Αχ,υπεροχη θαλασσιτσα!Μη με ξεσηκωνετε και εχω ακομα δρομο μεχρι τις διακοπες...
Printable View
Αχ,υπεροχη θαλασσιτσα!Μη με ξεσηκωνετε και εχω ακομα δρομο μεχρι τις διακοπες...
καλη εβδομαδα σε ολο τον αγωνιζομενο λαο!!πεννουλα τι φωτο ειναι αυτες!!θες να με κανεισ να ζητησω αδεια απο τωρα και να μεινεις χωρις guest ολο το κατακαλοκαιρο??στενοχωρηθη κα ομως που δεν σε ειδα μεσα στην φωτογραφια ελπιζω να ειναι ασχετο με τα κιλα κι αν ειναι σχετικο να σου κανω μια ευχη του χρονου να ειμαστε εδω ολες μαζι και να σε απολαμβανουμε ως αλλη αφροδιτη να αναδυεσαι απο καταγαλανα νερα χωρις τυψεις και ενοχες αυτη τη φορα εντος του φωτογραφικου ενσταντανε!!πολλα πολλα φιλια σε ολες!!!!
Πένυ? Έχει τόσο όμορφα νερά η Κύπρος? Ποιό μέρος? Πωπω και Δευτεριάτικα έχω μια μαυρίλα, δεν περνάει η μέρα σήμερα με τίποτα! Όλο το ΣΚ ήμουν για μπανάκια με τα παιδάκια μου και σήμερα μέσα............ΔΕΝ ΠΑΛΕΥΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!!!!!!!!
Καλησπέρα καλοκαιρινά, θαλασσοκαμένα κοριτσάκια μου!! Εγώ με δείκτη 50..όπως πήγα έτσι γύρισα!! Είμαι μελαχροινή εκ του φυσικού μου.. οπότε δεν χρειάζεται να πιέζω πολύ την τύχη μου με τον ήλιο. Με "πιάνει" αμέσως"!!
Γιάννα μου ο λόγος που δεν εμφανίζομαι σχεδόν σε καμία φωτογραφία είναι ότι πάντα κρατάω τη φωτογραφική μηχανή! Είναι και τα κιλά μου.. ψέματα να μην λέω... που όταν τραβήχτηκαν αυτές που είδατε ήταν σε τριψήφιο.. 105 για την ακρίβεια!! Αλλά ο βασικός λόγος είναι ότι έχω καλό μάτι.. και δεν μπορώ να αντισταθώ σε τίποτα που να αξίζει να φωτογραφηθεί. Έτσι εξηγούνται και οι περίπου 800 φωτογραφίες που έφερα πίσω από την Κύπρο.
Lidal η Κύπρος για όσους την αντέχουν οικονομικά και κλιματολογικά είναι απλά ο παράδεισος!! Εγώ έχω την τύχη να έχω αδελφικούς φίλους εκεί οπότε εξαλείφεται ο οικονομικός παράγων αφού δεν χρειάζεται να πληρώνω ξενοδοχείο. Ακόμη κι έτσι όμως.. είναι απλά πανάκριβη!! Αν αντέχεις και τους 45 υπό σκιάν σε καθημερινή βάση.. τότε είσαι ΟΚ!! Οι φωτογραφίες που είδες είναι από μία περιοχή που λέγεται Ακαμάς και είναι δυτικά του νησιού. Απλά μαγική η κρουαζιέρα και το μπάνιο σε κολπάκια όπου μόνο από θάλασσα υπάρχει πρόσβαση. Αλλά το απόλυτα λατρεμένο μέρος.. που είναι ότι πιο κοσμοπολίτικο, χλιδάτο, πανέμορφο, ονειρεμένο έχω δει ποτέ μου είναι η Αγία Νάπα και ο Προταράς. Είναι κοντά αυτά τα δύο.. με θάλασσες και παραλίες που κόβουν την ανάσα! Αν και για να λέμε την αλήθεια.. δεν είδα πουθενά παραλία που να μην είναι πανέμορφη και πεντακάθαρη. Επειδή τώρα δεν είμαι στον δικό μου υπολογιστή.. το βράδι θα ανεβάσω κάτι και από κει.. να πάρεις μια ιδέα!
cysters και μη.. οι διακοπές είναι κοντά!! Κουράγιο!!! :)
koritsia egw ime apo tin kipro!peny mou exw zisei 5 xronia ellada ..den ine panakribi i kipros se sxesi me tin ellada meta tin ioithetisi tou euro!enas kafes aristotelous 4 euro enas kafes agia napa 4.5-5 euro maximoun !
πεταλουδίτσα.. η αλήθεια είναι ότι την λατρεύω την πατρίδα σου! Φαίνεται άλλωστε.. κάθε 2 χρόνια πάω διακοπές εκεί και πέρσι πήρα και την κόρη μου μαζί για πρώτη φορά και πέρασε καταπληκτικά!! Ξετρελλάθηκε με τα τεράστια ξενοδοχεία και τις πισίνες, και τα γιαπωνέζικα εστιατόρια! Ανυπομονεί για του χρόνου που θα ξαναπάμε.. Δυστυχώς ότι έχω από Αγία Νάπα και Προταρά είναι φωτογραφίες που έχουν και ανθρώπους μέσα.. και δεν θέλω να τις βάλω, οπότε βάζω "πέτρα του ρωμιού" να σας κάνω την καρδιά μαρουλοσαλάτα!!! Απλά κοιτάξτε ομορφιά..
και άλλη μία..
Όσο για το πανάκριβη.. είναι η γενική εικόνα που έχω... ειδικά για το φαγητό αλλά και για ψώνια! Ίσως έχει να κάνει με το ότι όταν πας διακοπές θέλεις να κάνεις διαφορετικά πράγματα από αυτά που κάνεις κάθε μέρα. Πάντως τα λεφτά που ξοδεύουμε εκεί είναι πολλά.. αν και αξίζει το κάθε ευρώ που ξοδεύεις!!:)
Λοιπόόόόν.... μετά από σοβαρή σκέψη κατέληξα στο εξής:
Ή που σας υπνώτισαν τόσο οι φωτογραφίες που παρατήσατε σπίτια, δουλειές, άντρες τέως, νυν και μέλλοντες, παιδιά και υποχρεώσεις και την κάνατε για θάλασσα... ή ξεχάσατε να πληρώσετε το λογαριασμό και σας έκοψαν το ίντερνετ! Δεν εξηγείται αλλιώς τόση ησυχία!! Πήρα τη σκούπα και κατεβάζω τις αράχνες.. για κοπιάστε να βάλετε κανένα χεράκι!!!
Και επειδή είμαι γνωστή αποπροσανατολίστρια.. επανέρχομαι στην τάξη και δηλώνω ότι μετά το σημερινό ζύγισμα που κατ'εξαίρεση έγινε Τετάρτη αντί Τρίτη.. -1 kg!! ʼντε άλλα 5 να αρχίσω να δηλώνω απλά υπέρβαρη!
Έλα βρε Πενάκι και γω αυτό αναρωτιέμαι. Πολύ ησυχία έπεσε! αααχχ τι παραλίες είναι αυτές? Μαγικές...........
Μπράβο και για το κιλάκι και γω άλλα 5 θέλω για να μπω στους υπέρβαρους!
ΗΗΗΗΗΗΡΘΑΑΑΑΑ ΗΡΘΑ ΗΡΘΑ κι εγω πολυ δουλεια και ιντερνετικος χρονος 0 θα κανω ενστανση στο boss - δεν δικαιουμαστε 30 λεπτα διαλειμμα και καλα για φαγητο??? ε, μπορω να κανω και τα δυο ταυτοχρονα, χι, χι χι, φανταστειτε ταυτοχρονα να τρως και να γραφεις στο ιντερνετ , αμα θελει κανεις ολα τα κατεφερνει , αχ το κακομοιρο το πληκρολογιο τι εχει να περασει :))))
ΑΑΑΧΧΧΧΧ τι οφθαλμολουτρο ητανε κι αυτο ........ αληθεια δεν ηξερα οτι ειχε τοσο ομορφες παραλιες η Κυπρος, χμ..... καταγραφηκε στους μελοντικους προορισμους για διακοπες ! (μαζι με Θασο, ικαρια, αμοργο, σκιαθο, αλλονησσο αχ, και ποσους αλλους...δεν νομιζω πως ζητω πολλα.....θελω αδεια και λεφτααααα για ταξιδιαααααα, αχχχχχχχ.
χμ, χμ, Πεννυ μου συναδελφος βλεπω κι εσυ (ερασιτεχνης φωτογραφος ;) ) οι φωτος σου ειναι σουπερ αχ ειναι τελειως διαφορετικο να βλεπεις φωτο καρτ ποσταλ και πολυ πιο ομορφο να βλεπεις φωτος που εχουν τραβηχθει απο ανθρωπους απο μερη που εχουνε παει, δεν ξερω εχουν αλλη αξια (για εμενα) ναντιν εσενα σε πιο μερος ειναι αυτα τα υπεροχα γαλαζοπρασσινα νερα?? οχι τιποτα αλλο να το ενταξουμε και αυτο το μερος-παραλια στους μελοντικους προορισμους.... Αχ, αστα πεννυ μου πολλες υποχρεωσεις (οικονομικης φυσεως) και πολλυυυυυ δουλεια, αλλη δουλεια κανω τις καθημερινες αλλη τα σ/κ. και ενταξει δεν ειναι 8 ωρο αλλα μπορει να ειναι 2 ωρες το πρωι, 2-3 το μεσημερι και καμια δυο το βραδυ ισως, τουλαχιστον ειναι με παιδακια, τα οποια ειναι αστηρευτη πηγη χαρας, αγαπης και γελιου και φευγω κουρασμενη μεν με γεματες μπαταριες δε (εκτος απο τα πολυυυ κακομαθημενα αλλα και παλι δεν φταινε τα κακομοιρα τα παιδακια, οτι βλεπουν κανουν). Κουραση αρκετη αλλαααα ευελπιστω απο τον επομενο μηνα να μην δουελυω τα σ/κ κι ετσι ολο και καμμια εξορμιση προς καμια παραλια θα κανωωωωωω. Αχ ποσο χαιρομαι που βλεπω οτι εχασες πεννυ (για συντηρηση σε βλεπω σουπερ) οι υπολοιπες ?? που χαθηκατε κοριτσια?? οεεοοο??? μπηκα κι εγω με μια αγωνια , και χαρα συναμμα να μαθω νεα σας και ..... βλεπω.... νεα ..... ελαχιστα..... cysters που ειστε?? αντε ξαραχνιασαμε , ξεσκονισαμε, σφουγγαρισαμε αντε πλυναμε και κανα πιατο ειμαστε ετοιμες για επισκεψη!!! Να βαλω κατι να ψηνεται να σας δελεασωωωω??? ε???? ;)
εγω σταθερη, σταθεροτατη (απελπιστικα..) στα 95 , βεβαια μην γκρινιαζω δεν κανω καμια ιδιατερη προσπαθεια, εχω ψιλοξεφυγει (το χω παρακανει το θεμα το ξερω αλλα φευγω το πρωι και γυρναω βραδυυυ, χρονος μαγειρεματος 0, απεξω οκ εχει φαγητα αλλα φευγουν ενα καρο λεφτακι ετσι την βγαζω με φρουτα και λαχανικα αλλα το βραδυ) που εχω λυσαξει της πεινας, τρωω ναι μεν περιορισμενα αλλα τι να το κανω, πεφτω για υπνο και γινεται ολο λιπος), ομως και το σταθερο καλο ειναι. Αντε απο τον αλλο μηνα να ξεμπερδευω με τα διαφορα (να μην δουελυω και σ/κ) να μπορεσω να ξεκινησω ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ την διατροφηηηηηη , θα κατσω να κανω πεννουλα copy paste την διαιτα και οταν φτασω στις παρακανω εβδομαδες θα σε ξαναρωτησω, ε??
Κοριτσια αληθεια που ειστε, ειστε καλα???? ηθικο καλο???? καλα και εαν δεν ειναι ελατε εδω να σας ανεβασουμε... ΑΝΤΕ να μαθουμε νεα σας..... γιατι τα δικα μου...αυτα ηταν... σημερα δηλαδη γιατι μεχρι αυριο ΘΑ ΧΩ ΦΡΕΕΕΕΣΚΚΚΚΑΑΑΑΑ.
Σας φιλω γλυκα ΟΛΕΣ ματς μουτς :)))
'Aντε,βρε κορίτσια! Καλό υπέρβαρο! Ευχή κι αυτή...
Και που'σαι Πένυ,μια που την έπιασες την ξαραχνιάστρα,
πάρε ένα χέρι κι από δω REDUCTIL και ομάδα R
γιατί εγώ δεν τα πάω καλά με το νοικοκυριλίκι!
joanna μου (μας αφησες χωρις guest, σνιφ, σνιφ) glykoula μου εισαι καλα??? , dx που ειστε??? και οι υπολοιπες??? Να σας πω εγω ανησυχω, ε?? το χω το ρημαδι το κουσουρι το χω, και επειδη ειμαι new και δεν ξερω απο περσι το καλοκαιρι στειλτε κανα μυνημα εστω με περιστερι , νερομπουκαλο, αντε και σηματα καπνου δεκτα ...... να μαθουμε τι κανετε, φιλιαααα
Τέτα μου δεν πα να κάνουμε και τούμπες.. αγωνιστικό αερόμπικ.. να στέλνουμε τα περιστέρια, τις νερομπουκάλες, να βάζουμε φωτιά σε ταράτσες.. δεν γίνεται τίποτα! Εσύ και η Lidal ανοίξατε την πόρτα σήμερα!! Τελευταία λύση η Νικολούλη!! Να πάω να ρωτήσω.. όμορφες, σέξυ, ευτραφούλες χάθηκαν στο διάστημα.. μήπως και ξέρει κάτι!
Ο ευρών αμειφθήσεται!!! :) Η αμοιβή πληρώνεται είτε σε χρήμα.. είτε σε προφιτερόλ!! :)
Nadine αυτό το "καλό υπέρβαρο" σαν να μου έκατσε στραβά!!! Δίκιο έχεις.. Τι ευχή κι αυτή! Γιατί να μην τα διαβάζω αυτά που γράφω πριν τα στείλω.. Θα επανορθώσω κάνοντας μια βόλτα από το άλλο μαγαζί, με σκούπα, μάπα, και ξαραχνιάστρα 3 ταχυτήτων! Lidal έλα και συ γιατί εκείνο το μαγαζί είναι "φιλέτο" 50 σελίδων και θα μου πέσει το νεφρό μέχρι να το συνεφέρω! :)
Πενυ!Τωρα το ειδα οτι εχασες κιλακι!Τι να κανω,με συνεπηραν οι θαλασσες σου!Μπραβο,μπραβο,μπραβο και εις κατωτερα!(Κοριτσια νοικοκυρες μη λετε για δουλειες γιατι βγαζω σπυρια,με περιμενει και σιδερο και μεσα στη ζεστη το χειροτερο μου!)