Αν και με μπερδέψατε!!!!συμπαράσταση μπήκα να βρώ..αν είναι να με διχάσετε περισσότερο, αλοίμονό μου!!!!:spin:
Printable View
Αν και με μπερδέψατε!!!!συμπαράσταση μπήκα να βρώ..αν είναι να με διχάσετε περισσότερο, αλοίμονό μου!!!!:spin:
και συνεχιζω επειδη το μεσημερι δεν ειχα φαγητο ανακατεψα δυο κουταλακια του γλυκου ταχινι με λιγη κρεμα γαλακτος κακαο και ζαχαρινη .......Quote:
Originally posted by natallia
καλημερα κοριτσια
μολις τσακισα- τρεις φετες γαλοπουλα με δυο babybael και τεσσερα κουτακια σοκολατα fytro με φουντουκι (εξοχα!!!)
σε λιγο ομως θα φαω σολωμο στο φουρνο με φασολακια στον ατμο :starhit:
τωρα αν πεινασω το βραδυ ισως φαω λιγο τυρι με λιγα φασολακια ακομα..... πως με βλεπετε?
loukouloukou 8a kaneis ayto poy esy pisteyeis kai pairneis tis empeiries mas apo emas. exalloy min xehnas pws esy exeis kai tin aderfi soy ws paradeigma!!!apo emas osi symparastash 8es. min dineis vasi se alloys poy epikrinoyn tin atkins efoson esy 8es na tin akolou8iseis!!!
MKEH78 το λέμε ξανά: κάτι που δεν σου ταιριάζει εσένα, δε σημαίνει ότι δε ταιριάζει και δε μπορεί να βοηθήσει άλλους .
Οι τρόποι για απώλεια βάρους που εσύ έχεις στο μυαλό σου δε μπόρεσαν έμενα να με βοηθήσουν να αποβάλω κιλά, και το σημαντικότερο να φρενάρω να παίρνω κιλά.
δοκιμάζοντας όμως την ατκινς πέτυχα να το κάνω, εσύ εξακολουθείς να απορείς: μα πως γίνεται ?.
Σε μερικούς γίνετε ,ότι δε δουλεύει σε εσένα δε σημαίνει ότι δε δουλεύει και σε άλλους .
Kαι κάτι ακόμη τα κιλά σου δε σε κατατάσσουν στην κατηγορία της παχυσαρκίας.
Aφησε όσους από εμάς είμαστε με τα τσαρούχια μέσα σε αυτή την κατηγορία Η υπήρξαμε, να κάνουμε της προσπάθειες μας και να ανταλλάξουμε της απόψεις μας.
Εδώ είναι όντως ένα φόρουμ τροφικών διαταραχών το λέει και ο τίτλος του ,αλλά δεν υποφέρουμε όλοι όσοι γραφούμε μέσα σε αυτό από διατροφικά σύνδρομα , δεν καταπίνουμε όλοι την τροφή μας ,δε μας προκαλούμε εμετό ,δε τρώμε 10 φορές τη μέρα η δε τρώμε μέχρι να φτάσει η τροφή στον οισοφάγο. Κάποιοι από εμάς τρώμε όταν πεινάμε και τρώμε μέχρι να χορτάσουμε και όχι να σκάσουμε, συνήθως 2-3 φορές τη μέρα.
Δε βλέπουμε το φαγητό σαν ψυχαναγκαστική κίνηση (θα φάω μέχρι να κάνω εμετό η για να νιώσω καλυτέρα η για να τιμωρήσω το σώμα μου)
ΝΑΙ υπάρχουμε κι εμείς που τρώμε γιατί πεινάμε και όχι για όλα τα παραπάνω , που δεν κουβαλάμε την τροφή στο σπίτι μας να τη φάμε κρυφά και μετά να πάμε να την αποβάλουμε στην τουαλέτα , που δε νιώθουμε πάντα ένοχες γιατί φάγαμε , που δε θέλουμε να τιμωρήσουμε τον εαυτό μας με το φαγητό , (υπάρχει και η γονιδιακή εντολή της πείνας, πανάρχαιος μηχανισμός από τη γέννηση του πρώτου ανθρώπου)είναι η εντολή της επιβίωσης , κάποιοι την έχουν περισσότερο ανεβασμένη από άλλους . καθηγητές ιατρικής το επιβεβαιώνουν .
Ας μη μπερδέψουμε λοιπόν τα πάντα ,και να μιλάμε για όλους με τα ιδία λόγια και να τους κατατάσσουμε όλους στο ίδιο στάδιο.
Βρισκόμαστε στο Τοπικ παχυσαρκία ,ένα Τοπικ που έχουμε νομίζω δικαίωμα να είμαστε και εμείς , δε γραφούμε ούτε στο βουλιμιά ούτε στο ανορεξία , τα οποία είναι Τοπικ που πρέπει να αντιμετωπίζονται με προσοχή ,και να συμβουλεύονται τα μέλη που ανήκουν σε αυτές της κατηγορίες μόνο ειδικούς .
Τώρα εάν ο ιδρυτής του φόρουμ κρίνει ότι κακός είμαστε εδώ, και γραφούμε διαφορετικά πράγματα και έχουμε διαφορετικές απόψεις ,ας μας δημιουργήσει ένα Τοπικ αν έχει την καλοσύνη, που να μπορούμε να μιλάμε κι εμείς και να ανταλλάσουμε της απόψεις μας .
εχω πελαγώσει ανθή μου!αν εξαιρέσεις την εγκυμοσύνη μου, δεν είχα φτάσει ποτέ τόσα κιλά και η αυτοπεποίθησή μου είναι χάλια, μαζί με την διάθεσή μου.δεν έχω όρεξη για τίποτα. ούτε για δουλειά, ούτε για το πανεπιστήμιο, ούτε για την οικογένειά μου!!!Είμαι 29, έχω έναν υπέροχο άντρα, ένα κούκλο γιό και μια υπέροχη οικογένεια και μου έχει γίνει εμμονή το βάρος μου. Δεν έχω καν όρεξη για σεξ :starhit:. (φανταστείτε υπομονή ο καλός μου).πάντα ζήλευα την αδερφή μου (με την καλή έννοια), που παρόλο που "ειχε" πολλά παραπάνω κιλά από μένα είχε συμφιλιωθεί με το σώμα της!πφφφ..
ήμουν λίγο απότομη και ζητώ συγγνώμη......
από όλους....
Δεν ήθελα να στενοχωρήσω κανέναν.....
δεν πίστευα ότι η δίαιτα είναι κάτι που σου ταιριάζει ή όχι.... πίστευα πως είναι απλά 1 μεγάλο λάθος
για όποιον την κάνει....
αυτά είχα διαβάσει αυτά ήξερα(κατά το κλασικό τόσα ξέρεις τόσα λες)
εξακολουθώ να φοβάμαι γιατί πολλά από τα παλιότερα μέλη μας έλεγαν μακριά από τέτοιες δίαιτες..
αλλά θα ενημερωθώ και βλέπουμε....
τώρα μπουλντοζάκο μου το αν έχεις κάποια τροφική διαταραχή και μπαίνεις στο φόρουμ χωρίς όμως να έχεις και κάποιο διατροφικό σύνδρομο...
πολύ θα ήθελα να το πιστέψω.....
γιατί αυτό σημαίνει πως μπορεί και εγώ να τρώω απλά επειδή πεινάω στην τελική και ας αποτελείτε το σώμα μου από 40% λίπος.. τι να πω μακάρι απλά να πεινάω και γιαυτό το λόγο να παχαίνω.....
όταν μπήκα στο φόρουμ πίστεψα απλά ότι έχω κάποιο πρόβλημα.....
αλλά αν δεν έχεις εσύ που λες ότι έχεις αρκετά παραπανίσια κιλά τότε μπορεί να μην έχω και εγώ
δεν μου το είπε και γιατρός στο κάτω κάτω της γραφής??.
πιστεψε με,οσο και να ενημερωθεις,δε θα βγαλεις ακρη. Ο Ατκινς εχει μονο φανατικους εχθρους,και φανατικους υποστηρικτες. Κατι ενδιαμεσο δεν υπαρχει! Ετσι,οτι και να διαβασεις εδω μεσα,θα ειναι ειτε αρθρα οπου τον αποθεωνουν,ειτε κειμενα αλλων διαιτολογων και διατροφολογων που τονιζουν ολα τα αρνητικα της ατκινς,ακομα κ αυτα που στην ουσια δεν υπαρχουν.... Εγω οσο διαβαζα,τοσο μπερδευομουν και αποφασισα να μην ξανακοιταξω τπτ αλλο !!!Quote:
Originally posted by MKEH78
από όλους....
δεν πίστευα ότι η δίαιτα είναι κάτι που σου ταιριάζει ή όχι.... πίστευα πως είναι απλά 1 μεγάλο λάθος
για όποιον την κάνει....
εξακολουθώ να φοβάμαι γιατί πολλά από τα παλιότερα μέλη μας έλεγαν μακριά από τέτοιες δίαιτες..
τώρα μπουλντοζάκο μου το αν έχεις κάποια τροφική διαταραχή και μπαίνεις στο φόρουμ χωρίς όμως να έχεις και κάποιο διατροφικό σύνδρομο...
γιατί αυτό σημαίνει πως μπορεί και εγώ να τρώω απλά επειδή πεινάω στην τελική και ας αποτελείτε το σώμα μου από 40% λίπος.. τι να πω μακάρι απλά να πεινάω και γιαυτό το λόγο να παχαίνω.....
αλλά αν δεν έχεις εσύ που λες ότι έχεις αρκετά παραπανίσια κιλά τότε μπορεί να μην έχω και εγώ
Και οκ δε χρειαζεται να ζητας συγνωμη,φορουμ ειναι,οταν λειπει η ομιλια κ η επαφη γινεται μονο μεσω γραπτου κειμενου,λογικο ειναι να δημιουργουνται παρεξηγησεις κ να μην ξερουμε πως μιλαει καποιος,πως εννοει αυτο που λεει,με τι προθεση κλπ! ;)
καπου στο 163. ΑΝ κανεις νηστεια, το μονο που μπορω να πω ειναι σπασ'την μια φορα το μηνα, οι τελευταιες μου εξετασεις που εκανα πριν τη κοψω ειχα πολυ κακες ενδειξεις απο ελλειψη πρωτεινης και χαμηλο ζαχαρο στο οριο υπογλυκαιμιας (μαμακια δικια μου γιατι παντα βαριομουν να μουλιαζω φασολια απο βραδυς, η το ξεχναγα)Quote:
αυτά δεν τα ήξερα, τι να πω.
ίσως την κάνω και εγώ.
νηστεία κάνω και εγώ τώρα αλλά μόνο μέχρι το πάσχα.....
μετά μπορεί να κάνω ξανά την ατκινς .... ελπίζω να την κάνω και πιό σωστά τώρα.......
τι ύψος έχεις?
AliceSante εγώ το έλαβα ότι εμείς είμαστε οι κατηγορούμενοι και όχι οι κατήγοροι ,υπερασπιστήκαμε το δικαίωμα μας να κάνουμε ατκινς. δε επιτεθήκαμε μας επιτέθηκαν !! :)
MKEH78 Συγγνώμη αλλά θα στο πω χύμα, εδώ και 2 σελίδες αφόριζες την ατκινς και όλους εμάς που ακολουθούμε τόσο λάθος τρόπους αδυνατίσματος , και ξαφνικά διαβάζω ότι τώρα θα τη δοκιμάσεις , μας είπες ότι η ατκινς σου έκανε ζημιά, ότι είναι λάθος, ότι πως είναι δυνατόν να υπάρχουν άτομα που κάνουν τέτοιες δίαιτες .
Και τώρα αναφέρεις ότι δε γνώριζες καλά τι είναι η ατκινς .
Εγώ αν μου επιτρέπεις θα σου έλεγα να μιλήσεις με κάποιους πιο ειδικούς στο θέμα της διατροφής και της ψυχολογίας, και να ισορροπήσεις μέσα σου για το θέμα σε πια κατηγορία διατροφική ανήκεις , και σε συνεργασία με εσένα τι πλάνο διατροφής θα σου ταίριαζε καλυτέρα.
Επίσης σε πληροφορώ ότι με βάση τα στοιχειά που έχεις το τικερακι σου δεν έχεις 40% λίπος στο σώμα σου αλλά 26-27% αυτό τουλάχιστον βγάζουν τα bmi test και σε κατατάσσουν στην κατηγορία υπέρβαρου (υπέρβαρος θεωρείτε και αυτός ακόμη που έχει έστω και 1 κιλό παραπάνω στους πίνακες) και ότι δεν ανήκεις στους παχύσαρκους .
Body Type BMI Index
Underweight <= 18.5
Normal weight 18.5 - 24.9
Overweight 25 - 29.9
Obese >= 30
Εγω απολογουμαι για τον τροπο μου οπως σου "επιτέθηκα", αλλα ειλικρινα τα νευρα μου ηταν πιο πολυ λογω εκνευρισμου που εχω με τη παραγγελεια που εχω κανει με καφεδες και επρεπε να ειχαν ερθει η περασμενη εβδομαδα. Κατσε να σου πω να γελασεις με τη τυχη μου!! Πραγματικα μονο σε μενα συμβαινουν αυτα... λεω να γραψω βιβλιο ατυχιων.Quote:
από όλους....
για όποιον την κάνει....
1. Εχω κανει παραγγελεια οπως παντα στο σαιτ τη τασσιμο για καφεδες.
2. Με παιρνει τηλεφωνο ο ΟΤΕ να πληρωσω τον λογαριασμο, τους πληρωνω με καρτα απο το τηλεφωνο οπως κανω γιατι ο ταχυδρομος του ΕΛΤΑ δεν βρισκει λεει το σπιτι, και ετσι το κανω παντα.
3. Ασχετως που το πληρωσα μου βαζει ο ΟΤΕ φραγη εξερχομενων κλησεων, παιρνω τηλεφωνο, μου λενε θα το φτιαξουν
4. Το σαιτ της τασσιμο μου λεει υπαρχει προβλημα στη παραγγελια μου και να τους παρω τηλεφωνο, το τηλεφωνο ομως μπορω να το παρω μονο απο σταθερο, το οποιο μου εχουν κοψει
5. Μια εβδομαδα τωρα παιρνω τον ΟΤΕ "θα το φτιαξουμε", μενω χωρις τηλεφωνο να παρω τη τασσιμο. Επιτελους σημερα μετα που πηρα το κλασσικο 13888 ΚΑΙ τις βλαβες γιατι "δεν ξερουμε γιατι εχετε φραγη" και μετα απο μπινελικια το συνδεουν
6. Παιρνω τη τασσιμο "τι γινεται ρε παιδια; εξω ξεμεινει απο καφεδες!" "Δεν ξερουμε, θα παρω τη κουριερ και θα σας παρω"
7. Με παιρνουν τηλεφωνο και μου λενε "εεε... ξερετε... βρηκαμε το προβλημα" "πειτε μου ρε παιδια να το λυσουμε!" "εχει χαθει η παραγγελια..." "Ε;;;;" "Ναι, ξερετε... δεν ξερει η ΤΝΤ που ειναι το πακετο αλλα μην ανησυχειτε! Σας το ξαναεστειλα το πακετο, θα σας ερθει τη αλλη εβδομαδα"
Μονο σε μενα... Ετυχε οταν εγραφα εδω για τη ατκινς και τα σχετικα, να ειμαι στη μεση των 3 τελευταιων γεγονοτων. Λαθος μου που δεν κρατησα τη ψυχραιμια μου η δεν το αφησα να γραψω μετα που δεν θα ειχα νευρα για ασχετο θεμα που δεν ευθυνεσαι εσυ η εχεις σχεση. Ελπιζω να μη χαλαστουμε για μελοντικα ντιμπειτ στα φορυμ.
Οπως και οι Βιγκαν (φυτοφαγοι) και Βετζετεριανς (χορτοφαγοι). Υπαρχουν και οι καρποφαγοι (μονο φρουτα και οι εξτρεμ τρωνε μονο αυτο που πεφτει απο το δεντρο γιατι θεωρουν οτι βλαπτεις το φυτο αν το κοψεις) και οι ωμοφαγοι (δεν τρωνε τιποτα μαγειρευτο η ζεστο)Quote:
Originally posted by christina gavraki
πιστεψε με,οσο και να ενημερωθεις,δε θα βγαλεις ακρη. Ο Ατκινς εχει μονο φανατικους εχθρους,και φανατικους υποστηρικτες. Κατι ενδιαμεσο δεν υπαρχει!Quote:
από όλους....
για όποιον την κάνει....
ειναι πολυ υγιες το να διαφωνουμε...μαθαινουμε μεσα απο τις διαφωνιες μας...ολοι εδω εχουμε κοινο σκοπο δεν εχουμε κατι να χωρισουμε...και λογω διαιτας ή διατροφης ή οποιουδηποτε αλλου λογου μπορει να εχουμε εκνευρισμο ή νευρα....εγω προσωπικα δεν παρεξηγω κανεναν..συνεχιζουμε δυναμικα....MerryMaker_Misery εσενα θα σε κανω ποστερ να σε βαλω σπιτι μου κοπελαρα μου να σε βλεπω να παιρνω κουραγιο...χαχαχαχαχα φιλια πολλα σε ολους και ολες...
aax ποσο σε καταλαβαινωω.....σε ολα συμφωνω μαζι σου εκτοσ απο το οτι δεν εχω παιδια κ δεν ειμαι παντρεμενη,,,''ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΡΕΞΗ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ''.........ειλικρινα δεν ξερεισ ποσο σε καταλαβαινω....και εγω με τον φιλο μου υπηρχε μια φαση που δεν ηθελα καθολου σεξ. σαν φιλοι ειχαμε γινει με πλατωνικη αγαπη!αχαχ!!!Quote:
Originally posted by loukouloukou
εχω πελαγώσει ανθή μου!αν εξαιρέσεις την εγκυμοσύνη μου, δεν είχα φτάσει ποτέ τόσα κιλά και η αυτοπεποίθησή μου είναι χάλια, μαζί με την διάθεσή μου.δεν έχω όρεξη για τίποτα. ούτε για δουλειά, ούτε για το πανεπιστήμιο, ούτε για την οικογένειά μου!!!Είμαι 29, έχω έναν υπέροχο άντρα, ένα κούκλο γιό και μια υπέροχη οικογένεια και μου έχει γίνει εμμονή το βάρος μου. Δεν έχω καν όρεξη για σεξ :starhit:. (φανταστείτε υπομονή ο καλός μου).πάντα ζήλευα την αδερφή μου (με την καλή έννοια), που παρόλο που "ειχε" πολλά παραπάνω κιλά από μένα είχε συμφιλιωθεί με το σώμα της!πφφφ..
λοιπον εγω λεω να τα αφησουμε ολα πισω μας, να ξεκινησεισ και συνεχιζουμε μαζι την ατκινσ και ολα 8α ερ8ουν!!!εεεεε τι λες?????:starhit::starhit::starhit::starhit::st arhit:
ναι Ανθούλα μου!θα μπαίνω κάθε μέρα και θα γράφω εντυπώσεις και συναισθήματα! :yes: ευχαριστώ πολύ πολύ πολύ!!!!καλή αρχή να έχω εγώ και καλή συνέχεια εσυ!!!!!μάκια πολλά πολλά
Πάντως καλά πράγματα για την Atkins εγώ σήμερα άκουσα πρώτη φοράQuote:
Originally posted by christina gavraki
πιστεψε με,οσο και να ενημερωθεις,δε θα βγαλεις ακρη. Ο Ατκινς εχει μονο φανατικους εχθρους,και φανατικους υποστηρικτες. Κατι ενδιαμεσο δεν υπαρχει! Ετσι,οτι και να διαβασεις εδω μεσα,θα ειναι ειτε αρθρα οπου τον αποθεωνουν,ειτε κειμενα αλλων διαιτολογων και διατροφολογων που τονιζουν ολα τα αρνητικα της ατκινς,ακομα κ αυτα που στην ουσια δεν υπαρχουν.... Εγω οσο διαβαζα,τοσο μπερδευομουν και αποφασισα να μην ξανακοιταξω τπτ αλλο !!!
Και οκ δε χρειαζεται να ζητας συγνωμη,φορουμ ειναι,οταν λειπει η ομιλια κ η επαφη γινεται μονο μεσω γραπτου κειμενου,λογικο ειναι να δημιουργουνται παρεξηγησεις κ να μην ξερουμε πως μιλαει καποιος,πως εννοει αυτο που λεει,με τι προθεση κλπ! ;)
ίσως επειδή δεν είχα ξανασχοληθεί?.. λόγο που πίστευα ότι αυτή έφταιγε που έβαλα κιλά?