Συμφωνώ απόλυτα...
Printable View
Λοιπόν κλείνοντας το θέμα μου για να μην χαλάσει και άλλο η ψυχολογική μου κατάσταση με την επίθεση που δέχομαι θέλω να πω δύο τελευταία πράγματα.
Γράφτηκα στο φόρουμ όχι για να το παίξω έξυπνη ούτε για να μου λέτε πράγματα και να τα αντικρούω. Γράφτηκα γιατί πίστεψα πως θα μπορούσατε να μου πείτε πράγματα τα οποία δεν είχα ήδη σκεφτεί...κάτι που δεν έγινε.
Επίσης δεν γράφτηκα στο φόρουμ για να κάνω την ψυχολογική μου κατάσταση χειρότερη από αυτό που ήδη είναι. Τώρα εάν εσείς οι έξυπνοι θεωρείται πως με υποτιμώντας αυτόν που ρωτάει τον βοηθάτε δεν μπορώ να πω κάτι. Η προσωπική μου γνώμη είναι πως σχόλια του τύπου ''με τι κριτήρια μπαίνουν στις σχολές'' και ''πρέπει να έχεις κάτι πολύ τρανταχτό εμφανισιακά'' δεν προσφέρουν τίποτα.
Άμα θέλετε να συναντηθώ με ένα μέλος του φόρουμ που θα επιλέξω εγώ και θα εμπιστεύομαι για να τους δείξω και το φοιτητικό μου πάσο που αποδεικνύει και την σχολή στην οποία φοιτώ, αλλά και να δει πόσο άσχημη είμαι ή δεν είμαι.
Επομένως μάλλον δεν είμαι εγώ η αντιπαθητική του θέματος.
Δε χρειαζεται να βγεις με καποιον απο το σαιτ.
Τα στοιχεια σου γινεται κ μεσω σκαιπ να τα δει καποιος.
Δεν έχω σκαιπ
και να ειχα ακόμη ποιος σου είπε ότι θα εμπιστευόμουν εσένα ή τον οποιονδήποτε άλλον;
Δεν έχω σκαιπ και δεν ξέρω αλλά υποθέτω πως θα γίνεται να αποθηκευτεί η συνομιλία.
Άμα ήθελα όλος ο κόσμος να μάθει το πρόβλημα μου τότε θα έβαζα και το επώνυμο μου..
Εγω εχω να σου προτεινω αντι για εξυπναδες που μπορει να ειναι σωστες αλλα δε λυνουν το προβλημα, να γνωριστεις σταδιακα με οσους σου εστειλαν μηνυμα και να βγεις αφου σε δουν κ τους δεις. Μπορει να βρεις καποιον που ν σ αρεσει κ να του αρεσεις. Πρακτικα πραγματα.
Γτ να μην το εμπιστευθεις?
Συγνωμη....αλλα τι περιμενες να ακουσεις?Η περιμενες να σ φερουν 5-6 παλικαρια να διαλεξεις ? δεν ειναι ειρωνικο το υφακι μου...αλλα ολα αυτα που σου εχουν πει ειναι σωστα, το θεμα ειναι τι κανεις και εσυ απο την μερια σου.
Μου έστειλε ένα παιδί που μένει πολύ αλλά πολύ μακρυά, ένας κύριος πολύ μεγαλύτερος μου και ένας άλλος ο οποίος μου έστειλε κάτι σαν σε αγγελία σε γραφείο συνοικεσίων.
Τέτοιες ευκαιρίες να μου ερχόντουσαν πάντα ε;
Θα εμπιστευτώ έναν άγνωστο από ένα φόρουμ; Ε όχι δεν τρελάθηκα ακόμη;
Δεν θα βάλω την ψυχική μου υγεία σε μεγαλύτερο κίνδυνο από ότι είναι επειδή ορισμένα μέλη με θεωρούν αγράμματη και άσχημη χωρίς να έχουν καμία βάσιμη υποψία.
Εγώ έδωσα την δική μου λύση...εάν δεν την θέλετε δεν μπορώ να κάνω κάτι.
Δεν τρελάθηκα τόσο πολύ ήθελα να πω...
Πώς πάει η συνεδρία; Βγήκε η απόφαση;
Να υποθέσω πως κεράσι γνωρίζεσαι με τα μέλη που μου έστειλαν μήνυμα ε;
Γιατί αλλιώς πως το ξέρεις;
Δεν ειναι αναγκη να εμπιστευτεις και να συναντησεις κανεναν.....
το μονο που χρειαζεται ειναι να συμπεριφερθεις σαν πραγματικο προσωπο με πραγματικο προβλημα...
και ξερεις ποτε θα γινει αυτο;οταν αρχισεις να μιλας εσυ για σενα...για αυτα που νιωθεις και για αυτα που θελεις...γιαυτα που σε τρομαζουν ,γιαυτα που σε κολλανε...
αυτο ειναι ενας πραγματικος ανθρωπος....συναισθηματα.....
εσυ το μονο που κανεις ειναι να αντικρουεις τα παντα...και να απαξιωνεις ανθρωπους που αν μη τι αλλο εχουν καποια πειρα στην ζωη μεγαλυτερη απο σενα.....
τα χεις σκεφτει λες ολα....κι αφου τα σκεφτηκες σωστα γιατι εξακολουθεις να εχεις προβλημα;
και πραγματικα εχω την απορια...ποια ειναι τα κριτηρια για τις σχολες....γιατι εδω βλεπω εναν ανθρωπο που αν μη τι αλλο δεν εχει διαλλακτικη σκεψη....
με εξυπναδες του τυπου....με κανατε να νιωσω χειροτερα....να συνδιαλλεγεσε με τις φιλες σου.....
αν θελεις πραγματικη βοηθεια....που δεν νομιζω....μιλα για την ουσια....
Το υπεθεσα. Δε σου ειπα να συναντηθεις αυριο το πρωι. Θα μιλησεις για ενα ικανο διαστημα, θα δεις αν σ αρεσει κ του αρεσεις και αφου διασταυρωσεις καποια στοιχεια με το σκαιπ, οπως ηλικια, εμφανιση κλπ μπορεις σε ενα δημοσιο χωρο να πας. Μπορεις να πας κ μαζι με φιλους σου. Αλλωστε ολοι οι γνωστοι μας, καποτε ηταν ξενοι.
Σου είπα πως ο ένας είναι μεγαλυτερος, ο άλλος μένει σε άλλη πόλη και ο άλλος είναι...πώς να το πω τώρα;...ας μην το πω.
Και επιμένεις;
Καλά μέσα σε αυτό το φόρουμ με περάσατε για κακάσχημη ηλίθια όπως φαίνεται.
Μήπως να μου προξενέψετε και έναν κουτσό στραβό με γυάλινο μάτι;