Ου,αυτο ξαναπες το!
Μεχρι και φαβα εφαγα σημερα που δεν ειχα φαει ποτε μου!
Printable View
Ου,αυτο ξαναπες το!
Μεχρι και φαβα εφαγα σημερα που δεν ειχα φαει ποτε μου!
χαχαχαχα,για το φενιζολ!
Εγώ ειχα βρει κορίτσια κάτι τέλεια φελιζόλ λοιπον με γεύση καραμέλα. 65 θερμίδες το ένα. ξέρετε τα μεγάλα κομμάτια. Ομως το κουτί είχε περίπου 15 μέσα, και άμμα ξεκινούσα δεν μπορούσα να σταματίσω, άρα καταλαβένεται.... !!!!!
Σας καληνυκτίζω!!!!! Φιλάκια!
Quote:
Originally posted by absolute
θα το κοταξω αυριο μηπως τις βρω σε λινκ να το ανεβασω!αλλα ειναι πολυ πιο λεπτες και τετραγωνες,αφρος τελειως!
επισηναπτω φωτο απο το πρωινο με τη μαρμελαδα και τις ρυζογκοφρετες με 15 θερμιδες που ζητησε η ουαν!
καλα η μαρμελαδα αν ηταν λιγο πιο γλυκια σημερα θα τελιειωνε το βαζακι!!:bigsmile:
γιατι δεν γινεται upload ρε γμτ!1 mb ειναι η φωτο!
μπες στο picnik.com και κανε την resize περιπου στο 800!
Quote:
Originally posted by absolute
γιατι δεν γινεται upload ρε γμτ!1 mb ειναι η φωτο!
Ωραιοτατα!!:thumbup:
Μιλαμε πρεπει να πας τουαλετα τρεχατη μετα απ'αυτη τη μαρμελαδα! :)
xaxaxa!ελπιζω!!
κ απο ποιο σουπερ μαρκετ τις περνεις?
στα καρφουρ ειναι στα βιολογικα,εκει παω συνηθως οποτε για αλλου δεν γνωριζω εαν υπαρχουν
ευχαριστω!
Ήθελα να κάνω μια μαρμελάδα με δαμάσκηνα και πετιμέζι (συγκεκριμένα αυτή για όσους και άν τη ξέρουν http://www.sintagespareas.gr/sintage...damaskino.html ) επειδή δεν είχε ούτε ζάχαρη ούτε ζαχαρίνη..
και τελικά δε βρίσκω δαμάσκηνα :( (ούτε στο σούπερ μάρκετ)
τι περίεργο.... ! αφού δεν είναι η εποχή τους :-/
και έχω πάρει πετιμέζι και δε ξερω τι να το κάνω.
Δε θέλω να κανω μουστοκούλουρα ή γλυκό γενικά.
Ήθελα να κάνω μαρμελάδα δίχως ζάχαρη και μου έχει κολλήσει :-/
Σκέφτηκα και άλλα φρούτα πχ. φράουλα αλλά και πάλι δεν εχει τωρα φραουλες.
Σκέφτηκα ακόμη, θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω άλλο φρούτο? όπως μήλο?
οκ.. μπορεί να πέταξα κοτσάνα (δε με νοιάζει το χρώμα) απλά ΄δε βρήσκω άλλα φρουτα.
Ξέρει κανείς να μου δώσει κάποια ιδέα:eureka:΄? (για μαρμελάδα με πετιμέζι)
Σισι μου καλημέρα. για δες σαυτή την σελίδα, ίσως βρεις κάτι που να σου κάνει. http://www.greekmasa.gr/index.php?op...d=69&Itemid=49
Καλημέρα πολινάκι :)
ευχαριστώ...
βρήκα μία που έχει μέλι και εσπεριδοειδή(μμ...) ...μπορεί να κάνω αυτή γιατί δε ξερω με τι να αντικαταστήσω τα δαμάσκηνα στην άλλη..