λιλακι θα παρει υπερβολικη δοση λαλαγγιου και θα εχουμε τρεχαματα μετα!
εκτος και κανει ακομη προβες στο πως να γελαει χωρις το δοντι!!!
αλλα μαλλον λαλαγγιαζετε θελει να εχει αποθεμα πριν φυγει διακοπες :P
Printable View
λιλακι θα παρει υπερβολικη δοση λαλαγγιου και θα εχουμε τρεχαματα μετα!
εκτος και κανει ακομη προβες στο πως να γελαει χωρις το δοντι!!!
αλλα μαλλον λαλαγγιαζετε θελει να εχει αποθεμα πριν φυγει διακοπες :P
Εγώ δοκίμασα πριν καιρό ένα κουταλακιμερεντα κ με πείραξε κκε λιγωσε,κ επειδή είμαι μεγαλόψυχη ανταλασσω το μερτικό της μερεντας μου με έναν κούβα παγωτό :lol::lol:
κουβαρντου μου εσυ!!!! πες την γευση και κάτι θα κανουμε!Quote:
Originally posted by aggeloydaki
Εγώ δοκίμασα πριν καιρό ένα κουταλακιμερεντα κ με πείραξε κκε λιγωσε,κ επειδή είμαι μεγαλόψυχη ανταλασσω το μερτικό της μερεντας μου με έναν κούβα παγωτό :lol::lol:
xm εγω παλι ουτε παγωτο θελω αλλα μια break με φουντουκια ανετα τη χτυπαω και μαλιστα αλυπητα!
αλλα στεκομαι στο υψος μου!
αγγελικουλα δουλευεις ακομη????
κ εγώ στο δυσθεώρητο ύψος του 1,61 :-DQuote:
Originally posted by mermaid
xm εγω παλι ουτε παγωτο θελω αλλα μια break με φουντουκια ανετα τη χτυπαω και μαλιστα αλυπητα!
αλλα στεκομαι στο υψος μου!
οχι καλλιοπη μου, σπίτι είμαι και φτιαχνω το μενου για τον αντρα μου! αφου μαζεψα τα ρούχα, εβαλα πλυντήρια, μαζςψα το σπίτι εβαλα τον μικρό για ύπνο κλπ!!! γιατί αλλωστε μην ξεχναμε είμαι πάαααααααααααααρα πολύ ξεκουραστη!!!!Quote:
Originally posted by mermaid
αγγελικουλα δουλευεις ακομη????
αααααα Αγγελικούλα μου μόλις μου θύμησες ότι έχω ένα πληντύριο να απλώσω! :crazy:
άντε , να σας κάνω το χατήρι!
και εγω.... και πρέπει να το βάλω και με σόδα στους 90 για να το καθαρίσω πριν φυγω για διακοπες!!! (μην ξεχνιώμαστε αλλωστε!!!!
mak ολο πειρασμους εισαι!
αγγελικουλα υπομονη αρχιζουν οι διακοπες σου σε λιγο!
Κουβά ζητήσαμε κοπελιά, μην πας να την βγάλεις καθαρή με ένα τόσο δα χονάκι! :lol:
μακονι θα μας πεθανεις βραδιατικα!!!
Τι σύστημα είναι τούτο πάλι; Για δώσε μας τα φώτα σου νοικοκυρά μου :smirk:Quote:
Originally posted by angel79
και εγω.... και πρέπει να το βάλω και με σόδα στους 90 για να το καθαρίσω πριν φυγω για διακοπες!!! (μην ξεχνιώμαστε αλλωστε!!!!
αφιερωμένο στις νοικοκυρές μου!