Μπορεις λοιπον να μεινεις μια στα ιδια...ή να κανεις κατι...δικια σου επιλογη.
Οσο για τα 35 ευρω...χαιρω πολυ,αν βρεις δουλεια με πολλα λεφτα πες μου και εμενα:P
Φυσικα αν δεν θες πηγαινε για τα φυλλαδια...απλως συζηταμε τωρα.
Printable View
Μπορεις λοιπον να μεινεις μια στα ιδια...ή να κανεις κατι...δικια σου επιλογη.
Οσο για τα 35 ευρω...χαιρω πολυ,αν βρεις δουλεια με πολλα λεφτα πες μου και εμενα:P
Φυσικα αν δεν θες πηγαινε για τα φυλλαδια...απλως συζηταμε τωρα.
λοιπον το ξανασκεφτηκα.
θα συνεχισω στα φυλλαδια,που ειναι και κοντα μου και η πληρωμη ειναι αυθημερον.
εντομεταξυ....μετα τις εκλογες,περιμενω να δω αν με επελεξαν στο κεκ που εκανα αιτηση...
σκαταααα
τα παραταω ολα.
στα φυλλαδια μου ρχεται ζαλαδα.
στους κομπαρσους δεν παω ουτε με σφαιρες.
το κεκ ειναι 2 ωρες δρομος με το λεωφορειο.
ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΩ.
και μην με πει κανενας τεμπελα γιατι και εσεις οταν ησασταν σε φαση υποτροπης(δεν αναφερομαι μονο στους διπολικους)δεν κανατε τιποτα.
δεν με αντιπροσωπευει πια το \"δεν το βαζω κατω\"....
τεμπελα?
οχι βρε κατσε να ξεκουραστεις, τι λες τωρα?
Και που θα το βαλεις, αν οχι κατω?
Τεμπέλα δε σε λέει κανείς αμελί μου.Quote:
Originally posted by amelie74
και μην με πει κανενας τεμπελα γιατι και εσεις οταν ησασταν σε φαση υποτροπης(δεν αναφερομαι μονο στους διπολικους)δεν κανατε τιποτα.
Κάποιος που δε γνωρίζει δε μπορεί να δει τι γίνεται μέσα σου και είναι άσχημο να σε πιέζουν ή πόσο περισσότερο να σου λένε κουβέντες που δεν ισχύουν σε καμιά περίπτωση.
Είναι δύσκολο,το καταλαβαίνω.Το έχω νιώσει.Να μαζεύω αγγελίες και να τις απορίπτω μία μία εννοείται όχι από τεμπελιά αλλά απ\'το φορτίο και τη δυσκολία που ένιωθα.
Ξέρεις όμως πολύ καλά ότι από κάπου πρέπει να ξεκινήσεις,να προσπαθήσεις για τη ζωή σου,την ανεξαρτησία σου,την Ιωάννα(έτσι σε λένε ε?),Εσύ ξέρεις τους ρυθμούς σου,τις δυνάμεις σου,το τι και πως πρέπει να γίνει.
Επεξεργάσου το,σκέψου και άλλες επιλογές ή και τις ίδιες χωρίς πίεση αλλά με στόχους και σχέδιο,ρώτα το γιατρό σου,πάρε συμβουλές(ρε γμτ τότε μια ψυχολόγος μου είχε πει για έναν σύλλογο που αφορά στην ενημέρωση,εμψύχωση,εκπαίδε υση γυναικών στην αγορά εργασίας και άλλα μπορεί να υπάρχουν θα το κοιτάξω στο ιντερνετ).
Αμελί μου όλα γίνονται για να είσαι εσύ καλά:)αυτό έχει σημασία κι αυτό να σκέφτεσαι κι εσύ:)φιλιά και μην απελπίζεσαι.
αν με το να τα παρατησειςς νιωθεις καλυτερα,καν΄το!δεν εχεις να δωσεις λογο σε κανεναν!αν ηταν κατι το οποιο σε τραβαγε πολυ δεν νομιζω να το αφηνες.απλα θα σιυ δωσω μια συμβουλη η οποια μπορει να ειναι και ανεφικτη,αν ναι απλα απερριψε την.μην γινεσαι ερμαιο της υποτροπης σου.δεν σου λεω να την πολεμισεις ομως μην καθεσαι και με σταυρωμενα τα χερια περιμενοντας να περασει η θυελλα.βρες κατι το οποιο θα σε κανει να νιωθεις καλα η ακομα να ξεχνιεσαι και επενδυσε σε αυτο ετσι ωστε να μην υπαρξει στιγμη που να νιωσεις οτι αυτη σου η κατασταση σου εχει στερησει πραγματα..
Quote:
Originally posted by melene
αν με το να τα παρατησειςς νιωθεις καλυτερα,καν΄το!δεν εχεις να δωσεις λογο σε κανεναν!
ετσι ε?
για φαντασου,
τοσο απλο ηταν και δεν μου ειχε περασει ποτε απο το μυαλο.....
giati nomizeiς εχει υπογραψει καμια συμβαση η εχει παιδια-σκυλια να θρεψει?
το σιγουρο ειναι οτι πρεπει να βρει τροπο να ζει,
για παιδια - σκυλια, ας μην το συζητησουμε, το πηγες παρα πολυ μακρια.
εμα εννοειται αυτο!το θεμα ειναι να ζει και οχι να επιβιωνει για αυτο και λεω καλα εκανε και παρατησε αυτες τις δουλειες.και κακα τα ψεμματα αλλα ειτε απο το κομπαρσιλικι ειτε απο τα φυλλαδια δεν θα μπορουσε να ζησει..αποδεσμαυτηκε και ισως τωρα βρει κατι που της ταιριαζει περισσοτερο και με μεγαλυτερα κερδη ενδεχομενως..
δεν εννοειται τιποτα,
εγω εμεινα σε αυτο......
Quote:
Originally posted by amelie74
σκαταααα
τα παραταω ολα.
Εσυ λες για μια καινουρια αναζητηση που θα ειναι πιο προσοδοφορα,
η αμελι, αισθανεται απογοητευμένη και λεει οτι τα παραταει ολα.....
για αυτο λοιπον και η κριτικη μου.
αναφερει ομως οτι ειναι σε φαση υποτροπης,χρειαζεται μαλλον τον χρονο της να σκεφτει υποθετω..ποσες φορες εχουμε πει ολοι μας τα παραταω ολα?ποσοι τελικα το καναμε?ειναι μια φαση που περναει..το εννοειται το χρησιμοποιω ειδικα για την αμελι μιας και φαινεται ατομο το οποιο παλευει και εχει αρκετα ισχυρη θεληση,ισως ναι και να κανω λαθος και να μην εννοειται τιποτα απο την αλλη..
εαν εχει πολυτελεια να σκεφτεται στο χαλαρο,
ας το κανει μιας και ειναι τυχερη.
Απλα αν η τυχη στερεψει, τοτε σταματανε και οι πολυτελειες
και οι φασεις που δεν μπορουμε - αντεχουμε κλπ,
περνανε σε δευτερη μοιρα.
Ξερεις πιστευω,
οτι μπροστα στην επιβιωση και πχ την καταθλιψη,
η καταθλιψη ερχεται σε δευτερη μοιρα.
πες τα ρε melene!!!