και στα 39 με 69 ειναι ακομη καλυτερα βεβαια (μιλαω για εμενα που θα ειναι 39 οσονουπω-σε 1,5 χρονο)
Printable View
και στα 39 με 69 ειναι ακομη καλυτερα βεβαια (μιλαω για εμενα που θα ειναι 39 οσονουπω-σε 1,5 χρονο)
Καλημέρα,μπάρμπυ μας!Αυτά παθαίνει κανείς άμα κάνει θρησκευτικά δημοτικού ακόμα...
Κι όχι τίποτ'άλλο...ζαλίστηκες εσύ,μπερδεύεις τώρα κι εμάς...τι θέλει να πει ο ποιητής στο δεύτερο ποστ του;39...69...?
Λες,πάλι ξεφύγαμε στα ποστ,ε;Ωχ!Κι όχι τίποτ'αλλο θα χάσουμε έτσι και την Αλαλουμένια από πελάτισα,
γιατί πάλι θα μας βρίζει που επειδή δεν έχουμε δουλειά εμείς συνεργούμε στο να χάσει κι εκείνη τη δική της...
Ναι...τι Λωζάνη,τι Κοζάνη...χιόνια η μιά και χιόνια η άλλη!Ή αλλιώς, καμία σχέση!Quote:
Originally posted by BARB
κατι για 69 θυμαμαι για ναντιν κατι 69 για sabe, πιο ειναι καλυτερο δεν ξερω...
Η Σαμπίνα μας είναι τώρα 69 κιλά ενώ εγώ στα 69 μου χρόνια υπολογίζεται να γίνω άνθρωπος!
αντε και στα δικα μας 69
nadine, για κιλα μιλαω και μη κανεις πως δεν καταλαβαινεις γιατι απο οτι φαινεται καποιες θελουν να ξηλωσουν γαλονια. πρεπει να χανουμε, δεν πρεπει? μη κοιτας που δεν χανω ουτε εγω.
Παντως, το εχω το παραπονο που μας καλεις σε chat και δεν εισαι (βλεπε παρασκευη μεσημερι)- ρωτα τη ξενια να σου πει που δεν την αφησα να φαει μεχρι που ηρθε η ωρα για να σχολασω.
επισης οταν λεμε να κανονισουμε κατι, δεν εννοουμε με 6 αντρες μαζι, θα ελεγα οτι θα κανονισω παρτι με ουζα. θα κανονισουμε να βρεθουμε οι δυο μας εννοουσα και οσο για τους 6 αντρες, μακαρι να μπορουσα να το αποφυγω την παρασκευη. ξενερωμα μεχρι αηδιας. ουτε καφε δεν ηπιαμε, ασε που καναμε αντι 50 λεπτα διαδρομη 2,5 ωρες. αποφασισαν να κοψουν και δρομο και μπηκαν στη σινδο που υποτειθεται οτι ολοι τους ηξεραν τον δρομο και τα σκατωσαν χειροτερα. ασε, μαρτυριο ηταν. βρηκα ομως στη εκθεση εναν συμμαθητη μου που ειχα να τον δω 20 χρονια και θυμηθηκαμε τα παλια.
μονο αυτο ηταν το καλο της υποθεσης.
λοιπον, μπαινε σε κανενα chat τα μεσημερια μηπως καταφερουμε να κλεισουμε κανενα ραντεβου τα δυο μας και οποιοι αλλοι θελουν ας προσελθουν.
φιλακια κοριτσια
nadine, μπες chat
Πάλι αυτό δεν το καταλαβαίνω,αλλά ίσως είναι που δεν κοιμήθηκα καθόλου ακόμη...τέλος πάντων...Quote:
Originally posted by BARB
(μιλαω για εμενα που θα ειναι 39 οσονουπω-σε 1,5 χρονο)
Μπάρμπυ μου,με δυσκολεύεις στις ώρες...τσατάρισμα το βράδυ μέχρι τελικής πτώσης από το ζεύγος Ξένια-Μαρικάκι,
τσατάρισμα και το μεσημέρι με εργαζόμενα κορίτσια,βάλε και τις εργατώρες εδώ στα ποστ,βάλε και msn και ώρες τηλεφωνικές...
Πόσα κομμάτια να γίνω;μμμμμ...Τώρα που το σκέφτομαι άμα γίνω δια δύο,μία για μεσημέρι και μία για βράδυ
(όσο η άλλη θα κοιμάται...σαν το δεξί κι αριστερό μέρος του εγκεφάλου των δελφινιών ένα πράγμα!)
τότε,όχι μόνο θα μπορέσω ν'ανταπεξέλθω στις πολλαπλές μου υποχρεώσεις(πρώτο τρυγόνι),αλλά και για δεύτερο τρυγόνι
θα έχω πάλι αγγίξει τα περιβόητα sexy κιλά καθότι 138:2=? 69! Και θα φάω και τη sabe,που θα τα έχει μία μόνο φορά!
Καλά...έχουμε ξεφύγει...όποιον δρόμο κι αν πάρω,ηλικίας,βάρους...όλα οδηγούν στο νούμερο αυτό!
Λες να με περιμένει στη στροφή και κανένας άλλος σχετικός δρόμος;Πολύ με θέλει τελευταία το 69 αφού!
Καλά, δεν είναι κατάσταση αυτή, ρε Ναντινάκι είπαμε να φτιάξουμε ένα τόπικ να λέμε μεταξύ μας τα των χαπιών και τα σχετικά, και εδώ γίνεται τις κολάσεως...... γράφετε ασύστολα???.. είπα και εγώ να μπω τη Δευτέρα να δω τι γράφουν τα κορίτσια και θέλω τρεις μέρες άδεια για να τα διαβάσω όλα..... και έχω αρχίσει και ζηλεύω γιατί μόνο εμείς δεν τα λέμε πια..... Τι να πω, χαίρομαι που γίναμε πολύ στην Ομάδα R, αλλά για να μην παίρνετε θάρρος η πρόεδρος είναι δική μου..... έτσι για να μην έχουμε προβλήματα.....
Θα πρέπει να πάρω υπολογιστή και στο σπίτι, γιατί διαφορετικά νομίζω ότι είναι αδύνατον να παρακολουθήσω την πορεία των συζητήσεων?..
Λοιπόν, τρελή, τρελή, κοκκινομάλλα?.. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ 69?..άντε και στα 59?.. Ζηλεύω σαν τρελή ?.. τα 69 σου, χαίρομαι όμως πολύ για σένα?..Μπράβο κούκλα μου συνέχισε έτσι?. Είσαι το καμάρι μας?..
Dare-xxx να σου ζήσουν τα παιδάκια, διαβάζω την ιστορία σου λες και είναι δική μου, αυτές οι εγκυμοσύνες μας κατέστρεψαν, αλλά δεν τα αλλάζω τα ζουζούνια μου με τα 63 μου κιλά??
Ναντινάκι, έλα στο chat να σε μαστιγώσω λίγο?.. κάτι θα έχεις κάνει δεν μπορεί!!!!!!!!!
Αλαλουμένια μου,έχεις δίκιο!Περίμενα την αντιδραση σου αυτή κι αναρρωτιόμουν τι θα είχα τα μούτρα να σου απαντήσω...
Χθες βράδυ μάλιστα σκεφτόμουν μήπως ν'ανοίξω ένα τόπικ "η ώρα του παιδιού"για όλα τα εκτός θέματος,ώστε να μείνει η ομάδα καθαρή...
Κι εγώ στην αρχή όταν κάλεσα την ομάδα μας είχα στο νου μου πρώτα απ'όλα την επιδίωξη δέσμευσης για καθημερινή άσκηση
και στη συνέχεια τη συσπείρωση των δυνάμεων αλληλοϋποστήριξης για την περίπτωση που κάποια πάει να την κάνει...
Ό,τι ακολούθησε είναι αποκλειστικά δική μου ευθύνη κι όχι λόγω χαζοπροεδριλικίων,αλλά γιατί μάλλον έχω λαλήσει και σας την έχω πέσει άσχημα!
Μπηχτές,υπονοούμενα,πειραγ ματάκια,χαζομάρα,και πώς να πάρουμε τη Νεφέλη,κι οι αντίπαλοι,και το κλουβί με τις τρελές,τα ΚΑΠΗ και δε συμμαζεύεται!
Απολογούμαι για τις παρεκτροπές μου κυρίως απέναντι στα αγαπημένα μου"θύματα"αλλά και σ'όσους χρειάστηκε να μπουν στη διαδικασία
ανάγνωσης ό,τι μου κατέβαινε την εκάστοτε στιγμή στο μυαλό...Ο χρόνος σας και ο χώρος είναι πολύτιμοι κι έδειξα να μη τους σέβομαι.
Θα προσπαθήσω να περιοριστώ στο εξής αποκλειστικά στα της προσπάθειας μας κι όσο πιο σύντομα σε έκταση μπορώ...
Σας ευχαριστώ και πάλι για την αγάπη σας,τα καλά σας λόγια,όλα τα τόσο πολύτιμα ,που μου δώσατε!Μου κάνατε πολύ καλό!
Ένιωσα σα να γύρισα το χρόνο πίσω,τότε στις σχολικές αίθουσες,που ήμουν στα πιο ανεβασμένα της ζωής μου!
Ένιωσα πολύτιμη για κάποιους,ένιωσα πως κάτι αξίζω,πως δεν είμαι αυτό που τα τελευταία χρόνια μ'έκαναν να πιστεύω πως είμαι...
Τώρα όμως έχω πολύ ξεφύγει και απέναντι στο φόρουμ και απέναντι στον εαυτό μου και την κρυψώνα,που εδώ βρήκα...
Θα προσπαθήσω ν'ασχοληθώ όπως πρέπει με τα δικά μου ζητήματα.Πάντα είμαι δίπλα σας!Αυτό δεν αλλάζει!Είστε οικογένεια μου!
Πάλι πλατιάζω...Μπήκα και στο τσατ κατά τις 16:50' να μου τα ψάλλεις,αλλά με πετούσε συνέχεια έξω...Σας φιλώ όλες και πάλι συγνώμη...
Καλά, καλά σε συγχωρώ..... το γουστάρω τελικά έτσι που γίνεται χαμός και ας γρινιάζω..... Και τώρα που είπες για τη Νεφέλη..........
Νεφελάκι τι τυπικό μήνυμα ήταν αυτό που μας έστειλες, σοβάρεψες και εσύ!!!! θα έρθεις ή όχι.... πρέπει να σε παρακαλάμε......Α, πολύ δύσκολη έχεις γίνει...
Αγόρασα σήμερα νέο πακέτο χαπιών, μου είχαν τελειώσει εδώ και 4-5 μέρες..... και έδωσα νέες υποσχέσεις....
Δεν μπορώ να βρω τον περσινό μου εαυτό μου, ΠΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ? ΠΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ????
Επλεινα και 6 μαρούλια, έπλενα όλο το πρωί, θα βοσκήσω τρελά......
Χανελάκι, μετακομίζεις βλέπω..... καταλαβαίνω ότι μάλλον δεν υπάρχει θετική εξέλιξη με το θέμα ?????
Εσύ,Αλαλουμένια μου,σε τι φάση βρίσκεσαι με την προσπάθεια σου; Πού νιώθεις πως σκοντάφτεις;
Οκ,είδα πως μόλις μοιράστηκες κάποια νέα σου,μέσα από τα οποία τεκμαίρω πως συνεχίζεις!
Ελπίζω να μη τη βγάζεις μόνο με μαρούλια τώρα και να πιάσαμε το άλλο άκρο...
Εντωμεταξύ τα ίδια λέει κι η Νεφέλη σ'εμένα,που όντως δεν τρώω σωστά...
Αλλά χθες μαγείρεψα μετά από πάρα πολύ καιρό και προσπαθώ...
Η Χανελίτσα ακούγεται δυνατή και χαρούμενη για το νέο της δωμάτιο κι ελπίζω έτσι να συνεχίσουμε!
Ναντινάκι, για να μην παρεξηγηθώ, πλάκα κάνω, αν περιοριστείς δεν θα είσαι η Ναντιν μας.... θα είσαι άλλη.... μας κέρδισες με τον τρόπο που γράφεις και αναλύεις τα θέματα, και αν αυτό αλλάξει θα είσαι μία άλλη.....Quote:
Originally posted by NADINE
Θα προσπαθήσω να περιοριστώ στο εξής αποκλειστικά στα της προσπάθειας μας κι όσο πιο σύντομα σε έκταση μπορώ...
Σας ευχαριστώ και πάλι για την αγάπη σας,τα καλά σας λόγια,όλα τα τόσο πολύτιμα ,που μου δώσατε!Μου κάνατε πολύ καλό!
Ένιωσα σα να γύρισα το χρόνο πίσω,τότε στις σχολικές αίθουσες,που ήμουν στα πιο ανεβασμένα της ζωής μου!
Ένιωσα πολύτιμη για κάποιους,ένιωσα πως κάτι αξίζω,πως δεν είμαι αυτό που τα τελευταία χρόνια μ'έκαναν να πιστεύω πως είμαι...
Τώρα όμως έχω πολύ ξεφύγει και απέναντι στο φόρουμ και απέναντι στον εαυτό μου και την κρυψώνα,που εδώ βρήκα...
Θα προσπαθήσω ν'ασχοληθώ όπως πρέπει με τα δικά μου ζητήματα.Πάντα είμαι δίπλα σας!Αυτό δεν αλλάζει!Είστε οικογένεια μου!
Δεν ξέρω τι σε έκαναν να πιστεύει ότι είσαι τα τελευταία χρόνια, από το πολύ λίγο που σε ξέρω και από την δική μου κρίση που δεν πέφτει ποτέ έξω, είσαι ένας καταπληκτικός, γλυκός σαν μέλι άνθρωπος, με βάθος και ψυχή που τον αγαπάς από τον τρόπο που γράφει, και όταν τον δεις απλώς δεν μπορείς να ξεχάσεις αυτή τη γλυκιά φατσούλα.... Το φόρουμ θα έπρεπε να είναι η κρυψώνα όλων μας.... αλλά εμείς δεν κριβόμαστε πια.... και είμαστε εδώ για να ασχοληθούμε όλες με τα ζητήματα όλων....
Εσύ απ' ότι ξέρω δεν τρώς καθόλου σωστά, αλλά δίνεις σωστές συμβουλές...
Οχι δεν τρώω μόνο μαρούλια, τρώω 3 γεύματα και 2-3 σνακ....
Το κακό με μένα και όχι μόνο με μένα βέβαια, είναι ότι όταν σαβουριάζω, σαβουριάζω και όταν τρώμε σωστά τρώμε σωστά....
Το είχα σταματήσει αυτό για κανένα εξάμηνο αλλά τώρα ξεκίνησα πάλι αυτή τη χαζή αντιμετώπιση με το φαγητό....
Πρέπει να σταματήσω να ζυγίζομαι, ζυγίζομαι κάθε μέρα και απογοητεύομαι......
Χανελάκι, να βάλεις και σοκολατί στο δωμάτιο σου, είναι πολύ γλυκό χρώμα, έχω πάρει μια τρελλά με το σοκολατί τελευταία, όλα στο σπίτι σοκολατί είναι.....
Δεν παρεξηγείσαι,καρδιά μου,μη μου στεναχωριέσαι...Πάσα μόνο μου έδωσες την κατάλληλη χρονιή στιγμή...
Διαβάζω αυτά που συνεχίζεις να βλέπεις σ'εμένα και κλαίω με λυγμούς!Σας παρακαλώ μη το συνεχίσουμε άλλο...
Δεν έχει να κάνει μ'εσάς,αλλά μ'εμένα που τελικά πρέπει να προσπαθήσω να γίνω μια άλλη,μήπως έτσι πονάει λιγότερο...
Δεν το κόβω να τα καταφέρνω,αλλά μάλλον πρέπει έστω να προσπαθήσω...Ας επικεντρωθούμε και πάλι στα της ομάδας μας.
Αδυναμία μου,μη με σκέφτεσαι με ανησυχία.Όλα γίνονται όπως πρέπει για να προχωρήσουμε στη ζωή κι όχι να μένουμε στάσιμοι.
Το βλέπω ήδη πως είναι για το καλύτερο μου!Το επιδίωξα άλλωστε για να ξεμπερδεύουμε κάποια στιγμή με τα παραδεισένια...
Γράφω σ'αγαπώ και το σβήνω γιατί η λογική μου το βρίσκει παράλογο...Η καρδιά μου όμως το ξαναγράφει και το εννοεί!
Πολλά ζουμερά φιλάκια και καλή μας δύναμη σε ό,τι καλούμαστε ν'αντιμετωπίσουμε!ʼντε,σπί� �ι τώρα για ξεκούραση!