να απαντήσω εγώ που είμαι ίδια περίπτωση;
κορίτσια μπορώ να απαντήσω και εγώ στο ερώτημα μπαλαντέρ. είμαι 45 κιλά με ύψος 1,65 και βουλιμική.ΟΧΙ δεν έχω περίοδο εδώ και κάτι χρόνια.Σημειώνω δε ότι έχω κάνει ένα μωράκι και αυτό με εξωσωματική. Ώρες ώρες κάθομαι και σκέφτομαι πόσα χρήματα θα είχα εξοικονομήσει αν δεν ήμουν τόσο ψυχικά άρρωστη. Βάλε όλα τα χρήματα για οδοντιάτρους (σφραγίσματα, γέφυρες, θήκες, απονευρώσεις), συμπληρώματα διατροφής, φαγητά και γλυκά που καταλήγουν στην τουαλέτα, ρεύμα για μαγείρεμα φαγητού που καταλήγει στην τουαλέτα και last but not least μία -ευτυχώς μόνο μία- εξωσωματική γονιμοποίηση. Θα είχα ένα βιβλιάριο με πολύ σεβαστό ποσό μέσα. Στο μεταξύ ήθελα να μοιραστώ κάτι μαζί σας. Οι άλλοι λένε ότι είμαι πολύ αδύνατη εγώ πάλι όταν κοιτάζομαι στον καθρέφτη μου νομίζω ότι είμαι κανονική. Κάποιες φορές όμως όταν κοιτάζομαι στον καθρέφτη σαν να βλέπω με άλλο τρόπο τον εαυτό μου και ξαφνικά διαπιστώνω ότι πράγματι είμαι πολύ αδύνατη. Από την άλλη όταν κοιτάω τον εαυτό μου σε φωτογραφίες. Λέω: καλά έτσι είμαι, χριστέ μου είμαι πολύ αδύνατη!!!!!!!!!Νιώθω ότι είναι σαν να βλέπω έναν άλλο άνθρωπο.Μήπως είμαι τελικά λίγο ασταθής; με ψιλοφοβίζει.....