Αυτές οι ανασφάλειες μας φέρνουνε στα άκρα τελικά....φοβερός διάλογος ομολογώ!
Printable View
Αυτές οι ανασφάλειες μας φέρνουνε στα άκρα τελικά....φοβερός διάλογος ομολογώ!
Μαλακα πραγματικα εγω αν ημουν ο γκομενος σ παιζει και να σε χωριζα! Αυτα του λες του ανθρωπου συνεχεια?
γιατι καλε?κ εγω του λεω κατι τετοια!πολυ πλακα εχει!γιατι μετα νομιζει οτι εγω ειμαι θεα!Quote:
Originally posted by penelope1985
Μαλακα πραγματικα εγω αν ημουν ο γκομενος σ παιζει και να σε χωριζα! Αυτα του λες του ανθρωπου συνεχεια?
bouliana
αχαχαχαχαχα απίστευτος διάλογος!
κεγώ θα με χώριζα άμα ήμουν γκόμενός μου.΄πάρόλαά ο διάλογος είναι μεταξύ αστ αυτείου κ σοβαρού.Quote:
Originally posted by penelope1985
...επειδή ότι δε μπορείς να πεις στα σοβαρά,το λες στην πλάκα ως γνωστόν...
Το θέμα είναι τι γίνεται όταν έχεις να κάνεις με ανθρώπους που καταλαβαίνουν πότε κάποιος κάνει δήθεν πλάκα. Αυτό συνέβαινε με τον πρώην μου. Προσπαθούσε να κάνει αστειάκια και μέσα από αυτά να περάσει τα παράπονα ή τις ανασφάλειές του και το μόνο που κατάφερνε είναι να με εξοργίζει. Κι αυτό για το πλάγιο του θέματος. Η απάντησή μου ήταν πάντα η ίδια. Γιατί δεν τα αφήνεις αυτά, να μου πεις ευθέως τι σε απασχολεί?
Ιδίως η ανασφάλεια είναι κάτι που κάνει "μπαμ" από χιλιόμετρα. Γι' αυτό και έκοψα παρόμοιες συζητήσεις. Αν είχα έναν τέτοιο άνθρωπο δίπλα μου και παρόλα αυτά ένιωθα ανασφαλής, θα του περιέγραφα απλά το πώς αισθάνομαι και θα περίμενα αντιδράσεις.
ηρεμίστε λίγο ρε girls μην λέτε τα αυτονόητα με τόσο δραματικό τόνο.!αυτό ακριβώς που λέτε περιγράφω για τον εαυτό μου μέσα απτο διάλογο.
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑ δεν υπάρχει ο διάλογος boulianas με φίλο της, τα καλύτερα χάνω!!!
Αν δεν είχες χαρακτηρίσει τον φίλο σου παχουλοκομψό, θα πίστευα ότι μου έχεις φάει τον γκόμενο αλλά είναι τσίρος κι έτσι γλιτώσαμε το μαλλιοτράβηγμα. Μιλάμε, καρμπόν τα άτομα :-Ρ
κατάλαβα!ωραία περνάτε κ εσείς!
τον καημένο τι τον περιμένει,θα πάμε και διήμερο τώρα. χαχαχαχαχ!στην κόλαση θα πάω΄!
Μην τον λυπάσαι καθόλου, μια χαρά περνάει, αλλιώς δεν θα καθόταν! :-D
Σημερα τιμησα κι εγω την αγορα της Ερμου.Τι λαοθαλασσα ηταν αυτη!Σαν ακριδες εχει πεσει ο κοσμος να προλαβει.Πηρα ρουχα σε μικροτερα νουμερα, πχ φορεμα σε Medium(αν ειναι δυνατον εγω εψαχνα παντα τα large και δε μου μπαινανε κιολας), και παντελονακι επισης σε μικροτερο νουμερο.Μια χαρα.Αλλα πολυ ταλαιπωρια.Τρεξτε να προλαβετε γιατι δε βλεπω να μενει τπτ καλο.
αχ κ γω παντελονι γυμναστικης medium!!!!!!!!!!!!!!!
κ μου ειναι χαλαρο!!!!!!!
κ τι nick fit fry
που ειναι στενα τα ατιμα στημεση!!!
παλια δεν τα εβαζα καν γιατι πιεζαν κ πετουσαν ολα...
κοραλακι υπεροχη αισθηση εεε??
εγω ακομα μια καταθλιψη την παθαινω οταν βλεπω τα παλια παλια μου ρουχα αλλα ηδη χωραω σε αρκετα, τα περισσοτερα μπορω να πω, προ εγκυμοσυνης αγαπημενα ρουχα που ειχα κρατησει με την ελπιδα πως καποτε θα τα ξαναφορεσω... και τελικα, τα καταφερα.
θελω και τα αλλα ομως!!!
παντως, τρια νουμερακια αντιο!!!!
μπράβο σου λουκουμάκι, εις κατώτερα!!