To remeron στο γραφει σαν αντικαταθλιπτικο ?
Printable View
To remeron στο γραφει σαν αντικαταθλιπτικο ?
ναι ειναι το μονο αντικαταθλιπτικο που με πιανει στις καταθλιψεις.το παιρνω 1 χρονο τωρα και δεν εχω ξανακανει καταθλιψη.μου το δινει επεισης και για να κοιμαμαι αλλα μαλλον το εχω συνηθισει και δε με κοιμιζει πλεον.τη ρωτησα να το βγαλουμε αλλα μου ειπε παρτο γιατι εχεις πολυ λιγα κιλα και αμα σου το κοψω θα σσου κοπει τελειως η ορεξη.οποτε το συνεχιζω.30μγ παιρνω
επειδη μαλον δε τρως κρεας δε παχαινεις
Φοβαμαι τους ανθρωπους.με νιωθει κανεις?
Εστάλη από Elite 1 στο E-Psychology.gr Mobile App
Εγω
Εστάλη από SM-J510FN στο E-Psychology.gr Mobile App
Εσυ γιατι τους φοβασαι ιωαννα?εμενα με παρακολουθουν.εσενα?
μπου σορυ που θα στο πω αλλα κανενας δεν σε παρακολουθεί.....
Αν απασχολουμε με κατι πχ διαβασμα ή ποκερ ξεχνιεμαι.αλλα δε μπορωνα συγκεντρωθω και πολυ.οταν δεν κανω κατι απο αυτα ξαναερχονται ολα.το στεντον δουλευει μετρια.ισως φταιει οτι το παιρνω 1 φορα τη μερα αντι για 3 αλλαφοβαμαι μην κολησωκαι δεμπορεσω νατο κοψω
Φοβαμαι τις αντιδρασεις τους, την απορριψη τους .οτι ειναι εναντιον μου συνεχως κτλ
Εστάλη από SM-J510FN στο E-Psychology.gr Mobile App
εγω φοβαμαι οτι με παρακολουθουν και αποφευγω να μιλαω γιατι μπορει να γινουν χειροτερα τα πραγματα.δεν τους κοιταω στα ματια γιατι διαβαζουν τη σκεψη μου.θα ηθελα πολυ να εχω καποιον που να με καταλαβαινει και να εβγαινα μαζιο του για καφε αλλα δεν υπαρχει κανενας εδω κατω.μονο αθηνα εχω 1-2 φιλους και παλι ουτε αυτοι καταλαβαινουν και πολλα
Μπου ξαναπήγες στην γιατρό ή όχι ακόμα;
Είναι θετικό πάντως ότι μπορείς και ξεχνιέσαι!
boo και εγω το πιστευω κανενας δεν σε παρακουλουθει, ειναι της ασθενειας αυτα, αλλα για σενα η παρακουλουθηση ειναι αληθεια, στο ψυχωτικο επισοδειο ειχα λιγη παρακουλουθηση και ξερω πως ειναι........
Πηγε ελισαβετ και της εκανε το σολιαν 1000mg
Μπου τι κανεις που να ειναι αξιο παρακολουθησης? Παιζεις ποκερ, διαβαζεις για το elearning, βλεπεις καμμια ταινια, ακους μουσικη,.... ε σιγα τα ωα. Χεστηκε και η CIA και το FBI