Με παστες δε χορταινεις με τιποτε. Πολυ αερα εχουν μεσα παραειναι αφρατεσ :]
Printable View
Με παστες δε χορταινεις με τιποτε. Πολυ αερα εχουν μεσα παραειναι αφρατεσ :]
εγω εβαλα καρυδοπιττα τωρα.καλα σοκολατινα δε τη λες κατι κανει ομως :PQuote:
Originally posted by mariap
Ωραια η σοκολατινα αλλα λιγη ρε γμτ...
Και εχουμε αρκετα γλυκα στο σπιτι λογω της γιορτης :p
ομπερο το κακο ειναι οτι με λιγωνουν, και μετα θελω να πινω ολο τον βοσπορο σε νερο :p
Helena καλη μας ορεξη τοτε !!! :)
χαχα ναι αυτο που το πας
εγω επαιρνα το οασιλ των 15 και εινι στιν ιδια κατηγορια με το ζαναχ βενζοδιαζεπεινη.
νιωθω ακριβως την ιδια ηρεμια και χαλαρωση και σε θεμα υπνου κοιμαμαι πιο καλα το βραδυ χωρις να τιναζομαι κτλπ:)
γοσυατρω ολγακι.αυριο κιολας θα παω να παρω να κοψω το κωλοζαναξ.ισως και το ατικαταθλυπτικο.αλλα το αντικατα δεν με βλαπτει πυστευω.
δεν μου το λεγες τοσο καιρο?:P
πανικουλα πριν τα κοψεις , δεν πρεπει πρωτα να μιλησεις με τον ιατρο σου?
μα τα εχουμε πει.τα κοβω οποτε θελω πολυ ανετα διοτι ειναι μικρη η δωση και δεν δυσκολευομαι.
πανικουλα αυριο ειναι σαββατο.θα ζυγιστεις?εγω ναι αλλα δεν τα βλεπω καλα τα πραγματα,λολ
τι να ζηγηστω?που εφαγα 2 σοκολατες χθες ακι 2 τιρογαριδακια ε?και 2 πιατα φαι.
ζηγηστικα σημερα και ειμαι 80 λολ.νομιζα ειχα φτασει τα 83 αλλα ειμε ακομα 80 πολλα μεν αλλα σταθερα.
εγω το αλλο σαββατο δεν ζυγιζομαι τωρα εφαγα 2 βραδια πιτσα και αρκετο μπισκοτογλυκο καθε απογευμα.
και εγω εδω στο χωριο μ ανοιγει η ορεξη.απο δευτερα θα ειμε μονιμα σπιτι μου και θα μπορω να κανονιζω την διαιτα μου.βρηκα και αλλη δουλεια και θα πηγενω με τα ποδια 5-6 φορες την μερα στο νυπειαγωγιο του μικρου μου.ειναι 5-6 χιλιομετρα.
την καλυτερα δουλεια θα κανεις.
περπατημα η καλυτερη γυμναστικη:)
zhto h baleriana.!!!