Ηταν και ειναι κλειστος ανθρωπος,δεν μπορουσες να ξερεις τι αισθανεται!ετρωγε κολληματα κατι κομπλεξικα ρε παιδι μου και παραιξηγοταν πολυ ευκολα!ηταν ψυχουλα ομως,βοηθουσε ολους οσους του ζηταγαν βοηθεια!
Printable View
καταλαβα καπως ιδιορυθμος..ναι...
συνηθως ειναι κλειστοι ανθρωποι αυτοι...το εχω ξανακουσει γενικα πολυ αυτο.
Μην λες τετοια κ με τρομαζεις ειμαι πολυ κλειστος χαρακτηρας δν κανω ευκολα παρεες τρωω κολληματα κ γω αμα με κολλησω με κατι δεν ξεκολαω γενικα δν ανοιγομαι ουτε στν μανα μ..κ με λενε συνεχεια ψυχουλα τ καλυτερο παιδι κ βλακειες τετοιες...τα εχω ολα ahjaaj..τρομαξα τωρα
Οταν ξεκινησε ειχε ανχος κρισεις πανικου καταθλιψη και τετοια???η κατευειαν ειχε ιδεες καταδιωξης
δεν λεει οτι ειχε αγχος κ καταθλιψεις..απλα ηταν παραξενος...
το οτι καποιος ειναι κλειστος δεν σημαινει οτι θα παθει ψυχωση.
Δεν μας λεει ακομα....
Κατσε βρε δεν σας προλαβαινω και ειμαι λιγο αργοστροφη,δεν τα παω καλα με την τεχνολογια
Λοιπον,παμε παλι!!εκτος απ αυτα που εγραψα κανα δυο φορες που ειμασταν εξω εβρισε κανα δυο οταν εγω τον ρωτουσα τι επαθες στα καλα καθουμενα απαντουσα τπτ μπερδευτικα νομισα οτι με βρισαν!μετα ολα κομπλε,οπως ηταν και δουλευε!ξαφνικα μια μερα ξυπναει και ελεγε οτι τον κυνηγανε!προσπαθησα με το καλο και κακο(φωνες)αλλα τπτ!αγχος??εκει να δεις,τι γαδ λεμε εμεις?!ετρεμε,φοβοταν(πανικ ο λεμε) κ ετρωγε τα νυχια του!πω την εχω αυτη την εικονα κολλημενη στο μυαλο μου!παιρνει η μανα μου τηλ εναν ψυχιατρο μας λεει αυριο!την επομενη μερα εχασε επικοινωνια αλλα του λεγαμε αλλα απαντουσε μεχρι που ηταν σε τοσο πανικο οτι τον κυνηγανε που ανοιξε την πορτα και πηρε το αμαξι!δυστηχως δεν μπορεσαμε να τον σταματησουμε!υπεφερε πολυ μετα!
Αντε ρε πωω δυσκολες καταστασεις πρεπει να τραβηξε πολλα και ο αδερφος σου..
Που σε ρε anxioys χαθηκες δν μιλας πολυ....
Σχολασα, κ τώρα αραξα, εδώ είμαι, όλα καλά;
Ola kala esu??