Κοριτσακι να μας πεις γιατι το είχαμε απορία κ με τις συμφοιτήτριες μου:bigsmile:
Printable View
Κοριτσακι να μας πεις γιατι το είχαμε απορία κ με τις συμφοιτήτριες μου:bigsmile:
Πως πήγε σήμερα η δουλειά?
[list=ονειρα γλυκα][/list=ονειρα γλυκα]
Γεια σας.
Δεν εχω σταματησει το κλαμα και πλεον δεν το καταλαβαινω για ποτε αρχιζουν και τρεχουν πο καταρακτες και δεν σταματανε.. Τα ματια μου ειναι σαν των μωρων που ειναι ολοκοκκινα και πρισμενα απο το κλαμα.. Απο την μια λεω μπορα ειναι θα περασει, απο την αλλη επειδη ΠΟΤΕ δεν παιρναει τελειως σκεφτομαι τι μουσικη να βαλουν στην κηδεια μου και κατεληξα οτι θελω metal live μπαντα..
Πηρα στο σκαιπ και τις 2 κολλητες και τους το ειπα, καλα με την πρωτη δεν μπορουσε να ανασανει και κλαιγαμε μαζι, μετα μου ελεγε να ηρεμισω και ξανακλαιγαμε, με την δευτερη εγω εκλεγα εκεινη το επαιζε η δυνατη κΙ μου συμπαραστεκοταν...
Δυστηχως εχω βαλει τον εαυτο μου στους τελειωμενη περιπτωση και πραγματικα το πιστευω οτι ειμαι.. Ποναει το κεφαλι μου, τα ματια μου.. Και σκεφτομαι κατι που μου ειπε ενας γιατρος που μου ειχε προτεινει την συραψη και οχι κοψιμο του στομαχιου, οτι αν χτυπα ξυλο ξαναβγει στο στομαχι και το εχω κοψει τελειως (οπως τωρα) μετα τι θα κανω; Δεν θα εχουν κατι αλλο να κοψουν..
Μονο που σκεφτομαι οτι ειχα πανω μου καρκινο τρελενομαι.. Η ιδεα οτι μπορει να εχω ακομα καπου η να ξαναβγαλω με τρελενει και αυτη..κανω πλακες οσο μπορω αλλα μαλλον δεν ειναι και πετυχιμενες διοτι ολο με το. Καρκινο εχουν να κανουν και η αφη εμπιξε τα κλαματα.. :/
Δεν νιωθω καλυτερα και ουτε θα νιωσω.. Ποτε! Θελω αλλα φοβαμαι οτι αν χαρω ποτε πραγματικα στην ζωη μου ξανα, θα γινει κατι ακομα πιο τραγικο και θα με αποτελειωσει..
Κραταω ολα αυτα που ειπατε σαν φυλακτο.. Καληνυχτα σε ολους σας..
Δεν περιμενα ποτε οτι θα ερθω στ' αληθεια σε αυτη την θεση.. Ποτε δεν λεω ποτε αλλα ξερετε πως το εννοω.. Σας αγαπω πολυ, καληνυχτα.. Εγω θα δω Pretty little Liars μηπως και ξεχαστω.. :[
Ωραια.. Διαβαζω οτι διαιτα βασισμενη στο κρεας (οπως εμεις που χρειαζομαστε τις πρωτεινες!) βοηθαει στο να απλωθει και αλλου ο καρκινος.. Πολυ ωραια.. Λοιπον.. Εχε γεια!
Καλημέρα!
Ναταλάκι μου,ελπίζω να κοιμάσαι ήσυχη αυτήν τη στιγμή,γιατί πέρασες μεγάλη μπόρα χθες...
Καταλαβαίνω την έντονη σου αντίδραση και όλες αυτές τις αρνητικές σκέψεις στο πρώτο άκουσμα.
Είναι μεγάλο το σοκ τόσο για σένα όσο και για τους αγαπημένους σου,που δείχνουν να σε επιφορτίζουν άθελα τους
περισσότερο.Θα περάσει ο χρόνος,θα συμφιλιωθείς με την ιδέα,θα δεις πως καρκίνος δεν είναι ταυτόσημος με θάνατο,
θα τη βρεις τη ρουτίνα σου,την ηρεμία σου,τη θετικότητα σου και πάλι απέναντι στη ζωή...Πριν χρόνια τα ίδια έλεγα
σε έναν φίλο μου,που μόλις είχε διαγνωστεί με AIDS.Εδώ και χρόνια ζει κανονικά,χωρίς να τον απασχολεί η τρομακτική αυτή λέξη.
Τότε δεν το πίστευε.Κάθε δευτερόλεπτο χτυπούσε η λέξη αυτή στις φλέβες του,θόλωνε τις σκέψεις του,ζούσε εκείνη τη δική του ζωή.
Όσο μπορείς,προσπάθησε να διώχνεις τις αρνητικές σκέψεις και να τις αντικαθιστάς με θετικές.Η δύναμη της έλξης.Σιγά σιγά...Πάρε το χρόνο σου.
Μην προτρέχεις σε εικόνες του μέλλοντος,που ρουφούν την ενέργεια σου για κάτι,που πιθανόν δε θα κληθείς να διαχειριστείς.Εστίασε στο τώρα
και ρούφα το μεδούλι του!Προσπάθησε να απασχολήσεις το μυαλό και το χρόνο σου με πράγματα,που αγαπάς και σε γεμίζουν.Μην του δίνεις τροφή.
Σου συνέβη κάτι σημαντικό.Δόξα τω Θεώ προειδοποιήθηκες εγκαίρως.Όλα είναι υπέρ σου!Μην το υποτιμάς!Πάρε δύναμη από την καλή σου τύχη.
Τράβα μια γραμμή σε όσα συνέβησαν στο παρελθόν και μην επιτρέπεις να σου δηλητηριάζουν και το μέλλον...Είσαι πολύ πιο δυνατή απ'όσο νομίζεις!
Ήδη συνειδητοποιείς πόσο πολύ αγαπάς τη ζωή.Θα μάθεις ν'αγαπάς και τον εαυτό σου,να τον προσέχεις περισσότερο...Όλα γίνονται για κάποιον σοφό
θετικό για μας λόγο,ακόμα κι αν προς το παρόν μας είναι δυσδιάκριτος...Ηρέμησε λίγο την ψυχούλα σου κι όλα θα φωτιστούν στα μάτια σου,θα δεις!
Είμαστε δίπλα σου,όλοι όσοι αγαπάς είναι δίπλα σου.Ελευθέρωσε ό,τι έχει ανάγκη μέσα σου να ξεσπάσει μέχρι να μείνει απογυμνωμένη κι αδύναμη
η λέξη,που τώρα σε τρομοκρατεί.Σε φιλώ γλυκά,σου στέλνω μια τρυφερή αγκαλίτσα κι εύχομαι η μέρα αυτή να σου χαρίσει πολλά χαμόγελα!
Την καλημέρα μου και στις υπόλοιπες τσούπρες!Πάω να επισκεφθώ τον γιατρό μου,να του δείξω τις εξετάσεις που τις τελευταίες μέρες με παίδεψαν
και μετά να προλάβω να κάνω βαλίτσα για να κατηφορίσω για Πάτρα...Το summer tour μου συνεχίζεται,αν και όλο στις ίδιες περιοχές γυροφέρνει...
Θα τα πούμε αύριο μάλλον από το Τηροδωμάτιο...Οχτώ ώρες ΚΤΕΛ σήμερα!Το σκέφτομαι και ήδη πονούν τα γόνατα μου!Ουφ!Το καλό που της θέλω
να αξίζει η αγκαλιά στο τέλος της διαδρομής όλη την ταλαιπωρία...Απόψε ύπνος στο μπρατσοτήρι...Αξία,ανεκτίμη τη!Τρέχω που-όπως πάντα-άργησα!
Γλυκιες καλημερες κ τρυφερες αγκαλιες......Μια μεγαλη μεγαλη για το μικρουλη της παρεας μας που δοκιμαζεται αυτες τις μερες.Ελπιζω σημερα να εισαι καλυτερα Ναταλιτσα νο2.Βαλε βαθεια στην ψυχη σου αυτα που σου λεει η μεγαλη Ναταλια.
Αυτο τον καιρο για παν ενδεχομενο προσπαθουσα να γραψω ενα γραμμα στα παιδια μου κ καθε φορα εκλεγα τοσο πολυ που δεν το καταφερνα.Το δουλευα μεσα μου κ εχτες μετα απο τηλεφωνηματα με καποιες καλες φιλες αποφασισα οτι δεν γινεται να πεθανω.Θελω να ζησω κ εχω πολλες χαρες ακομη να δω.Ετσι το εγραψα το γραμμα χωρις κλαματα ,μονο βουρκωσα καποιες φορες.Το πρωτο σοκ σε φερνει παντα να σκεφτεσαι το χειροτερο αλλα μετα υπερισχυει η θετικη σκεψη.
Ναταλια μεγαλη νομιζα οτι Δευτερα θα ερθεις Πατρα!να περασεις καλα κ να γλυκοτηριαστεις γιατι μετα εχεις δουλειες!Σ'ευχαριστω πολυ φιλεναδα....Τωρα κλαιω στα αληθεια...
Σας ευχαριστω ολες παρα πολυ.Θελω λιγη απο τη θετικη σας ενεργεια ακομη...Φιλια!!!
Όχι απλά λίγη, όλη τη θετική μας ενέργεια έχεις στο πλευρό σου Γλαυκουλίνο! Είσαι μια νέα, όμορφη, δυναμική, άξια γυναίκα που θα ζήσει πολλές χαρές στο άμεσο μέλλον με επίκεντρο το νέο της εαυτό.. Απελευθέρωση και επαναπροσδιορισμός!
καλημερα κοριτσια!!!
ναταλια νο1 καλο ταξιδι!!! καλα να περασεις στην πατρα και να να δωσεις με το καλο το εναυσμα για τις κατηφορες της φτουτατης!!!
σε αυτο το σημειο να πω οτι, μισω το κτελ!!! χιλιες φορες τρενο η αυτοκινητο η αεροπλανο η καραβι τελοσπαντων!
καλημερα μακουλινι!!!
ναταλακι μικρο περιμενω να επικοινωνησεις μαζι μου μολις ξυπνησεις!!!
δεν ξερω τι να κανω βρε κοριτσια. θελω τοσο να την δω. ομως δεν θελω και να την ενοχλω.
γλαυκη μου γλυκια (αληθεια αυτο το ονομα ειναι το πραγματικο σου?) στελνω και σενα τη θετικη μου ενεργεια!! ολα καλα θα πανε!! το νιωθω!!!
σε λιγο θα μετρας και συ κατηφορες!!!
μεχρι που ολες θα αδυνατησετε και εγω θα μεινω η μονη χοντρη του τοπικ...εκτος αν αλλαξω μυαλα.
κοριτσάκι καλημέρα! Δεν θέλω να αποκαλείς έτσι υποτιμητικά τον εαυτό σου ("μεχρι που ολες θα αδυνατησετε και εγω θα μεινω η μονη χοντρη του τοπικ...εκτος αν αλλαξω μυαλα"). Είσαι σημαντική για τόσους πολλούς ανθρώπους που σίγουρα σε βρίσκουν όμορφη και με τα κιλά που τώρα βρίσκεσαι!
Μακάρι να αλλάξει γνώμη το Ναταλάκι και να θελήσει να βγείτε καμια βόλτα σήμερα!
σ ευχαριστω μακ μου εισαι πολυ γλυκεια! ξερεις ο κυριος λογος που θελω να χασω κιλα ειναι για να νιωσω οτι καταφερνω κατι. και γενικα ενω ειμαι δυναμικος και αποφασιστικος ανθρωπος δεν μπορω να καταλαβω γιατι σ αυτο το θεμα των κιλων ειμαι τοσο looser. θελει πολυ ψαξιμο αυτη η ερωτηση και νομιζω οτι θα χασω τα κιλα μονο οτνα βρω την απαντηση.
τεσπα. εχουμε τα προβληματα μας, εχετε και μενα να μπιρι μπιρι με τα κιλα.
ελπιζω και γω να με παρει η ναταλια θελω πολυ να τη δω
επισης κοριτσια μου γλυκα εφτασε η μερα!!!! αυριο το πρωι επιτελους φευγει απο το σπιτι ο φιλοξενουμενος!!!!!!!
δεν το π[ιστευω οτι θα βρουμε επιτελους τη ησυχια μας!!! τον εχουμε εδω απο 29/5. και φευγει επιτελους 20/7!!!!
εχω τσαντιστει τοσο πολυ μαζι του που δεν θελω να τον ξαναδω τουλαχιστον για κανα χρονο. και το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν προκειται να τον ξαναφιλοξενησουμε ποτε.
ακουστε τι αλλο μου ειπε και με καραφλιασε!!
ετσι που καθοταν και τα εξινε ολη μερα εδω και 2 μηνες καταχραζομενος τη φιλοξενεια μας το μονο που εκανε ηταν να παει καμια βολτα και να βγαζει φωτογραφιες απο το λονδινο.
εν τω μεταξει εγω εδω και μερες διαλεγω καποιες φωτο απο οταν ειχαν ερθει τα αδερφια μου εδω αλλα και απο τη ζωη μας και τις εκδρομες μας εδω με τον καλο μου για να φτιαξω ενα αλμπουμ και να το στειλω στη μαμα μου μαζι με ενα δωρακι που της πηρα απο ισπανια.
και επειδη οι φωτο που εχω εγω ειναι κυριως με εμας μεσα του ειπα να μου δωσει καποιες απο τις δικες του που δειχνουν μονο τοπια για να παρει η μαμα μια γευση απο λονδινο.
φυσικα μου το αρνηθηκε γιατι αυτα ειναι λεει τα παιδια του. και μου ειπε οτι το μονο που μπορει να κανει ειναι να με αφησει να εκτυπωσω καποιες. αλλα σε ηλεκτρονικη μορφη δεν μου τις εδινε.
με τσατισε τοσο πολυ!
του λεω ''ενταξει θα μπορουσες να μου τις δωσεις σαν ενα ευχαριστω που σε ειχα στο σπιτι μου 2 μηνες'' καμια απαντησησ, η πληρης αδιαφορια.
και μετα του λεω ''οκ μη μου τις δινεις σε ηλεκτρονικη μορφη. ουτως η αλλως τις εχεις δωσει ηδη στο φατσοβιβλιο και σε ολους τους φιλους απο εκει''
μα καλα πειτε μου, η αχαριστια του δεν ειναι απεριγραπτη????
καλημερα!
ναταλακι μου ελπιζω σημερα να εισαι καλυτερα και να μη κλαις αλλο!
βγες με το κοριτσακι αντε να ξεσκασεις λιγο!
τα αλλα κοριτσια μας ελπιζω να ειναι καλα!
φτουτατη μας μη σκεφτεσε ασχημα και εσυ ολα θα πανε τελεια!!!
αντε πλησιασανε οι μερες!
ελπιζω να τα πουμε αργοτερα αν βρω πσ φυσικα!