Originally Posted by
giorgos panou
MARILOΥ ,σκοπος μου δεν ειναι να πιεσω κανεναν ,αυτο που καμω συνηθως ειναι να γραφω αποψεις και ερευνες οι δικες μου, αλλα αλλων επιστημονων η ερευνητων χωρις να παιρνω θεση στο ιδιο κειμενο, για αυτο και πολλες φορε παραξηγουμε η μου λενε οτι αντιφασκω, το κανω διοτις νομιζω οτι πρεπει να ακουγοντε ολες οι αποψεις, οι σοβαρες βεβαια.
Βεβαια καταγραφω και τις δικες μου αλλα χοριστα για να μη μπερδευοντε.Εαν μπορω με τις διαπλατες και αντικειμενικες μου γνωσεις να "ανοιξω" τα ματια σε μερικους εχει καλος, αν εθελοτυφλει ομως δεν μπορω να κανω κατι παραπανω. Μερικοι εχουν την ανεση κι την ευγενεια και το αναγνωριζουν και μαθαινουν πολλα, αλλοι ομως λογο κομπλεξ δεν τα παραδεχοντε αυτα που γραφω κι κριμας διοτις δεν θα εχετε πολλες τετοιες ευκεριες . Οσο μετριοφρον και να ειμαι δεν νομιζω οτι ειναι "ψωνιστικο" να λεω οτι προσφερω γνωση μερικες φορες.Ομως οπως ολοι μας μπορει μια στις τοσες να κανω και λαθος, ετσι δεχομαι τις ερωτησεις και αν εχω καποιο λαθος το διορθωνω .
Το φορουμ ειναι λογικο να μην μπορει να γινει πεδιο επιστημονικης κουβεντας διοτις καταλαβαινω οτι δεν εχετε ολα τα παιδια τις απετουμενες ικανοτητες και γνωσεις, θα μπορουσατε ομως να ειστε πιο ευγενικοι και με ανοιτα τα ματια σας, διοτις μετα απο χρονια θα αναπολητε κι θα αυτομαστιγωνεστε οπου χασατε τετοιες ευκερειες ,αντι λοιπον να γραφετε κριτικες καλυτερα να κανετε ερωτησεις για να μαθετε.
Οσο για το θεμα καθε αυτου, το οτι δεν πιστευεις ειναι δικαιωμα σου, λυπαμαι βεβαια για εσενα αλλα μεχρι εκει. Ομως το να προσβαλετε ,αλλοι με ασχημο τροπο μια θρησκεια ,εκμεταλευομενοι το οτι ειναι θρησκεια ειρινηκη χωρις να κανει επιθεσεις, το να κοροιδευετε την μοναδικη πιστη που εχει μεσα αληθεια ,δεν σας-τους -κανει πιο εξυπνους.
Εμεις οι χριστιανοι ειμαστε δυνατοι κι δε φοβομαστε τις επιθεσεις αυτες, εχουμε ζησει τις χειροτερες διωξεις, εχουμε περασει απο τα πι βαρβαρα βασανηστιρια, μαστιγοματα, λιτσαρισματα, Χριστος μας ειναι η μεγαλη αποδηξη. Εχουμε προετημαστει μεσα μας να μαρτυρησουμε εν αναγκη, αφου θα παμε σε εναν αλλο κοσμο και εκει το φως που εμας θα δινει λαμψη τους διπλα θα τους καιει ,θα λιωνουν απο τις φλωγες και εμεις θα γελαμε.