-
Δεν σας είπα τα δικά μου ευχάριστα :)
Χθες πήγα στον διατροφολόγο, ήταν να πάω την Δευτέρα αλλά τελικά ακυρώθηκε το ραντεβού μου και το μεταφέραμε για χθες. Πήγα με την βεβαιότητα ότι έχω βάλει κιλά και πόντους γιατί το τελευταίο δεκαήμερο έκανα αλαλουμοδιατροφή συνδυασμένη με γλυκά, ποτά και άλλα εδέσματα :lol:
Προς μεγάλη μου έκπληξη δεν είχα βάλει γραμμάριο ίσα ίσα με έδειξε και λίγο κάτω από τα 93 κιλά και η λιπομέτρηση έδειξε ότι αυτό το μήνα έχασα λίπος και ανέβασα μυική μάζα άρα και μεταβολισμό! Συν της άλλης έχασα 2,5 πόντους από στομάχι και περιφέρεια! Ξέρω δεν είναι πολύ αλλά μετά από αυτά που έκανα το γεγονός ότι δεν έβαλα αλλά έχασα έστω και ελάχιστα με έκανε να πετάξω από χαρά και ανακούφιση. Πλέον διαπιστώνω έμπρακτα ότι οι κρεπάλες μου δεν μου κοστίζουν και νιώθω ΤΕΡΑΣΤΙΑ ανακούφιση!!!
-
-
Είμαι σίγουρη ότι και η Τζίνα και η Λίλα πάνε πολύ καλά και έχουν δουλέψει μέσα τους το θέμα "τρώω σωστά" οπότε δεν ανησυχώ, δεν κάνανε τόσο δρόμο μέσα στον περασμένο χρόνο για να τινάξουν την υγεία τους στον αέρα!
Ελάκιον, όντως φαίνεσαι ελαφρύτερη και το έδειξε και η ποντομέτρηση! Ζήτωωωω!
-
ΤΡΕΛΕΙΑ ελακιον ειδες που ανησυχουσες αδικα????χιλια μπραβο σου αξιζουν εχεις καταφερει τοσα πολλα χωρις να βασανιζεσαι οπως παλια.εχεις αλλαξει τροπο αντιμετωπισης απεναντι στο φαγητο και αυτο ειναι το πιο σπουδαιο.
-
Μπράβο Eli, πολύ ευχάριστα τα νέα σου, είναι πολύ σημαντικό να μπορείς να τρως κάτι παραπάνω χωρίς να έχεις το φόβο να βάλεις με το παραμικρό κιλά και σου δίνει και δύναμη να συνεχίσεις τη διατροφή σου χωρίς άγχος και χωρίς πίεση.
-
Σας ευχαριστώ κορίτσια μου!
Και όσο σκέφτομαι ότι την Δευτέρα απόλαυσα ένα μεγάλο κομμάτι παγωτό σοκολάτα και 2 μπισκότα μετά το μεσημεριανό μου ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ!!! :lol:
Και αυτό μόνο την Δευτέρα! Είχα και άλλες μοναδικές στιγμές απόλαυσης αυτές τις μέρες. Από χθες άρχισε σταδιακά να μου κόβεται και πάλι η όρεξη και να μπαίνω στο πρόγραμμα μου, αναίμακτα και με γεμάτες μπαταρίες :D
-
Αγγελικούλα είναι πολύ ωραίο το ζωάκι που χοροπηδάει και το χοροπηδητό βοηθάει και στο αδυνάτισμα χιχιχι.
-
Ναι ναι και εμένα μου άρεσε το ζωάκι επιβράβευσης :D. Κάπως έτσι ήθελα να χοροπηδήξω χθες στο γραφείο του διατροφολόγου!
Τζινάκι ελπίζω να μην μου θύμωσες ε; Πλάκα έκανα πριν...
-
Eli πλάκα με κάνεις; :lol:
-
-
-
Δε σας είπα που το λαλάγγι τώρα τελευταία με φωνάζει φτερό! Τον ρώτησα από που προκύπτει αυτό και μου είπε επειδή είμαι στην κατηγορία του φτερού! :lol:
-
Δεν έχει κάνει ποτέ του δίαιτα και δεν ξέρει από διατροφή και θερμίδες γι'αυτό χθες του εξηγούσα τι πρέπει να τρώει για να παχύνει επειδή έχει χάσει 14 κιλά από το θέμα που είχε με το δόντι του και δεν έτρωγε. Ηταν εύκολο, του έλεγα ακριβώς τα αντίθετα από αυτά που πρέπει να κάνω εγώ χιχιχι. Μου άρεσε και έβγαλα το άχτι μου, ότι παχυντικό υπάρχει του το πρότεινα.
-
Κανόνισε Τζίνα να το στείλεις το λαλάγγι από χοληστερίνη! :lol:
-
κοριτσακια το ναταλακι δεν εχει επικοινωνησει απο χθες μαζι μου. χθες την πηρα αλλα δεν μου το σηκωσε.
δεν ξερω τι να κανω...δεν θελω να την ενοχλησω κιολας.
λετε να την ξαναπαρω τηλεφωνο???
τι να κανω??