Επρεπε να αντιμετωπισω την βλακεια νωριτερα...αλλα ολοι καναν την παπια...δεν ξερω για τι ακριβως μιλαω αλλα πιστευω θα μαθω πολλα.
Printable View
Επρεπε να αντιμετωπισω την βλακεια νωριτερα...αλλα ολοι καναν την παπια...δεν ξερω για τι ακριβως μιλαω αλλα πιστευω θα μαθω πολλα.
Ειμαι αμεμπτος και θα υποφερω σαν το διαολο.
Και φυσικα το ξερει ο κοσμος.
Νομιζω.
Υπαρχουν και χειροτερα?
Μια ζωη κολαση....για τις βλακειες των αλλων.
Γιατι δεν ειχαν μυαλο...εγω επαθα ενα νευρικο κλονισμο ειπα πεντε ασυναρτησιες δημοσια,που δεν πρεπει να εβγαινε και πολυ νοημα και απο κει και περα...πηραν τα ηνια οι εξυπνοι,οι καλοθελητες,οι βλακες.Αυτοι που θελαν να κανουν τον εξυπνο τελοσπαντων,οι ξερολες.
Που μπορει να ειχαν και καλο σκοπο...αλλα ηταν βλακες...δεν μπορεις να πεις την βλακεια κακια ε?
Και φυσικα θα υπαρχει και απειρη βλακεια που δεν ξερω αλλα θα μαθω.
Βασικα ακομα ειμαι στο σκοταδι...αλλα καταλαβαινω στο περιπου.
Τωρα δεν πιστευω στην κακια του κοσμου...μαλλον καλοι ειναι αν κρινω απο τις εκφρασεις,αλλα πιστευω στην βλακεια.
Ποιος φταιει?
Κανεις.
Η απειρη βλακεια ειναι κατι που μπορει να συγχωρεθει,αλλα δεν μπορει να συγχωρεθει η κουκουλα που μου βαλαν.
Υποτιμουσαν το μυαλο μου,με καναν να ζω σε μια ψευδαισθηση μια δεκαετια,πηδουσαν την προσωπικοτητα μου, ολοι οι \"στενοι μου ανθρωποι\"...γιατι?Για τιποτα.
Καταλαβαινω στο περιπου.
Να συγχωρησω την βλακεια?
Γιατι οπως προειπα δεν φταιω εγω,εγω ειπα πεντε ασυναρτησιες δημοσια και καθομουν σκεφτικος γιατι δεν ηξερα τι μου γινοταν.
Τι ακριβως εχει γινει θα μαθω....στο περιπου.
Δεν νομιζω να συγχωρησω πολλα....κατσε να μαθω πρωτα.
Η ζωη ειναι για γελια και για κλαμματα.