είναι καλό να αποδεχτούμε στον εαυτό μας όπως είμαστε , αλλά μόνο που ζητάμε για αυτό σημάνει ότι θα θέλαμε να αλλάξουμε κάτι, και χωρίς βάσα
Για σας, σας βρήκα και εγώ κάνοντας surfing. Εγώ ήμουν πάντα αδύνατη, μου έχουν δώσει βιταμίνες, κτλ, σε 1.65 είχα γύρο στα 49 κιλά. Αλλά επειδή δεν μπορούσα να τρώω, δεν είχα δύναμη. Στα 29 μου έχω φτάσει ώμος σε 74 κιλά. Έχουν γίνει αλλαγές στην ζωή μου, μετακόμισα στη άλλη χωρά και σίγουρα έχω κρεμάσει το παρελθόν μου με το περιβάλλον που με αγχώθηκε. Και άρχισα να τρώω και να βάλω κιλά. Μπορεί να μην σας φαίνονται πολλά κιλά, αλλά για μένα ήταν καινούριο θέμα . ʼρχισα διετές, να μετρώ τι τρώω, γυμναστική, εξαντλήθηκα. Μέχρι που κατάλαβα ότι από την αρχή, και τότε όταν ήμουν αδύνατη τα προβλήματα που είχα ήταν θέμα διατροφής. Δεν ήξερα πώς και τι να τρώω. Να σας πω ότι δεν μου αρέσουν διετές, ούτε διατροφολόγοι που σε βάλουν πάλι να βασανίζεις τον οργανισμό σου. Αυτό δεν πρέπει να κάνουμε. Έχω δυο μήνες που καταναλώνω συγκεκριμένα προϊόντα , είναι τροφή βασικά ,HERBALIFE , αλλά έχω φτάσει στα 56 κιλά και έχω φανταστική ενεργεία.
Νομίζω ότι είναι καλό να αποδεχτούμε στον εαυτό μας όπως είμαστε , αλλά μόνο που ζητάμε για αυτό σημάνει ότι θα θέλαμε να αλλάξουμε κάτι, και χωρίς βάσανα .
Αν θέλετε περισσότερες πληροφορίες πώς να αδυνατήσετε χωρίς δίαιτα και βάσανα μπορείτε να μου πείτε στο e-mail : [email protected]
Χαίρομαι που μιλήσαμε