-
Ποτε δεν καταλαβα προς τι ο φοβος της παραιτησης!
Αν τα εχεις καλα με τους ανθρωπους εκει, θα χαρουν κιολας απο την αποψη οτι εξελισσεσαι (απο την αλλη θα χασουν εναν καλο τους υπαλληλο) αλλα business is business
Aν απο την αλλη, δεν ειχες και τις καλυτερες σχεσεις, δηλωνεις απλα παραιτηση και λες οτι βρηκες αλλου δουλεια αλλα για ευνοητους λογους δεν θα ηθελες να αναφερεις την εταιρεια
Λογοι?Πολλοι!
Εξελιξη, καλυτερος μισθος!
Ο τολμων εκτιμαται παντα!:cool:
-
καλημέρα σας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! όλα πάνω σήμερις!!!!!!!!!!
nora θα σε απαντήσω...τα έχω καλά γιατί κάνω υπομονή και δεν μιλάω..αλλά δεν πρόκειται να χαρούν γιατί θα χάσουν τον μαλ...που τρέχει και ποτέ δεν λέει όχι, και ανέχεται τα πάντα....!!
αλλααααααά...ο καλός μαλ...έχει διάρκεια κι εγώ δεν έχω...!!!
απλά τι να πω δεν ξέρω...καλημέρα παραιτούμαι??;)
ο κρίνος έδωσε μια καλή ιδέα χθες..μάλλον αυτή θα ακολουθήσω...
-
ελπί ήρθες? κανένα νέο από το μικρούλι?
-
καλημερα λοστ. τελικά κάηκες?
-
Ωρα να αποδειξεις οτι αυτος ο μ.....ς εχει στομα και δεν σηκωνει και πολλα πολλα
Πιστεψε με, θα σε διεκδικησουν αν οντως σε θελουν
Αλλα ολα αυτα ειναι περιττα απο την στιγμη που εχεις βρει κατι αλλο!
Καλη αρχη λοιπον!!
Καλημερες!
-
Καλημερα και απο μενα.....
-
nora έχω αρχίσει να του γράφω στα παπ...μου( μεταφορικά, καθώς δεν έχω..!!!!!)
κάνω την δουλεία μου όσο καλύτερα μπορώ και φυσικά θα πάρω το καπέλάκι μου και θα φύγω...!!
αυτοί χάνουν και φύσικά δεν πρόκειται να κάτσω ακόμα και να μου προσφέρουν περισσότερα...
και η απάντηση μου φαίνεται θα είναι : ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!:P:P:P
-
καλημέρα λοστ...πως είσαι ?
-
Καλημερα.Με τον μικρο ολα καλα..ευχαριστω
-
τι ευχαριστείς καλέ???
απλά μου θύμησες εμένα ότα ήμουν μικρή που είχα παρεμφερή προβληματάκια..
εύχομαι να συνεχίσει έτσι...όλα καλά..
-
εεε....εννοώ να συνεχίσει έτσι όπως σήμερα που όλα είναι καλά...
μην παρεξηγηθούμε κιόλας!!!
τι έγραψα το ζώον..!!!;););)
-
λοστάκο? που είσαι και δεν μπορώ χωρίς εσένα...????????χιχιχιχιχχιχιι� �ιχιχιχιχιχιχιχι:P:P:P:P:P
κρίνε είμαι σίγουρη πως θα σχολιάσεις!!:D:D
-
δεν πειραζει δεν παρεξηγουμαι...:D:D
-
απλά να το εξηγήσω ηθελα γιατί όπως το διάβασα μετά μου φάνηκε άλλα αντί άλλων!!
τι να πω...! σήμερα είμαι άστα να πάνε, θολώνουν τα μάτια μου και πονάει απίστευτα η μέση μου...μα όλα τα έχει η μαριορή...το βίντεο της έλειπε.!
-
Η μεση θελει ζεστα,και καπου καπου να γυμναζεστε γτ το γραφειο ειναι επιπονο για το μυοσκελετικο...κανε μερικες διατασεις(τεντωματα) και κρατα την πλατη ισια (οσο μπορεις)..