αυτό που έζησα πριν 12 χρόνια όταν ήμουν 48 κιλά και με κοντά μαλλιά, που όποιος με έβλεπε με τζιν με φώναζε "νεαρέ" δε θέλω να το ξαναζήσω! καλύτερα με 5 κιλά παραπάνω, αλλά να φαίνομαι γυναίκα βρε αδερφέ!
Printable View
αυτό που έζησα πριν 12 χρόνια όταν ήμουν 48 κιλά και με κοντά μαλλιά, που όποιος με έβλεπε με τζιν με φώναζε "νεαρέ" δε θέλω να το ξαναζήσω! καλύτερα με 5 κιλά παραπάνω, αλλά να φαίνομαι γυναίκα βρε αδερφέ!
αχαχα πολλες θελουν να τους δωσω!εμενα τ αγορι μου αν του πω οτι εχασα πχ 3 ποντους απ το στηθος αρχιζει τη γκρινια!βασικα γενικα λεει οτι εχω μεινει πετσι κ κοκκαλο (ελεος δλδ στραβος ειναι??) αλλα σκασιλα μου.εγω θελω να νοιωθω καλα παει κ τελειωσε. κ δε θα σταματησω μεχρι να φτασω εκει που θέλω!
ρε κοριτσια εγω περυσι που ειχα χασει 10 κιλα, το στηθος μου ειχε μεινει το μισο και λιγοτερο! ειχε μικρυνει κατα πολυ και ειχε χαλαρωσει. οταν ξαναπηρα αυτα τα 10 κιλα μεγαλωσε παλι (οχι οσο ηταν αρχικα) αλλα ηταν ακομα χαλαρο. και τωρα που εχω χασει ηδη αρκετα κιλα και συνεχιζω μικραινει ολο και περισσοτερο!!! δεν με πειραζει τοσο το μεγεθος, οσο η χαλαρωση. τι θα κανω? ειμαι και στην αναπτυξη ακομα αλλα δεν βλεπω διαφορα!!!!
εγω παντως που εχασα αρκετα δε μπορω να πω οτι ειναι κ μικρο.εχω χασει μεν αλλα καμια σχεση με το πως ηταν οταν ημουν 53κιλα.κ τοτε δεν ειχα μικρο αλλα ηταν οκ.τωρα ακομα νοιωθω οτι μ ενοχλει.
rouli αφού είσαι ακόμα στην ανάπτυξη πλακώσου στα βάρη και στις κρέμες σύσφιξης για το στήθος. πρόλαβέ το τώρα, γιατί μετά δε θα μαζεύεται
πιστευω οτι ενα μικρο στηθος δε μπορει να ναι πολυ χαλαρο.δε ξερω αν ισχυει βεβαια κατι τετοιο αλλα ετσι το χω στο μυαλο μου!
Quote:
Originally posted by granita
πιστευω οτι ενα μικρο στηθος δε μπορει να ναι πολυ χαλαρο.δε ξερω αν ισχυει βεβαια κατι τετοιο αλλα ετσι το χω στο μυαλο μου!
γρανιτα μ σε σχεση με τις κοπελες στην ηλικια μου, ειναι παααρα πολυ χαλαρο κι ας ειναι μικρο.
τοτε μαλλον μονο η γυμναστικη θα σε βοηθησει.
Quote:
Originally posted by Elpis_saurus
rouli αφού είσαι ακόμα στην ανάπτυξη πλακώσου στα βάρη και στις κρέμες σύσφιξης για το στήθος. πρόλαβέ το τώρα, γιατί μετά δε θα μαζεύεται
κανω αρκετες ασκησεις με βαρακια. τα βαρακια ομως γυμναζουν το στερνο που εχει μυες, οχι το στηθος, αφου το στηθος ειναι λιπωδης ιστος μονο. :/
με τις κρεμες συσφιξης λες να καταφερω κατι??εχεις καποια να μου προτεινεις που να κανει δουλεια?
δυστυχώς δεν έχω κάποια πρόταση, γιατί με ευλόγησε η μάνα μου με εξαιρετικά γονίδια και παρά το βάρος και την ηλικία, το δικό μου βλέπει στο θεό. θα έλεγα πάντως να επιμείνεις με τις ασκήσεις για το στήθος, γιατί στους μύες του στέρνου στηρίζονται τα "κορίτσια". και σκέψου πόσο χειρότερα μπορεί να γίνει αν τις σταματήσεις.Quote:
Originally posted by rouli
Quote:
Originally posted by Elpis_saurus
κανω αρκετες ασκησεις με βαρακια. τα βαρακια ομως γυμναζουν το στερνο που εχει μυες, οχι το στηθος, αφου το στηθος ειναι λιπωδης ιστος μονο. :/
με τις κρεμες συσφιξης λες να καταφερω κατι??εχεις καποια να μου προτεινεις που να κανει δουλεια?
δυστυχως δεν εχω ιδεα,ισως ειναι καλες της ελανσυλ επειδη γενικα οι κρεμες της κανουν δουλεια αλλα δεν εχω κανει ποτε ολοκληρωμενη δουλεια (να βαζω δλδ κρεμα για 1 μηνα χωρις να το ξεχασω) για να δω αποτελεσμα.παντα βαζω 3 μερες κ μετα το ξεχναω!
οκ κοριτσια θα το ψαξω, την γυμναστικη ετσι κι αλλιως δεν την σταματαω (ασχετα αν εχω να παω στην προπονηση απο την παρασκευη.) :)
142,3/126/70
στον διαιτολογο 84.5 σημερα, στοχος 83 σε μια εβδομαδα.
αρχικό: 104
τωρινό: 93 και (σίγουρα τσίμπησα κάτι, γιατί χτες έφαγα παραπάνω γμτ)
στόχος: κάτω από 90..