τωρα θα σε σιχτιρισω παλι μου φαινεται.... δεν εισαι ανθρωπος οταν κατηγορεις τους νεκρους. τους νεκρους μονο ο αγιος πετρος τους κρινει κανενας αλλος καταλαβες? δε σεβεσαι πια τπτ. και αμα δε χωρας εδω μεσα σηκω φυγε και μη μας πρηζεις αλλο. αιντε.
Printable View
τωρα θα σε σιχτιρισω παλι μου φαινεται.... δεν εισαι ανθρωπος οταν κατηγορεις τους νεκρους. τους νεκρους μονο ο αγιος πετρος τους κρινει κανενας αλλος καταλαβες? δε σεβεσαι πια τπτ. και αμα δε χωρας εδω μεσα σηκω φυγε και μη μας πρηζεις αλλο. αιντε.
ενταξει και εμενα δεν μου αρεσε
και στο μηνυμα μου το εδειξα. αλλα απο εκει και περα οκ δεν εδωσα σημασια. αλλαξα τον τονο της κουβεντας. και αν με καποιον δεν καταλαβαινεστε απλα δεν του ξαναμιλας
Εγώ σας πρήζω; Ή εσείς το συνεχίζετε; Κι εγώ δεν πιστεύω στον Αγ. Πέτρο γκε γκε; Θα μου την πείτε και γι'αυτό τώρα;
ναι μωρε ετσι ξαφνικα
ξυπανω το πρωι και λεω ας μαλωσω με την ταδε ετσι ξαφνικα χωρις να μου κανει κατι. ετσι ειμαι εγω ειμαι τρελη για δεσιμο. μαλωνω με τον κοσμο στα καλα καθουμενα. ετσι στα ξαφνικα. μη δινεις σημασια. ειμαι τρελη χαζη κι ανωριμη. εχω και χαρτι απο τρελογιατρο αμα λαχει. κατι που θα πρεπε να χουνε κι αλλοι εδω μεσα αλλα τελος παντων...
Quote:
Originally posted by lbp
Εξάλλου όντως μου τη λέγανε αν είδες μου λέει σε βαρέθηκε η ψυχή μου και τέτοια. Έτσι ξαφνικά χωρίς να πω κάτι εγώ.
οχι και ετσι ξαφνικα...
μαζεψου γιατι θα αθετησω το λογο μου στα κοριτσια και θα αρχισω παλι..
Ναι, σανελάκι, απλά άμα σε βρίζει δημόσια δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο, παρά μόνο να υπερασπιστείς τον εαυτό σου.. Αυτό μόνο έχω αν το χάσω κι αυτό, χάθηκα. Μπαίνει εδώ μέσα ο καθένας, μπορεί να είναι χαζός και να διαβάζει ότι του σερβίρουν.Quote:
Originally posted by sanelaki
ενταξει και εμενα δεν μου αρεσε
και στο μηνυμα μου το εδειξα. αλλα απο εκει και περα οκ δεν εδωσα σημασια. αλλαξα τον τονο της κουβεντας. και αν με καποιον δεν καταλαβαινεστε απλα δεν του ξαναμιλας
το φορουμ να το χρησιμοποιεις οπως σε συμφερει αλλα για το καλο σου.. αν σου κανει καλο να διαβαζεις μονο τοτε αυτο κανεις. αν σε συμφερει να μιλας αυτο κανεις. ακι αν κατι δεν σου ταιριαζει τοτε το αλλαζεις. σε καμια περιπτωση ομως δεν θελει εδω κανενας το κακο του αλλου.και δεν στη λεει κανεις στην αρχη. απλα οι αν8ρωποι διαφερουν και δεν μιλανε ολοι στο ιδιο μηκος κυματος και ετσι γινονται οι συγκρουσεις
αμα το προβλημα σου ηταν οτι σε εβρισα δημοσια ζητω ειλικρινα και ταπεινα συγνωμη. αμα θελεις δωσε μου το τηλεφωνο σου η το μσν σου να στα πω κατ ιδιαν...
ρε μαρια βλεπεις τοση ωρα αδιαφορουσαμε για το τι λες.. γιατι το συνεχιζεις? γυρευοντας πας παλι να αρχισουμε καβγα ? ελεος πια.
εσπριτακι.. τωρα σειρα μου να σου πω... σταματα να ασχολησε.. θα λεει θα λεει θα λεει καποαι στιγμη θα βαρεθει
Σε πείραξα εγώ παιδάκι μου πριν με πειράξεις εσύ;Quote:
Originally posted by zwhtsa
οχι και ετσι ξαφνικα...
μαζεψου γιατι θα αθετησω το λογο μου στα κοριτσια και θα αρχισω παλι..
ʼστο σανελάκι γιατί δεν ξέρεις. Διάβασε πιο κάτω τι λένε να μου τα πουν από το τηλ. και βγάλε συμπεράσματα αν θέλουν το κακό μου ή όχι. Δεν μπορείς να αλλάξεις τα πάντα που δεν σου ταιριάζουν δυστυχώς.Quote:
το φορουμ να το χρησιμοποιεις οπως σε συμφερει αλλα για το καλο σου.. αν σου κανει καλο να διαβαζεις μονο τοτε αυτο κανεις. αν σε συμφερει να μιλας αυτο κανεις. ακι αν κατι δεν σου ταιριαζει τοτε το αλλαζεις. σε καμια περιπτωση ομως δεν θελει εδω κανενας το κακο του αλλου.και δεν στη λεει κανεις στην αρχη. απλα οι αν8ρωποι διαφερουν και δεν μιλανε ολοι στο ιδιο μηκος κυματος και ετσι γινονται οι συγκρουσεις
παλι τα ιδια??? 8α σας βαλω τιμωρια βρε.....
εγω απο το μηνυμα με το τηλ καταλαβα οτι 8ελουν να τα βρειτε
καλα μαμα δεν θα ξαναπειραξω το κοριτσακι... συγνωμη μαμα μη με βαλεις τιμωρια θα ειμαι καλο παιδακι απο δω και περα...
Να τα βρούμε; Να μου τα χώσουν θέλουν από κοντά!!Quote:
εγω απο το μηνυμα με το τηλ καταλαβα οτι 8ελουν να τα βρειτε