Quote:
Originally posted by ex_hus
Μάλιστα.,,, χμμμ, ,,
Να ρωτήσω και κάτι τοτε εγώ βρε παιδιά (εξαρχής είχα δηλώσει ότι έχω αντιρήσεις στην ανατροφή παιδιών από ομοφυλοφιλικά ζεύγη γιατί de facto τα παιδιά τους θα έχουν περισσότερη κλίση στο να έχουν και αυτά ομοφυλοφιλικές τάσεις. Επίσης εξαρχής διαφώνησα με το επιχείρημα ότι η ΦΥΣΗ τα έχει κανονίσει έτσι ώστε μόνο άντρας - γυναίκα να μεγαλώνουν παιδιά)
Ε αφού , τουλάχιστον εγώ προσωπικά αλλά και κάποιοι άλλοι και άλλες εδώ μέσα, δεν βρίσκω στην φύση κάποιο λόγο ώστε από ανθρώπινο νόμο να μην επιτρέπεται η υιοθεσία (να το πώ γενικότερα η ανατροφή παιδιών) από ομοφυλοφιλικά ζευγάρια, άσε που και EDIT νόμος να υπάρξει πάλι θα γίνεται (τουλάχιστον από γυναίκες που βρήκαν ένα καμάκι και εξαφανίστηκαν και γύρισαν στον τόπο τους και συζούν ή παντρεύτηκαν με άλλη γυναίκα) (και αν θες ακόμα ακόμα και από άντρες που πέτυχαν να αναλάβουν την ανατροφή του παιδιού έπειτα από \"εξαφάνιση\" της συζύγου κλπκλπ να μην επαναλαμβάνομαι,Τέλος EDIT
εεεεε,,,,,χμμμμμμ, , ,
γιατί λοιπόν όταν το παιδάκι μου φτάσει σε μία ηλικία που θα διομορφώνεται σεξουαλικά θα αρχίσω να ενδιαφέρομαι για το ποιοί είναι οι γονείς απο τα παιδάκια του ιδίου φύλου που δένονται ιδιαίτερα με το δικό μου, έστω και αν το βλέπω ότι όλα είναι φιλικά,?
Όπως το διάβασα αλλού σε άλλο thread μήπως καλοί και σωστοί και no problem, και εγώ μαζί τους, οι ομοφυόφιλοι αλλά αρκεί να μην είναι στον κύκλο μου?
Και εντάξει αν εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα στις προσωπικές επαφές μου, αλλά πάλι ο ίδιος εγώ θα έχω πρόβλημα αν το παιδάκι μου στα 12-13-14-15-16 θα παίζει πολύ με ένα παιδάκι ιδίου φύλου αλλά με γονείς ομοφυλόφιλους.
Καμία εξήγηση? Μόνο εγώ το βλέπω έτσι? Είναι δικό μου το πρόβλημα?