορια στις πρωτες σελιδες του τοπικ κ φυσικα στο (βιβλιο) ευαγγελιο...
:smilegrin: ριξε μια ματια στο τοπικ κ οτι θες εδω ειμαστε!!!!
Καλησπέρα σε όλους!
Νομίζω και εγώ με τη σειρά μου ότι τα μικρά και συχνά γεύματα είναι ο Παράδεισος της σωστής Διατροφής...
Προσωπικά έχασα σε 10 ημέρες 3 κιλά και δεν ένιωσα στιγμή πείνα!!!
ʼσε που ρυθμίστηκε το έντερο μου...
Η διατροφολόγος που με ζύγισε μου είπε ότι δεν έχω χάσει υγρά (το είδα και εγώ στην "απόδειξη" της λυπομέτρισης).
Την Παρασκευή είναι η δεύτερη συνάντηση με τη διατροφολόγο και έχω αγωνία να δω τι θα δείξει η ζυγαριά!
Πάντως προσωπική μου διαπίστωση είναι ότι εάν τρως ανά τρίωρο μικρά γεύματα δεν προλαβαίνεις να νιώσεις πείνα και όλα γίνονται πιο εύκολα!
Σας φιλώ...
:roll:
καλησπέρα νεραϊδάκι γλυκό!!!! Μπράβο για την απώλεια σου!!!! κάθε εβδομάδα πηγαινεις?
Καλησπέρα σε όλα τα κοριτσάκια!! Νεραϊδάκι καλώς ήρθες, είναι ωραία να μεγαλώνει η παρέα μας!!
Βραζιλιανάκι γεια σου και σένα, διάβασε τις πρώτες σελίδες του τόπικ και μείνε συντονισμένη και σιγά σιγά θα καταλάβεις, θα μας ρωτάς και θα μπεις στο πνεύμα της διατροφής. Είναι πραγματικά ό,τι καλύτερο έχω κάνει ποτέ, είμαι σχεδόν μόνιμα χορτάτη, παίρνω όλες τις βιταμίνες και τα θρεπτικά συστατικά που πρέπει και έχω ενέργεια και παράλληλα αδυνατίζω. Σε γενικές γραμμές σου τα είπε η Ρία μας και ό,τι απορίες έχεις θα μας ρωτάς. Πάντως είναι εύκολή διατροφή, μπορείς να την κάνεις με τα περισσότερα πράγματα που έχεις ήδη στο σπίτι σου και μόλις μάθεις τους συνδυασμούς θα σου φαίνεται σαν ένα παιχνίδι το να "παντρέψεις" τα τρόφιμα μεταξύ τους.
Ρία μου μπράβο σου για το ένα κιλάκι ακόμα που έχασες!! :thumbup:
Λοιπόν, τα δικά μου σημερινά:
Πρωί και ενδιάμεσα (έφαγα σπασμένα δυστυχώς γιατί είχα πολλή δουλειά και μου έρχονταν ο ένας μετά τον άλλο): 2 κριτσίνια καρότου + 1 μπανάνα
Μεσημέρι: το 2ο μπέργκερ (που είσαι Ρίαααα :P ) με ψωμάκι στρογγυλό + 1/2 σνίτσελ κοτόπουλο + 1 φ. Μilner + ντομάτα-μαρούλι + κέτσαπ μουστάρδα και σαλάτα με ντομάτα και πράσινη-κόκκινη πιπεριά και μαϊντανό.
Απόγευμα: φραουλες + 1 digestive
Βράδυ: δεν ξέρω ακόμα γιατί είμαι καλεσμένη σε τραπέζι αλλά θα προσπαθήσω να κινηθώ μέσα στα πλαίσια (αν και θα τσιμπήσω και λίγο γλυκάκι... ;) ).
κακουργαααααααα:lol::lol::lol:
Γειά σας κοριτσάκια μου, όλες καλά?
Τί ζέστη και η σημερινή, παναγίτσα μου!
Εδώ κολλάει η παροιμία που λέει ''είπαμε στη γριά να χ...σει κι αυτή...ξε:cul:στηκε!!!!'' :lol: :lol:
Καλωσορίζω το Βραζιλιανάκι και το Νεραιδάκι, άντε να μεγαλώσει κι άλλο η παρέα μας! :)
Λοιπόν, στο παρασύνθημα τώρα:
Πρωί ~ 1/2 κουλούρι Θεσσ/κης, 1 φέτα τυρί, μια φέτα γαλοπούλα, 1 μπανάνα
Σνακ ~ 1 αποξ. δαμάσκηνο, 1 αποξ. βερίκοκο, λίγους ξηρούς καρπούς
Μεσημέρι ~ Ριζότο με γαρίδες, και πιπεριές, λίγο αγγούρι
Σνακ ~ 15 κεράσια, 2 μπισκότα gran cereale
Βράδυ ~ Παξιμάδι ολικής με τριμμένη ντομάτα και φέτα.
καλησπέρα ερη μου..
ζέστηηηηη δε λες τίποτα!!΄
φφφφφ... περιμενω πως κ πως το σαββάτο να λιωσω στη παραλία!!!
ειμαι διπλα στη θάλασσα κ δεν προλαβαινω να μπω.... ολο κατι τυχαινει...
το απόγευμα καφεδιαστηκα με τη κολλητη , οπότε πηγε περιπατο το προγραμμα... ηπια σπιτική λεμονάδα κ 1,3 (μιας φετας) κεικ μήλου
το βραδυ 1 καλαμάκι με ντομάτα κ πιτα ολικης....
νιωθω τουμπανο... πιο πολυ απο τυψεις παρα απο το φαγητό!!!
Να μην νιώθεις τύψεις Ριάκι μου, γιατί αυτές οι ρημάδες οι τύψεις τα κάνουν χειρότερα τα πράγματα και τις περισσότερες φορές ξέρουμε που οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια!Quote:
Originally posted by ria
νιωθω τουμπανο... πιο πολυ απο τυψεις παρα απο το φαγητό!!!
Εμένα στο παρελθόν οι τύψεις, πάντα, με οδηγούσαν σε υπερφαγικό!
Αλλά αυτό δεν το θέλουμε, το θέλουμεεε?
Ξέχασε τα όλα...αν και δεν έκανες και τίποτα το τραγικό μπορώ να πω..καθάρισε το μυαλό σου, αυριο ξημερώνει καινούρια μέρα! :)
ναι ερακι... δικιο εχεις :) παω να λουφιαστω κ να λουφαξω στο κρεβάτι! καλαααα υπερφαγικο δε παιζει μεχρι αυριο το απογευμα τουλαχιστον!!!! εχω ραντεβου με τον ευαγγελιστη ;)
καληνυχτα :kiss: