Originally Posted by
Macgyver
Ουτε κι εμενα ειναι ο χαρκτηρας μου ετσι , αλλα θα πω οτι μουρθη , οχι για να την πιασω φιλεναδα , για την πλακα μου το κανω , σε δουλεια να βρισκομαστε , μην το παιρνεις σοβαρα κι εσυ , αμολα μια κοτσανα , και περιμενε απορριψη , δεν χαλασε κι κοσμος , αλλα με το πες πες πες , στο τελος , θα παρεις το κολαι ( ετσι γραφεται ? ) και θα αποκτησεις περισσοτερο θαρρος ............................... δεν επηρρεαζεται η αυτοεκτιμηση μου με τετοιου ειδους απορριψεις , εδω , παω να ρωτησω μερα μεσημερι με το σκουτερ για καποιον δρομο , σε πολυσυχναστο μερος , και πολυ συχνα , ουτε γυρνανε να με κοιταξουν , κομπλεξικες ............ ενω μια πιο ελκυστικη , παντα θα μου απαντησει αμα ρωτησω για καποιον δρομο , τοχω παρατηρησει ........................απορριψη ειναι ναχεις δεσμο με καποια , για καιρο , και να σε παρατησει , αυτο δεν ειναι καλο , δεν μουχει συμβει ποτε ομως .............. εξασκησου , ζορισου λιγο στην αρχη , μετα θα συνηθησεις , μην περιμενεις με το καλημερα να βγαλεις κοπελα ,στο ασχετο , ειναι σαν να αρχισεις βαρη , και να βαλεις στην μπαρα 80-100 κιλα , αρχισε με 20-30 , και καποια στιγμη , θα βαλεις κι 100 , αλλα με την εξασκηση παντα , δεν θα σουρθει επιφοιτηση ........... λεγειν ουτε κι εγω εχω , ουτε ετοιμολογος ειμαι , απλα δεν επηρρεαζομαι , δες το σαν χομπυ στην αρχη , οτι παιζεις με τις κοπελες , τις τεσταρεις ........... εδω μια φορα , καθομουν κι ετρωγα ενα σαντουιτς , σενα σκαμπω , και λεω στην κοπελιτσα που μεξυπηρεησε , πιτσιρικα ηταν , νοστιμη , ' θα μπορουσατε να μα δειτε σαν εραστη σας ? ' , κομπλαρε , και μου λεει ,' δεν ξερω , ειμαι μικρη ' , α , καλα , συγγνωμη ' της λεω , και συνεχισα να τρωω το σαντουιτς .............φυσικα δεν περιμενα θετικη απαντηση , μουρθε εκεινη την στιγμη ............. φευγοντας την χαιρετησα κιολας ........