εγω παλι ολο ξεκιναω και ολο σταματαω ... αλλα μαλλον πρεπει να ξεκινησω εντατικα μπας και γλυτωσω τπτ απο χαλαρωση .. αν και νομιζω πως ειναι αργα το κακο εγινε .. αλλα δεν το μπορω το γυμανστηριο καθολου ρε γμτ
Printable View
εγω παλι ολο ξεκιναω και ολο σταματαω ... αλλα μαλλον πρεπει να ξεκινησω εντατικα μπας και γλυτωσω τπτ απο χαλαρωση .. αν και νομιζω πως ειναι αργα το κακο εγινε .. αλλα δεν το μπορω το γυμανστηριο καθολου ρε γμτ
Quote:
Originally posted by click
... και να βαλει δε θα βαλει προσωπο και δε φανταζεστε τι θα χασετε
χοχο
+1
Συγχαρητηρια σε ολες. Κουκλαρες εχετε γινει και παραδειγματα προς μιμιση. Μπραβο σας!
smart & click : κουφαλιτσες! σαν να σας βλεπω πισω απ την οθονη να τριβετε τον δεικτη σας στην παλαμη σας και να φωναζετε : NIAAAAAAA NIA NIA NIAAAAAAAA NIAAAAAAAAAAAAAAAA :lol: :lol:
κοριτσια ειστε ΦΟΒΕΡΕς....μπραβο ρε παιδια που καταφερατε να γινετε τοσο αδυνατουλες..ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ...τωρα τις ειδα τις φωτο...ευχαριστω πολυ φιλιπ και κοριτσακια μου
κοριτσιa, απο τη στιγμη που θα χαθουν τα κιλα το σωμα θελει ενα χρονικο διαστημα να ερθει στα ισα του!!!
η γυμναστικη ειναι εγγυηση, μην απογοητευεστε που οσο χανατε ενω γυμναζοσασταν δε σφιγγατε οσο θα θελατε!!
το εχω δει να συμβαινει :)
ΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑ, με κολακεύετε κυρίες μου!!! Δε χάνετε και τπτ πάντως, μην ανησυχείτε.
Δεσμεύομαι να βάλω τις επόμενες μέρες, τώρα είναι δύσκολο για τεχνικούς λόγους.
:PQuote:
Originally posted by mitsokolo
smart & click : κουφαλιτσες! σαν να σας βλεπω πισω απ την οθονη να τριβετε τον δεικτη σας στην παλαμη σας και να φωναζετε : NIAAAAAAA NIA NIA NIAAAAAAAA NIAAAAAAAAAAAAAAAA :lol: :lol:
exactly :PQuote:
+1Quote:
Originally posted by smart
Quote:
Originally posted by click
... και να βαλει δε θα βαλει προσωπο και δε φανταζεστε τι θα χασετε
χοχο
+1
:spin:
παιδια σα βραδυά απονομης δεν ειναι η αποψινη?
πολυ με αρεσει :)
α ετσι εεεεεεεεεεεεεεε? το παραδεχεστε! να τη και η τριτη της παρεας!!!!
τι ωραια θα ηταν να μπορουμε να βρεθουμε ολοι και εκτος φορουμ..
αχαχαχαχαχααχαχαχααχαχQuote:
α ετσι εεεεεεεεεεεεεεε? το παραδεχεστε! να τη και η τριτη της παρεας!!!!
ναι ζωητσα, τελεια δε θα ταν ? :)