Originally Posted by
novia35
Ti einai touto μολις ειχα μια ασχημη κριση κι επειδη νομιζω οτι καποια σχεση εχει με το στομαχι μου κι εσυ τα 'χεις ψαξει τα γαστρεντερικα ηθελα να μου πεις μια γνωμη. Ειμαι ξαπλωμενη και παρακολουθω τηλεοραση. Ειμαι ηρεμη και παρακολουθω το θεμα της συζητησης μ' ενδιαφερον. "Μοναξια" αυτο ειναι το θεμα. Γιατι καποια ατομα μενουμε ειτε απο επιλογη, ειτε απο αναγκη. Στη συζητηση μου φερνει καποιες σκεψεις σε σχεση με μενα και την τελευταια μου σχεση. Δεν κανω ομως οργισμενες ή αγχωτικες σκεψεις που να δικαιολογουν καποιο συναισθημα, απλα συμπερασματικες. Ξαφνικα νιωθω κατι σα σεισμο. Ενα εντονο τρανταγμα, σα σπασμο αλλα στιγμιαιο. Θολωνουν ολα. Ζαλαδα. Πρεπει να εχω ανεβασει και πιεση γιατι νιωθω ενα πολυ εντονο σφιξιμο στα κεφαλι σα να θελει να εκραγει. Η καρδια χτυπαει εντονα αλλα οχι γρηγορα. Απλα χτυπαει δυνατα. Με πιανει κομπος στο λαιμο. Οι μυες σ' ολο μου το σωμα εχουν σφιχτει. Ανακατευομαι. Πρωτη κινηση να βρω τα εφημερευοντα. Εχω φαει ενα κομματι κεικ με κανελλα και γαρυφαλλο λιγα λεπτα πριν την αδιαθεσια αυτη και το συνδυαζω τωρα που εχω ηρεμησει λιγο, στο μυαλο μου. Μηπως με πειραξε αυτο που εφαγα διατροφικα;; Μπορει κατι στομαχικο να σου κανει τοσο μεγαλη αδιαθεσια;; Τωρα εχω ενα μουδιασμα στο κεφαλι και μ' εχει πιασει ενα ακαταπαυστο χασμουρητο κοντευουν να μου φυγουν τα σαγονια ενω δε νυσταζω. Τα 'χει παιξει το νευρικο μου συστημα μαλλον.