όνειρα γλυκά κορίτσια, Τζίνα μην ανησυχείς η θήκη ξανακολάει
Printable View
όνειρα γλυκά κορίτσια, Τζίνα μην ανησυχείς η θήκη ξανακολάει
Τζινακο το πρωτο επεισοδιο μου αρεσε.θα δω μερικα ακομα και θα σου πω.η δευτερη σεζον παιζεται τωρα.ευχομαι ολα να πανε καλα αυριο στον οδοντιατρο και κυριως οσο πιο ανεξοδα γινεται.καληνυχτουδια σου και καλη ξεκουραση!!!
Ελενακι εσυ τι κανεις???
Μια αγαπημένη φίλη μου έκανε τον υπολογιστή σούπερ:bouncy::bouncy:, μαντέψτε ποια είναι........:puzzled: θέλω να μου προτείνεται καμια καλή ταινία, οι σειρές τελικά δεν πολυμουαρέσουν, τις βαριέμαι είδα σήμερα τα δυο πρωτα επεισόδια game of thrones που μου κατέβασε η φίλη,αλλά τελικά θέλω να τελειώνει μια κ έξω.........
Ελενα δες την ταινια the vow εμενα και της μπιρι μας αρεσε.
Τίποτα το ιδιαίτερο Λιλούκο μου, βαριέμαι αφόρητα λέμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Περιμένω να έρθει κ η αδελφή μου το Σάββατο με τον αρραβωνιάρη, θα πάνε διακοπές!
Quote:
Originally posted by lila198621
οκ τη σημειώνω! αν θυμηθείς κ καμια άλλη πες μου!
Σημερα εκανα καλιστεια μιστερ ειδικευομενος 2012.περιμεναμε στα εξωτερικα ιατρεια πανω απο ωρα και ελεγα στης μανας μου ποιοι ειδικευομενοι μου αρεσαν και ποσο.της λεω την αλλη φορα θα παρω μαζι μου φωτογραφικη να τους ποσταρω στις φορουμοφιλες μου να μου λενε γνωμες.
Καληνυχτα κ απο εμενα κοριτσια κ καντε προσευχη να μην ακυρωθουν τα χειρουργεια της αλλης εβδομαδας.Σημερα η φωτια εφτασε μεχρι κ το παρκινγκ του νοσοκομειου.
Ναταλακι μου να κοιμηθεις ηρεμα μικρουλη ευχομαι.
Είχε κανα καλό "κομμάτι"?
Γλαύκη μακάρι όλα να πάνε καλά
τρατζικ!!!!!!!!!!!! έβαλα να βράσω αυγα κ τα έκαψα!!!!!!!!!!τρατζικ
Ελενα μονο στο χειρουργικο που ηταν διπλα πο εκει που καθομασταν ειχε 2.ο ενας ηταν ποιο ωραιος.
Γλαυκη μου ευχομαι ολα να πανε οπως τα εχεις προγραμματισει και να μην ταλαιπωρηθεις.
Αντα σιδερενια.αντε και αυριο σπιτακι σου να κοιμηθεις με τον αντρουλη σου που θα σου εχει λειψει.
Πάντα το χειρουργικό μαζεύει τα μανάρια, όταν έκανα πρακτική θυμάμαι εναν γιατρο-χειρουργό που έμοιαζε καταπλήκτικά στον ηθοποιό Ψαρρά, καλά όλες μαζευόμασταν στην δική του χειρουργική αίθουσα κ οταν τον βλέπαμε πέφταμε κάτω:spin:
κι αν θελετε μπορω αυριο να σας πω και γιατι η χειρουργικη μαζευει παντα τους πιο ωραιους!!!
ναταλακι, ακομη να κοιμηθεις???
περιμενω αυριο τηλ να παμε για καφε. η αν θελεις να ερθω σπιτι σου η εσυ στο δικο μου!
να ερθει και η αφη αν μπορει!!!
καληνυχτα