Eγω Χαλανδρι. Εσυ?
Printable View
Eγω Χαλανδρι. Εσυ?
Γαλάτσι. Κρίμα...
Σήμερα εκανα 20 λεπτα airwalker αλλα εχω περπατησει και παρα πολυ...
40 λεπτα ασκησεις ποδια χερια και κοιλιακους και 10 λεπτα airwalker
Xρονια πολλα σε ολους!
Χρόνια πολλά σε όλους και όλες! Καλή Ανάσταση!
Σήμερα τρέξιμο, 1,5 χιλιόμετρο και 1 ώρα ποδήλατο σε ανοικτό χώρο.
Μια ωρα περπατημα (5χλμ) και αργοτερα θα κανω και airwalker οσο αντεξω
20 λεπτα airwalker
Χριστός Ανέστη κορίτσια!
ελπίζω να περάσατε καλά!
εμένα με ταλαιπώρησε και με ταλαιπωρεί μια γρίπη και δεν πηγα όυτε προβλέπεται να πάω στα curves...πολύ κρίμα ίσα που ξεκίνησα και τωρα πάλι κλεισμένη στο σπίτι..
ελπίζω απο την αλλη εβδομάδα να πάω κανονικά!
Μην πτοεισαι! Μολις νιωσεις λιγο καλυτερα πηγαινε γιια γυμναστικη και θα ανεβεις αμεσως...
Curves και εκανα και μετρηση:
-52 ποντους
- 4,9 κιλα
-6,86% λιπος
σήμερα έκανα κανονικά curves... μια χαρά με το πρόγραμμα, ευκολο μου φάνηκε αλλά το στρετσινγκ μετά δεν αντέχεται... Πως την παλευετε κορίτσια? Με τον καιρό φτιάχνει το πράγμα ή πονάς ακόμα?
αρχιζω κ γω λιγο αεροβικο, αφου δε προλαβαινω πια γυμναστηριο τουλαχιστο να κανω διαδρομο...
αυριο πρωι εγερτηριο μια ωρα νωριτερα ωστε να κανω περπατημα...
το σκεφτομαι βεβαια να ξαναπαω αλλα θα πιαστω μετα απο τοσο καιρο ανενεργη...κ μετα παλι θα σταματησω οποτε ποιο το νοημα...
αχ αμ ακαταφερω ναρχισω λιγο διαδρομο μερα παρα μερα δεν εχω προβλημα...
ΕΓΩ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΧΤΕΣ ΜΕ 30 ΛΕΠΤΑ ΔΙΑΔΡΟΜΟ ΣΠΙΤΙ. ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ 5 ΛΕΠΤΑ ΣΤΕΠ. ΠΩΣ ΣΑΣ ΑΚΟΥΓΕΤΕ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΞΕΡΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ?? ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΑΝ ΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΩ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΑΝΕΒΑΖΩ ΛΕΠΤΑ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗ ΜΕΡΑ?
κρατα περισσοτερα λεπτα αλλα στην μικροτερη ενταση για αρχη. Καλο ειναι να κανεις καθε φορα αρκετα λεπτα πχ 10 ή 20 αλλα οσο "προοδευεις" να αυξανεις την ενταση κ οχι τον χρονο.Αυτα εκ γυμναστων που εχω ακουσει.
Προσωπικα πιστευω οτι οταν κανεις κατι κ ιδρωνεις κ λαχανιαζεις τοτε το κανεις σωστα. Παραλληλα νασαι σε θεση να μιλας (που σημαινει οτι δε κρεμεται εξω η γλωσσα σου).
Τωρα αν θες πιο συγκεκριμενα υπαρχει ευρος ιδανικων παλμων κατα την ασκηση ωστε κ καυση λιπους να κανεις κ κακο να μη κανεις...
αν ψαχνεις κατι τετοιο πες να κοιταξω
(αν κ ειναι εδω η Δαναη μας κ τα ξερει απεξω ;))
Να πω κ τη δικια μου αμαρτια, παλι σημερα δεν εκανα διιαδρομο το πρωι...
Σκεφτομαι για αλλη αεροβικη το βραδυ ειδαλως κοριτσια πολυ αγυμνασια εχει πεσει κ δε λεει...
κ εγω εδω και 4 μερες δεν εχω κανει τπτ κ βαριεμαι φρικτα!!!