sanelaki
και εσύ είσαι πολύ γλυκιά:)
Printable View
sanelaki
και εσύ είσαι πολύ γλυκιά:)
Α σόρι καραμελάκι, ξεχασα να σου απαντήσω για την κρέμα. Λοιπόν οι κρέμες έχουν την ικανοτητα να προκαλούν στιγμιαίο τέντωμα στο δέρμα. Αφενώς μόλις τη σταματήσεις επανέρχεται, αφετέρου δεν σου σφίγγει το δέρμα καθόλου. Είναι καλή δλδ λίγο πριν να βγούμε στην παραλία για το εφέ, αλλά τίποτα παραπάνω.
Ειδικά αυτά που λένε ότι μπαίνει και καίει το λίπος, απλά δεν γίνονται.
ειχα χρησιμοποιήσει κατα της κυτταριτιδας της clarins εμεινα παρα παρα πολυ ευχαριστημένη και σκεφτομαι μηπως παρω και συσφικτική γιατι φοβαμαι το δερμα μου μην υπερχαλαρωσει
Αν πιστεύεις ότι βοηθάει πάρε. Κακό δεν κάνει σίγουρα.
Καραμελάκι να σε ρωτήσω κάτι; Τι θεωρείς εσύ ότι είναι η συνήθεια που σε παχαίνει. Εμένα ας πούμε ότι τρώω πολύ φαγητό. Όχι γλυκά ή φαστ φουντ. Σπιτικό φαγητό. Μπορώ όμως να φάω και 4 πιάτα κοτόπουλο με πατάτες και χωριάτικη.
Ρωτάω για να δω αν όλοι έχουν αυτό που με πάχυνε και εμένα.
χαχαχαχα θεικοQuote:
Originally posted by Danai20
Που να προλάβεις και εσύ ρε παιδί; Φαντάζομαι τι τρεξιμο έχεις.
Καλά κάνω εγώ και δεν παντρεύομαι. Τουλάχιστον τα βαράκια τα αφήνεις στο γυμναστήριο. Ενώ ο άντρας είναι ένα βάρος που κουβαλάς όλο το 24άωρο,χαχαχαχα
εμ βασικα ειναι κ τετοια η δουλεια μου που στο εξης τα πραγματα ολο κ δυσκολευουν...εως τον Οκτωβρη Νοεμβρη...
παω ν διαβασω τι εχασα, αν κ παλιδ εν εχω πολυ χρονο, ειμαι σουπερ ευχαριστημενη, Δαναη δες στο ημερολογιο μου την εξελιξη μου!
αχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ χ ανυπομονω να χειμωνιασει να κανω βαρη, λογικα απο το μηδεν θαρχισω παλι τοτε ε? :( αυξησα τους μυς μου κατα 5%!
Και σκεψου οτι στην αρχη @@ βαρη εκανα, ολο τα απεφευγα, μετα μπηκα στο νοημα κ εκανα κανονικη προπονηση...αχ αχ απτου χρονου καλυτερα! τωρα ξερω!
Ας δοξασω αλλη μια φορα τους γυμναστες κ παω να ετοιμασω βαλιτσα για Αθηνα...στον γυρισμο τα λεμε αν δεν εχω νετ.
Α να πω τι εφαγα ως τωρα,
~πρωι
1 καπουτσινο (γαλα)
1 ομελετα (εξω) με 3 αυγα, τυρι, γαλοπουλα
~ενδιαμεσο
καφε σκετο
~μεσημερι
εχω σκοπο να μαγειρεψω περκα + σαλατοειδη
Παω να ξανατσεκαρω οτι μπορω να τα φαω οντως αυτα.
Παιδια δεν ειναι τιποτα, αμα τρως απλες τροφες τοτε απλα σκεφτεσαι αν ειναι πρωτεινη ή υδατανθρακας κ εισαι οκ, σωστα?
Μηπως εχεις τιποτα τουριστικό; Αν ναι να μας πει που είναι, να έρθουμε!
χαχαχχα οχι καλο μου απλα ειναι ετσι η δουλεια μου, τον χειμωνα ειμαι πολυ χαλαρη, μονο δουλεια γραφειου εχω, που προς το παρον απεφευγα, πλεον θα κανω κ αυτη :D
Δαναη μη τρελαινεσαι,Quote:
Το θέμα δεν είναι μόνο η χαλάρωση, αλλά αν παίρνει κάποιος τα απαραίτητα συστατικά. Αυτό το λάθος κάνει ο περισσότερος κόσμος, ότι δεν τον απασχολεί η συνολική υγεία. Πράγμα που θα βγει κάποια στιγμή μπροστά μας.
Τέλος πάντων αυτό που θέλω να πω, είναι ότι καλύτερα να δείξετε τη διατροφή στο γιατρό ή το διαιτολόγο σας. Να του πείτε τι τρώτε κ να σας κάνει τις παρατηρήσεις του.
εγω πχ σημερα δεν ειπα του διαιτολογου γιαυτο γιατι ξερω οτι δε θα συμφωνησει.
Ομως το παιρνω πανω μου γιατι πανω κατω ξερω τι πρεπει να τρωω,
πχ τις μερες του υδατανθρακα που ειπες χθες να μη φαω φρουτα για να μη πειναω εγω τα εφαγα...
γιατι σημερα δεν εχω φρουτα...ενω σαλατα μπορουσα να φαω κ χθες κ σημερα αρα την εβαλα σε δευτερη μοιρα χθες...
Θελει λοιπον θυσιες το θεμα, δηλαδη ναι μεν τρωμε υδατανθρακες αλλα αυτους που πρεπει.
Επισης παιζει ρολο κ τι πρωτεινες τρωμε.
Αν ολες οι κοπελες γραφουν και εω τι τρωνε ετσι θα ειμαστε ολες μαζι στον αγωνα κ θα παιρνουμε ιδεες η μια απτην αλλη.
Οσο για τον μυικο ιστο παντα οταν κανουμε διαιτα χανετε μυικος ιστος εκτος κ αν κανουμε βαρη.
Αποτ το Σεπτεμβρη εχασα 20 κιλα με γυμναστικη κ παρολαυτα ανεβασα τη μυικη μου μαζα.
Γενικα μη τρελαινεσαι, εσυ εδωσες κατι, καλο ειναι να το αξιοποιησει καθενας οπως νομιζει...
Τωρα αν τις μερες πρωτεινης ο αλλος θα φαει αρνακι ενω αλλος περκα ειναι θεμα του καθενος...
Κατι που δεν προτεινε κανεις ειναι να μας πεις κ τα διατροφικα μοντελα των προφανως αγυμναστων μελων της οικογενειας σου που σιγουρα ειναι πιο κοντα σεμας! Σευχαριστω κ παλι, κανω την πρωτεινη σημερα, δεν ξερω ποσο θα την κρατησω, βαριεμαι ευκολα τον περιορισμο,
παρολαυτα αν χανω θα την κανω οπως ειπε η Σανελ μας (συγχαρητηριααααααααααααα� �αααααα) μια φορα στο τοσο για να χανω ομαλα κ να σοκαρεται ο οργανισμος.
Προ γαμου που θελω να στεγνωσω μου προτεινε ο διαιτολογος να τρωω υδατανθρακες παντως για 2-3 μερες.
ρε δαναι κοπελα μου πραγματικα δωσε λιγο τα φωτα σου..προσπαθισα να διαβασω και τισ 4 σελιδεσ σε αυτο το θεμα αλλα εχω καποιεσ αποριεσ..εγω γενικα αθλουμαι καθημερινα κανω γιρο στα 4 γευματα μεσα στα πλαισια διατροφησ αλλα γενικα νοιωθω οτι στερουμε και γιαυτο θελω να σε ρωτησω για την διαιτα σου η οποια μου φανηκε πολυ δελεαστικη!!!το καταλαβα αυτο με τουσ υδατανθρακεσ και τισ πρωτεινεσ ουσιαστικα ψιλοχωριζεισ τισ τροφεσ αν καταλαβα καλα και τρωσ την μια ομαδα την μια μερα και την αλλη ομαδα την αλλη...αλλα τρωσ οση ποσοτητα θελεισ?η ειναι συγκεκριμενεσ ποσοτητεσ οπωσ μια διαιτα?
συγγνωμη για τα ανορθογραφα αλλα αυτα τα greenglish δν κοβονται με τιποτα!!!
badgirl
εχεις δίκιο. Αλλά να είμαι ειλικρινης το ψιλομετανιωσα που το είπα.
Οι μαμά μου είχε μια πολύ ωραία διαιτα που την έκανε κορμάρα ξαφνικά στα 57:)
Δε θυμάμαι όμως ακριβώς τι της είχε, πάντως από όλα τα φαγητά. Τώρα μετά από 3 χρόνια δεν τα ξαναπήρε. Κυρίως την έμαθε να τρωει υγιεινά, δλδ ακόμα και τώρα δεν θα φάει ανθυγιεινά ή συνδιασμούς που δεν πρέπει, όπως κρέας και τυρί.
valid
δε νομίζω ότι είναι σωστό να δίνω οδηγίες στο τι να κάνουν οι άλλοι. Εγώ την έκανα πάνω στα μέτρα μου και ο καθενας είναι διαφορετικός. Το καλύτερο είναι να πας να τη δείξεις στο διαιτολόγο σου ή το γιατρό σου και θα σου πει αυτός τις ποσότητες, αλλά και τι να τρως κάθε μέρα.
ΧΑΛΑΡΩΣΕ Δαναη μου για να μου ειχε δωσει και εμενα η διαιτολογος κατι παρομοιο και οταν ημουν σχετικα αγυμναστη σημαινει δεν κανει και τοσο κακο.Και η συγκεκριμενη διαιτολογος ειναι πολυ καλη απλα μετακομισε σε αλλη πολη αλλιως θα πηγαινα εκει παλι....Quote:
Δεν ξέρω ειλικρινά. Απλά σας λέω ότι μου είπε πως είναι διατροφή για ανθρώπους με δυνατό μυικό ιστό.
Το θέμα δεν είναι απλά τα 6-7 κιλά. Το θέμα ειναι (αν καταλαβα καλά) ότι η ξαφνική μείωση γλυκογόνου, δεν κάνει για το μέσο αγύμναστο άνθρωπο.
Και η αλήθεια είναι ότι στη μαμά μου τις θείες και κάτι φίλες μας, έχει δώσει διαφορετικά πλάνα.
Μάλλον βλακεία έκανα που σας το είπα. Απλά είχα ενθουσιαστεί και ήθελα να το ακούσετε.
πεταλουδίτσα από την άλλη το ότι κάνουμε πάντα λάθος διατροφές, που διαβάσαμε, που έκανε κάποιος άλλος κλπ. μας έκανε για χρόνια να συσσωρεύουμε κιλά και να είμαστε χειρότερα από πριν.
Γι αυτό λέω όποιος το αποφασίσει, ποτέ μόνος του. Πάντα με τη συμβουλή ειδικού.
προσωπικα θα το κανω μια βδομαδα να δω αν ξεκολλησω και μετα θα δω τι θα κανω μην στεναχωριεσαι ομως ειμαστε ενηλικοι και μπορουμε να περνουμε αποφασισεις για τον εαυτο μας και ειμαστε οι μοναδικοι υπευθυνοιQuote:
πεταλουδίτσα από την άλλη το ότι κάνουμε πάντα λάθος διατροφές, που διαβάσαμε, που έκανε κάποιος άλλος κλπ. μας έκανε για χρόνια να συσσωρεύουμε κιλά και να είμαστε χειρότερα από πριν.
Γι αυτό λέω όποιος το αποφασίσει, ποτέ μόνος του. Πάντα με τη συμβουλή ειδικού.
φιλακια
Bρε Δανάη μου γιατί στενοχωριέσαι άδικα.Quote:
Betty μου, θα το ξαναπώ. Δεν λέμε μόνο για το απότομο χάσιμο, αλλά για το αν αυτή η διατροφή είναι σωστή για έναν άλλο άνθρωπο, που δεν είναι εγώ και δεν έχει τις ίδιες ανάγκες. Από άποψη υγείας, όχι χαλάρωσης ή κάτι τέτοιο.
Sanelaki, στεναχωρήθηκα με αυτά που μου είπε η διαιτολόγος είναι αλήθεια. Κυρίως γιατί μου είπε 'είσαι στα καλά σου που θα δώσεις αυτή τη διατροφή σε μεγάλους ανθρώπους? Που δεν έχουν το δικό σου μυικό όγκο?"και μετά είπε ότι ήταν λίγο ασυνείδητο αυτό που έκανα. Και έχει δίκιο γιατί ως αθλήτρια ξέρω καλά τι είναι να δίνεις λάθος συμβουλές και πως ο κάθε άνθρωπος είναι μοναδική περίπτωση.
Θα το ξαναπώ. Οτι κάνετε δείξτε το σε γιατρό ή διαιτολόγο πρώτα.
Εδώ ο μισός πλανήτης έχει σε κάποια φάση κάνει τη δίαιτα ʼτκινς που όλοι οι διαιτολόγοι της γής είναι αντίθετοι με αυτήν.
Ξέρουμε οτι σε αυτήν επιτρέπονται μόνο 25 γρ. υδατάνθρακες στην πρώτη φάση, και οπωσδήποτε σε όλες τις φάσεις το ποσοστό των επιτρεπομένων υδατανθράκων είναι κατα πολύ κάτω του επιστημονικά αποδεκτού.
Στη δική σου διατροφή τουλάχιστον έχουμε μια ολόκληρη ημέρα να αναπληρώσουμε όλα τα κενά, και να φάμε σχεδόν από όλα.
Γιατί να στενοχωριέσαι, αφού ξέρεις πολύ καλά οτι ακόμη και πασίγνωστοι διατροφολόγοι (πλην φωτεινών εξαιρέσεων) δίνουν στους πελάτες τους δίαιτες πας παρτού?
Ασε τον καθένα να κάνει τις επιλογές του, και να νιώθεις ευχάριστα που μας βοηθάς να χάσουμε πιο εύκολα τα κιλά μας. Αυτό είναι που μετράει, κατα τα άλλα όλοι γνωρίζουμε τι πρέπει να φάμε.....
Χαλάρωσε γλυκιά μου, εγώ προσωπικά σε ευχαριστώ πολύ πάντως...