δεν θα ειχε ορεξη να μιλησει..η δεν εχει παει ποτε με γυναικα και είναι πολύ ντροπαλος και δεν ξερει να μιλησει....
Printable View
Έχει πάει με γυναίκα.
Αλλά μπορεί να ήταν και έξω εκείνη την ωρα
Ναι. Και δεν μπορώ να περιμένω άλλο,βαρέθηκα.
Θέλω να αποκτήσω κι εγώ προσωπική ζωή
Δεν μπορώ να μην με παίρνει από κάτω. Βλέπω τις φίλες μου που έχουν σχέσεις από τα 15 και εγώ είμαι 23 και έχω λιγότερες εμπειρίες κι από 15χρονο!!! Και εκείνες απέκτησαν αυτόν που ήθελαν,εγώ γιατί να απογοητεύομαι μονίμως όταν αργεί και να αμφιβάλλω για τον εαυτό μου? Αγχώνομαι και πιστεύω ότι είμαι βαρετή,άσχετη από φλερτ και αδιάφορη. Θέλω να κάνω σχέση να τα ξεπεράσω όλα αυτά και να ηρεμησω
λοιπον επειδή εχεις φαγωθεί με το να αποκτησεις εμπειριες...και δεν θελεις να σε πολυελκυει ο άλλος..
μπες τοτε σε μια γνωριμιαμ εφαρμογών και βρες έναν που να σου αρεσει εστω και σε αποσταση (όχι 600χιλ) και μιλησε μαζι του και αμα δεις κανεναν που να σε ενδιαφερει κανονισε να βρεθειται
δεν εισαι βαρετη επειδή δεν εχεις εμπειριες από σχεσεις...αυτό είναι επειδή δεν εχεις αυτοεκτιμηση και νομιζεις ότι χρειαζεσαι καποιον αλλον
Έχω μπει πολλές φορές σε τέτοιες εφαρμογές και μόνο σοβαρά άτομα δεν υπάρχουν εκεί μέσα. Εξάλλου προτιμότερο θεωρώ να κάνω κάτι με έναν γνωστό παρά με κάποιον μέσω εφαρμογής. Άλλο είναι να ξέρεις ότι σε αποδέχεται κάποιος που σε ξέρει χρόνια παρά κάποιος που τον γνώρισες πρόσφατα και πιστεύει για σένα πράγματα που απέχουν από την πραγματικότητα
Επίσης μου έχει καρφωθεί με τον συγκεκριμένο,το έχω βάλει στοίχημα με τον εαυτό μου. Θα είναι μεγαλη ικανοποίηση να με δουν μαζί του
ε τι να κανεις με γνωστο? αφου το εχεις πει δεκάδες φορες ότι με κανεναν γνωστο δεν σου κανει κουκου...
ας πιστευει ότι θελει...λογικο είναι να παρει χρονο μεχρι να σε μαθει ο άλλος...
ναι ισχυει ότι δεν υποαρχουν σοβαρα ατομα 1 στα 10 θα πετυχεις σοβαρο...
αλλα εφόσον μου λες δεν υπαρχουν ατομα στο χωριο σου..επεισης οι γκομενοι των φιλων σου δεν φερνουν αλλα αγορια σοβαρα...ε πως αλλιως θα γνωρίσεις?
η πρεπει να αρχισεις να πηγαίνεις σε κανα κλαμπακι με τις φιλες σου χωρις τα αγορια τους ολο και καποιος θα σε πλησιασει...
εκει στην καφετερια που δουλευεις δεν ερχεται κανενα αγορι που να σ αρεσει?
Η λύση που σκέφτομαι είναι να αλλάξω τόπο διαμονής αν δεν πάει καλά το πράγμα με αυτον