Quote:
Από την φωτογραφία σου σε άλλο topic είδα ότι είσαι μάλλον κάτω των 23 ετών θα ήθελα να σου πω ότι τα συνομίλικα αγόρια έχουν ένα πολύ συγκεκριμένο κριτήριο επιλογής συντρόφου σε αυτην την ηλικία που έχει διαμορφωθεί με πολλούς τρόπους(τηλεόραση,περιοδικ ά,....) και στο εύρος των επιλογών τους δεν περιλαμβάνονται οι υπέρβαρες γυναίκες όσο χαρισματικές και αν είναι.
Ομολογώ,ότι στα 27 μου,δεν έχω δει ποτέ ερωτικά υπέρβαρη κοπέλα.Ούτε τόσα χρόνια κάποιος φίλος μου μου εξέφρασε ερωτικό ενδιαφέρον για υπέρβαρη κοπέλα.Μάλλον επειδή υπάρχουν τόσο χαρισματικές κοπέλες που συνδυάζουν σώμα-χαρακτήρα δεν μπήκαμε ποτέ σε αυτό το δίλλημα.
Οπότε τι λες;Δεν έχουμε γούστο;
Quote:
Εlli αυτό το "είναι τι βγάζεις" μπορείς να το αναλύσεις λίγο;
Έχει ξαναγραφεί η φάση περί κούκλου και πανέμορφου στο ίδιο topic και για να πω την αλήθεια ούτε τότε μου φάνηκε λογικό μιας και δε το έχω συναντήσει ποτέ.
Εγώ αν δω έναν κούκλο με μια υπέρβαρη,όχι απλά πληθωρική,αλλά υπέρβαρη κοπέλα θα υποθέσω ότι είναι αδερφή του,εξαδέρφη του,συνάδερφος......αλλά με τίποτα ερωτική σύντροφος.
Και αναρωτιέμαι ξανά:
Αν όλα τα χαρίσματα(όχι σωματικά προφανώς) που έχει μια υπέρβαρη κοπέλα τα συναντήσω σε μια με ωραίο σώμα είναι δυνατόν να υπάρχει δίλλημα;
Φιλικά πάντα,αυτή είναι η γνώμη μου,δε θα ήθελα να γράψω πράγματα που δεν πιστεύω.
Από αυτό προκύπτει ότι υποτιμάς τις υπέρβαρες κοπέλες στο θέμα σχέσης, και μη μου πεις όχι, γιατί είναι προφανές.