Ναι Lacry,γι'αυτό στο Ποσείδι,του Πανεπιστημίου.
Printable View
Ναι Lacry,γι'αυτό στο Ποσείδι,του Πανεπιστημίου.
παιδια τι χαλι ειναι αυτο που ζουμε..εγω τελευταια νιωθω χαλιααα..θελω να δω παλι τον ομιοπαθητικο μου...ατονια..ασταθεια-ζαλη και τα συναφη..με χαπια δεν θελω να μπλεξω..ουτως η αλλως παλιοτερα ειχα παρει και δεν ειδα τρομερη βελτιωση..εντω μεταξυ οπως εχω ξαναπει δεν παω πουθενα!αλλοι με τα ιδια συμπτωματα και τον ιδιο μ@@@@σμενο τροπο ζωης?κουραγιο σε ολους παιδια...
διαβασα τις 2 τελευταιες σελιδες και το περιεχομενο δεν εχει καμμια σχεση με το θεμα !!!:)
Αγαπητο ΝεοΞεκινημα μπορει το "περιεχομενο να μην εχει καμμια σχεση με το θεμα !!!" διοτι ακριβως αυτος ειναι ο λογος υπαρξης του.
Και εξηγουμαι. Το λημμα "Θέμα: Κρίσεις πανικού - καθημερινότητα - δουλειά " εχει δημιουργηθει απο την Blue9791 η οποια ειναι αρχηγος ενος παγκοσμιου δικτυου κατασκοπων οι οποιοι εχουν ως σκοπο να καταστρεψουν τον πλανητη ωστε να εκλειψει το ανθρωπινο ειδος. Ο λογος ειναι απλος. Αν εκλειψει το ανθρωπινο ειδος δεν θα υπαρχουν αρρωστιες ουτε σωματικες ουτε ψυχικες... Οποτε ολα τα προβληματα αυτοματως θα λυθουν...Για να καταλαβεις τι εννοω, γραφει καπου η Μπλου "Και θα παω και Μηκυνες για τουρισμο!" Προκειται για κωδικοποιημενο μηνυμα που μονο εμεις οι μυιμενοι στο παγκοσμιο σχεδιο καταστροφης του κοσμου μπορουμε να το καταλαβουμε. Στην ουσια μας ενημερωνει οτι θα παει σε ενα μερος που δεν εχει σκυλια (μη - κυνες , κυν στα αρχαια ειναι ο σκυλος) και θα τοποθετησει μια βομβα. Θα μπορουσα να σου γραψω και αλλα πολλα αλλα ας παρω καλυτερα τηλεφωνο την ψυχιατρο μου:rolleyes::p
Ευχαριστω
Το ονομα " ti einai touto pali " ειναι ψευτικο το κανονικο μου ειναι joker απο τον batman
παιδιά πρέπει να βλέπουμε τι ζωή με πιο χαρά για αυτό και θα σας αφιερώσω ένα ανέκδοτο...... για να φύγουν τα άγχη και οι φοβίες χαχαχα
Ήταν μια ξανθιά και στον δρόμο της είδε έναν παπαγάλο και σκεφτόταν τι να τον κάνει. Έρχεται ένας αστυνόμος και την ρωτάει:
-Γιατί είστε εδώ όλη μέρα;
-Βρήκα αυτόν τον παπαγάλο και δεν ξέρω τι να τον κάνω.
-Να τον πάτε στο ζωολογικό κήπο.
-Τέλεια ιδέα!
Την επόμενη μέρα ο αστυνόμος βλέπει παλι τον παπαγάλο
με την ξανθιά.
- Κυρία μου, δεν σας είπα να τον πάτε στο ζωολογικό κήπο;
- Στον κήπο τον πήγα χθες. Σήμερα θα τον πάω σινεμά.
Lacrymosa οταν γραφεις 007 πιστευω να εννοεις εκεινον το δηθεν πρακτορα τον Τζειμς Μποντ(που ουτε για εισπρακτορας δεν κανει) Τον εχω γνωρισει σε μια δεξιωση που ειχε κανει η βασιλομητωρ της Αγγλιας μετα του υιου της Καρολου εις τους βασιλικους κηπους του μπουκινχαμ. Βασικα προκειται για μεγαλο χεστη (big shiter)που φοβαται και την σκια του, ασε που με ενα μαρτινι γινεται λιωμα και μετα τον κουβαλανε. Γι αυτο και στις καινουριες ταινιες του πινει μπυρα (χωρις αλκοολ). Ολα αυτα που βλεπετε στις ταινιες ειναι οπτικα εφε ο τυπος ειναι για τα μπαζα;)
Γειά σας παίδες :)
ο γιές άϊ εμ αλάϊβ!
Δόξα τον Θεό όλα πήγαν καλά.
Χαπακώθηκα η αλήθεια είναι, οχι πολλά πολλά μισό xanax των 0,5 έπαιρνα ημερησίως στις δύσκολες ώρες, κ επειδή με πιάνει εύκολα ψιλονύσταα κιόλας απο την χαλάρωση.
Η παραλία της κατασκήνωσης ήταν πολύ χάλια, πολύ βότσαλο, βράχια κάτω και αχινούς στο 1 μέτρο, κατά τα άλλα δεν με χάλασε απο την στιγμή που δεν καθόμασταν κ πολύ στην παραλία, κ εγώ δεν είμαι της θάλασσας όσο της ηλιοθεραπείας. Στην παραλία όμως κάτω στο Ποσείδι ήτο μαγευτικά, γραφικό τοπίο, αμμουδιά μέσα κ έξω απο την παραλία δίπλα απο την κατασκήνωση...σούπερ. Γέλασα πολύ με τους θείους μου, τους έβαλα να παίξουμε ρακέτες και μήλα... ο ένας έπαθε θλάση στον προσαγωγό κ κρατούσε το δεξί του κάκαλο (aka his right ball. δλδ το δεξί του μπαλάκι), της θείας μου πρήστικε το χέρι κ έφαγε σαβούρτα, κ ο άλλος ο θειός κοκκίνησε επικίνδυνα, οπότε μετά απο συστάσεις δικές μου διότι κάποιος πρέπει να με τρέχει στα νοσοκομεία, συμορφώθηκαν κ έκατσαν στον ποπό τους. Ωραία ήταν, μια αλλαγή που την χρειαζόμουν. Δεν με ένοιαζε αν θα περνούσα καλά, ειλικρινά, το μόνο που χρειαζόμουν ήταν η αίσθηση της ασφάλειας, και την είχα. Βέβαια για παραπάνω δεν ήταν στο κάμπινγκ, τουλάχιστον για εμένα, παρόλλο που στο τροχόσπιτο κ έξω στην τροχοσκηνή τα είχε ολα η θειά μου, πάλι... δεν μπορούσα να γυρνάω συννέχεια σε ενα περιφραγμένο μέρος, θα βαριόμουν!
Τεσπα, σημασία έχει οτι ολα πήγαν οκ, κ αυτό ήταν μια μεγάλη ώθηση για την αυτοπεποιήθηση μου. Μεγάλη υπόθεση παιδιά.
Τώρα θα κοιμάμαι για καμιά βδομάδα ώσπου να συνέλθω, και ας ήμουν όλη μέρα εκεί αραχτή. Νομίζω με το μυαλό μου οτι ξεθεώθηκα επειδή έφυγα απο την ήρεμη ρουτίνα μου. Τι να πείς... έχω θέμα! :P
Τα φιλιά μου σε όλους xxx
Μπράβο Soutsi!Χαίρομαι που τα κατάφερες.Σίγουρα ήταν μεγάλη ώθηση για την αυτοπεποίθηση σου και κοίτα να το εκμεταλλευτείς αυτό κάνοντας κι άλλα βήματα τώρα που είσαι στα πάνω σου! :)
σουτσι μπραβο που περασες καλα ειναι ενα βμα και αυτο.....μν σκας και εγω μολις κανω κατι εστω κι κατι μικρο νιωθω πως εχω κανει αγωνα δρομου....χαχχαχαα η τρελα δεν παει στα βουνα τελικα χαχααααχ
Καλησπερα παιδια! Τι κανετε?? Σημερα ξεκινησα cymbalta 30mg μια φορα τη μερα..δεν ξεφυγα απο τα χαπια,οπως το περιμενα.Μου το εδωσε νευρολογος και μου το παρουσιασε ως κατι πολυ αθωο και ελαυφρυ. τι ξερετε γιαυτο το φαρμακο??οι παρενεργειες που γραφει ειναι απειρες και με τρομαξαν ,ομως ολες αυτες τις ειχα μεχρι τωρα χωρις να παιρνω φαρμακα...μπορει να τις εντεινει?
Δεν το γνωριζω το φαρμακο, αντικαταθλιπτικο ειναι? Μην επηρεαζεσαι απο τις παρενεργειες, δν ειναι σε ολους το ιδιο. Στενη συνεργασια με το γιατρο κ οτιδηποτε παρατηρεις τον ενημερωνεις, οκ?
Επισης για να μν ανοιγω κ αλλο ποστ θελω να πω στον "ti einai touto pali" οτι τα εσπασε με τον james bond!! Να σαι καλα ευτυχως δν θα δω την επομενη ταινια του ιουιουιου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:o