KALISPERA SE OLOUS
ALLI ENAS ANTHROPOS ME PROVLIMA VAROUS PAIDIOTHEN POY STA 34 EPELEXE TO DROMO TOY XEIROYRGEIOY,SXETIKA PROSFATA VEVAIA TORA KLEINO MINA.
Printable View
KALISPERA SE OLOUS
ALLI ENAS ANTHROPOS ME PROVLIMA VAROUS PAIDIOTHEN POY STA 34 EPELEXE TO DROMO TOY XEIROYRGEIOY,SXETIKA PROSFATA VEVAIA TORA KLEINO MINA.
EVALA KAI GO GASTRIKO DAKTYLIO KAI ELPIZO OLA NA PANE KALA/.
καλή επιτυχία sophie... εγώ που τρώγομαι να ζυγιστώ πάλι να συγκρατηθώ και να περιμένω το ΣΚ ή να υποκύψω;
Ναιιιιιιιιι!!!!! Η ζυγαριά μου με λατρεύειιιι!!!!
Λοιπόν ζυγίστικα το πρωί και με έδειξε 67,6 και ξαναλλάζω την μπαρα μου
na perimeneis to SK gia na zigisteis nomizo einai kalytera..... ante re paidia ti na kanoyme den genithikame oloi dimetroi kai kaligrammi. ego simera ekana to proto sfiximo sto daktylio... 8 kila ton proto mina elpizo na synexiso etsi./.....
Sophie.....
Τελικα οταν λειπεις απο το σπιτι ,εχεις καλη παρεα και σε τρωνε οι δρομοι τα κιλα ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ!!
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!!
ΦΙΛΙΑ!!!
Γλυκια μου,ο οργανισμος σου αρχιζει να παιρνει μπρος!!Συνεχισε!!!Quote:
Originally posted by diaki
κοριτσια μετα απο μια εβδομαδα που ζυγίστηκα σήμερα είμαι 83,2 δηλαδή μειον 3 κιλά. Μάλλον θα είναι υγρά και τέτοια ε?
ΣΗΜΕΡΑ ΖΥΓΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΞΩΣ ΕΙΜΑΙ 95.ΑΥΡΙΟ ΞΕΚΙΝΑΩ ΔΙΑΙΤΑ.ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ Η DEXA ΠΟΥ ΜΕ ΤΑΡΑΚΟΥΝΗΣΕ,ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΤΟΥ ΣΠΩΞΙΜΑΤΟΣ.ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΩ ΚΑΙ ΟΡΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΠΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΧΩ ΠΛΕΟΝ ΚΑΜΙΑ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ.ΛΕΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΓΙΚΟ ΚΛΙΚ ;ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΟΥΤΕ ΚΛΙΚ ΕΙΧΑ ,ΟΥΤΕ ΚΛΑΚ!!!ΕΙΔΟΜΕΝ.......
Σοφάκι, σου εύχομαι καλή επιτυχία, εγώ είμαι 88 και λέω να αρχίσω και εγώ αύριο, για να δούμε!!!!!!!!!!!!!!!!
allalumaki,καλή αρχή και στις δυο μας!!!!!!!φιλάκια πολλά!!!!
Λοιπον εχουμε και λέμε 108,600
και απο πόντους:
Αρχικοι(112.400kg): Σημερα(2βδ μετα):
Μεση 108 104
Περιφερεια 131 125
Μηροι 74,5 71,5
Ψωμακια 120 116
Μπρατσα 42,5 40,5
Στηθος 122 116,5
Δεν είναι τέλεια????? Μιλάμε πήρα μια χαρά :D
εγώ δεν έχασα τπτ τις τελευταίες μέρες... ούτε γραμμάριο... μήπως φτάιει η χθεινοβραδυνή τούρτα παγωτό; Μήπως να τρώω λιγότερο; τ να κανω;
τιποτα δεν φταει γλυκια μου....τυχαινουν και αυτα!...υπομονη οπως αλλωστε λεμε και ξαναλεμε!
Free δυστηχώς κάτι πρέπει να φταίει γτ όχι απλά δεν έχασα αλλά πήρα και 200 γρ....67,8 λοιπόν και είμαι χάλια. Ίσως να είναι κατακράτηση, ίσως να πρεπει να τρώω λιγότερο.... πρέπει να δω το 66 πριν φύγς γιατί εχω και γάμο και θα είμαι για γέλια..... Αυτό το ΣΚ πρέπει να χάσω, έχω σχέδιο με πολί πρωτεινη, ελάχιστο υδατάνθρακαι και ελπίζω Δευτέρα πρωί να είμαι κάτω από το 67,5... και είχα χαρεί τόσο πολύ με την γουρουνίτσα μου... αν συνεχίσω έτσι θα π΄ρεπει να την ξαναπάω στο 68....