Πάντα άσχημος ήμουν
Printable View
Πάντα άσχημος ήμουν
Nαι γιαυτό.Αλλά έχω δει και άλλους με ίδια χάλια εμφάνιση με εμένα που τα έχουν με πολύ ωραίες κοπέλες.
Γιατί εσύ να μην πρέπει; Δεν είναι πρέπει ή δεν πρέπει.Το θέμα είναι μπορείς? Τι κάνεις για να μπορέσεις πέρα από το να περιμένεις απο ένα μάτσο αγνώστων πίσω απο μια οθόνη να σου πουν ότι μπορείς να πας με μια όμορφη?
Α , αυτο το αποσπασμα , μαλιστα ...........δεν μαρεσει να πειθω ανθρωπους , δεν θελω να πιεζω , ουτε να χειριζομαι , ειμαι ομως επικοινωνιακος , δεν λεω πολλα , ξερω ομως να κανω την αλλη να μιλησει , κι αυτο ειναι σημαντικο πιστευω , να κανεις τις κοπελες να μιλανε , ειμαι καλος ακροατης , ολες θελουν εναν καλο ακροατη , πεταω κανα χιουμοριστικο σχολιο που και που , και αρκει , δεν παριστανω τιποτα , ειμαι παντα ο εαυτος μου ......................και καμμια απο τις πρωην μου , δεν ζητησε τα λεφτα της πισω .........
τα βλέπεις; αυτοαναιρείσαι........απο την μια λες δεν έχεις καθόλου λέγειν.................. απο την άλλη είσαι επικοινωνιακός.....άρα έχεις λέγειν......
Nαι απο τον τρόπο που γράφεις εδώ μέσα και γενικά η άνεση που δείχνεις,αποδεικνύει ότι έχεις αυτό το κάτι που θέλουν οι γυναίκες και δεν το λέω ειρωνικά.
Nαι , σωστα ... ο αλλος τροπος ειναι αποκτωντας εμπειριες , αμα βλεπεις οτι πετυχαινεις τον στοχο σου , η αυτοπεποιθηση σου αυξανεται ...............
Ο ασκητής θα πρότεινε πόρνες και εδώ..Αυτός κάτι ξέρει ίσως παραπάνω