whyalwaysme μην αρπαζεσε δεν εχει κανεις προβλημα με εσενα
Printable View
whyalwaysme μην αρπαζεσε δεν εχει κανεις προβλημα με εσενα
Θα σου δώσω μια συμβουλή που θα την έδινα σε φίλο:
Προσπάθησε να τα βρεις με τον εαυτό σου, για να μην πανε κι αλλα χρόνια από την ζωή σου, πεταμένα.
Μεχρι όμως να το επιτύχεις αυτό, δεν έχεις δικαίωμα να φέρεσαι σκάρτα σε κοπέλες που δε σε ενδιαφέρουν. Καλύτερα να μείνεις μόνος προς το παρόν ώστε να πήξει το μυαλό σου, παρά να πληγώνεις αθώα άτομα. Ακομα κ μια χοντρή κοπέλα η η κνιτισσα που λες, αξίζουν να αγαπηθουν. Αν εσύ δε μπορείς, ασ τις ήσυχες. Είναι πιο τίμιο.
Νομοτελειακά θα ρίξεις τις απαιτήσεις σου. Νομοτελειακά.
πωσ γιενται αυτο πεσ μου και στα στελνω
πεσ μου αν το πηρεσ
το πηρα ελις... οκ
ενταξει γυναικα τησ ζωησ μου απλα σα δικαιολογια να σου πω οτι δεν ξερω τι απο αυτα πουξερω θα τον βοηθησει
και γενικα γραφω οτι μου κατεβει στο κεφαλι αφου δεν ξερω τι βοηθαει και τι οχι ετσι για να γνωριζομαστε λιγο
Εγώ πάλι πιστεύω ότι βαθιά μέσα σου δεν θες τόσο τις ωραίες κοπέλες όσο να αποδείξει κάτι στους άλλους.....
Δηλαδή το προβλημα σου ειναι βαθύτερο.....
Έχεις υποστεί μήπως bulling στο σχολείο?
Επίσης αρχικά πρέπει να επισκευτεις έναν ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ψυχολογο
το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
αυτος που θελει να βοηθηθει αρραβωνιαρη μου ... βοηθιεται...αυτος που δεν θελει να γινει καλυτερος ανθρωπος απλα οτι και να κάνεις... δεν υπάρχει περιπτωση να το καταφερουμε εμεις οσο και αν προσπαθησουμε!!!
εμενα στο εχω πει ποσο με εχεις βοηθησει... "τζουτζουκο μου"!!!
αει βαι βαι εσεις εχετε ξεφυγει... πωπω και πουνα ανοιξω το θεμα που θελω να ανοιξω θα ακουσω κατι βρισιδια