Το μόνο σίγουρο είναι ότι κάποτε θα πεθάνουμε, αυτό που δεν είναι σίγουρο, είναι το αν έχουμε ζήσει πραγματικά! (Admin)
Printable View
Το μόνο σίγουρο είναι ότι κάποτε θα πεθάνουμε, αυτό που δεν είναι σίγουρο, είναι το αν έχουμε ζήσει πραγματικά! (Admin)
Oι πολιτικοί είναι πάντα ίδιοι. Υπόσχονται να φτιάξουν γέφυρα εκεί όπου δεν υπάρχει ποτάμι. (Ν. Χρουστσόφ)
Δεν αισθάνομαι ότι δίδω, αλλά ότι αποδίδω όσες φορές ελεώ. (Κωστής Παλαμάς)
Θα μπορούσα να νικήσω όλα τα εμπόδια και να κατακτήσω τον κόσμο με το ένα χέρι. Όσο εσύ κρατάς το άλλο.(Λόγια αγνώστου)
H ζήλια είναι η αδελφή του έρωτα.(Λόγια αγνώστου)
Κατηγόρησε μου ότι θέλεις όσο θέλεις, το μόνο που θέλω από σένα, μετά από αυτό απαραίτητα να μου δείχνεις πάντα το καλύτερο. (Λόγια αγνώστου)
Στην αγάπη και στον έρωτα, οι νίκες δεν αφήνουν ηττημένους.(Λόγια αγνώστου)
Ο Θεός έβαλε στην ζωή την φιλία μεταξύ δύο ανθρώπων για να διώξει τον πόνο τουλάχιστον από τον ένα. (Λόγια αγνώστου)
Μιλώντας, αρέσουμε μερικές φορές . Ακούγοντας αρέσουμε πάντα. (Λόγια αγνώστου)
·Μην κρατάς αρνητική στάση λέγοντας: Δε θα επιτύχω, δε θα επιτύχω.. Προτιμότερη είναι η θετική στάση: Θα αποτύχω, θα αποτύχω
Αληθινό μέτρο πλούτου είναι το πόσο αξίζεις όταν έχεις χάσει όλα τα λεφτά σου.(Λόγια αγνώστου)
Πρώτα σε αγνοούν, μετά σε κοροϊδεύουν, μετά σε πολεμούν και μετά νικάς. (Μαχάτμα Γκάντι)
\"Η βρισιά είναι το ασφαλές καταφύγιο των ανάνδρων\" Κόλτων
Είναι προτιμότερο να διακινδυνέψεις την σωτηρία ενός ενόχου, παρά την καταδίκη ενός αθώου. (Βολταίρος)
Δεν υπάρχει λαός εις τον κόσμο ο οποίος να έχει προσφέρει τόσα εις την ανθρωπότητα όσα ο ελληνικός και έχει καταπολεμηθεί τόσο πολύ από τόσο πολλούς λαούς, οι οποίοι δεν προσέφεραν τίποτα εις αυτήν. (F. Nizsche)