οκ την άρνταβεν να την σκοτώσω?
Printable View
οκ την άρνταβεν να την σκοτώσω?
ναι και αυτην πες οτι φυγανε μαζι
Παιδια συγνωμη απλα εγω ξενερωσα, δεν εχω υπομονη να συγκεντρωθω πλεον...το θεμα δεν ειναι τι θελω κιουμπ, ειναι να ειμαστε λιγο συντονισμενοι...τεσπα συνεχιστε εσεις, θα τα διαβασω με ενδιαφερον :)
Αυτο που σκοτωνουμε χαρακτηρες οταν φευγει ο συγγραφεας δεν το καταλαβα ποτε αλλα οκ...θα αναπαυτω εν ειρηνη χαχα
Η ναταλία όμως δεν γούσταρε καθόλου που ο γουάι θα ερχόταν μαζί τους και αποφασίζει να φύγει, πείθει και την αρνταβεν και φεύγουν......Και μένει ο γουάι, ο νικ και η κιουμπ στο φορτηγάκι και πορεύονται προς το δάσος..........και ξάφνου τι να δουν ? Ένα τεράστιο δέντρο με χαραγμένα......................
Παιδιά,δεν έχω όρεξη.....
τι θες να κανουμε κιουμπ?
Πάει χάσαμε και τον τρίτο..............
θες να συνεχισουμε η οχι?
Για συνέχισε την ιστορία.......μην σκοτώσεις τον γουάι θα τον σκοτώσω εγώ!!!χαχα
αιματα πανω του το δεντρο εγραφε "δεν θα ζησει κανενας".τοτε ο νικ ανοιγει την πορτα του συνοδηγου και τραβαει μια κλωτσια στον γουαι και τον πεταει εξω.Προχωρανε ο νικ και η κιουμπ λιγα μετρα ακομα και φτανουνε σ ε ενα παλιο γιοφυρι ,εκει δυστυχως για τους δυο δεν γινοτανε να προχωρησει το αμαξι.και ετσι το αφηνουνε στην ακρη και κατεβαινουνε.....