.......................
Printable View
.......................
Ομπορο ηρεμησε ! no problem ! πες κι αλλα αν ηδονιζεσαι ετσι φαυλα!Σκεψου ομως (μιλαω στη περσονα την ευαισθητη) οτι μπορει και να μην ειναι ετσι οπως τα περιγραφεις,μπορει να ειμαι μια πρωην χρηστρια κοκαινης,σκληρη και επιτυχημενη και μετα απο δυο χρονια που ημουν αορατη στο forum αποφασισα να μοιραστω μαζι σας αληθινες σκεψεις μου και να ελευθερωθω μιας και ειναι Forum υποστηριξης,Νομιζα οτι ,αν οχι ολοι, αλλα οι πιο πολλοι θα εχουν πονεσει για να γραφουν εδω ,και οχι απλα γραφουν για να περασει η ωρα!Οσο για τα εναλλακτικα ,μετα την μια και μοναδικη (ευχαριστω Θεε μου) ψυχωτικη κριση που ειχα πριν δυο χρονια παιρνω καθε μερα τα φαρμακα μου, αντιψυχωτικα ,ειμαι απολυτα νομοταγης στη ψυχιατρικη ,παρολες τις διαφορετικες διαγνωσεις που πηρα,περικυκλωμενη απο αντιψυχιατρους,ψυχολογους, εναλλακτικους και αλλους ,(λογω οικογενειας ,φιλων )και τωρα ναι ,κοβω τα φαρμακα γιατι πιστευω οτι ειμαι καλα ,και ναι εχω και κλασικο ψυχιατρο και ψυχοθεραπευτη και φοβαμαι που τα κοβω !Γι αυτο λοιπον αγαπητε Ομπορο μπηκα στο φορουμ,γιατι φοβαμαι την υποτροπη και πιστευα οτι μπορει να κανει το φορουμ κατι ουσιαστικο και οχι ετσι απλα ναμαστε καλα ,να περνα η ωρα και να γραφουμε και στο φορουμ!
Υ.Γ τυχαια μπηκα στο φορουμ οταν ο Κηπ αρχισε να εχει το rebound και νομιζα οτι του συμπαραστεκομουν γιατι τον σκεφτομουν και οταν δεν ημουν στο φορουμ ,ομως μπορει να ειναι και ετσι οπως τα λες ,ελεος,ο Κηπ ειναι καλα!
Φοβασαι που τα κοβεις, αλλα δεν φοβασαι να παροτρυνεις αλλους να κανουν το ιδιο?
Α και λυπησου με κυρια πρωην χρηστρια αλλα αρχιδια σκληρη εισαι - φοβικη, ανωριμη, κομπλεξικη και ανασφαλης εισαι και για αυτο περιμενεις να αρχισουν και αλλοι να κοβουν τα φαρμακα αντι για φλεβες οταν σε βλεπουν.
Κατα τα αλλα, δυο χρονια τωρα δεν ειχες κριση, επαιρνες φαρμακα και νομιζεις εχουν ξεκαθαρισει ολα. Τι να σου πω... Αν, λεω αν, σε μερικα χρονια που θα χεις παθει καμια υποτροπη ακομη απο την εγκληματικη προσωπικη σου αμελεια ως προς τη φαρμακευτικη αγωγη, που θα εχεις αποδυναμωθει σε επιπεδο ψυχισμου πλεον απο τη φρικη, καταλαβεις το λαθος σου, κατι θα ειναι κι αυτο...
Μεχρι τοτε ομως, φερσου σαν ενηλικη, σκληρενια μου. Θες να γαμησεις τον εαυτο σου? ΜΗΝ ΜΠΛΕΚΕΙΣ ΑΛΛΟΥΣ ΣΤΟ ΒΛΑΜΜΕΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΟΥ.
Υ. Γ. Δεν ξερω αν εχεις εσυ την συναισθηματικη αντιληψη να καταλαβεις ποτε καποιος γραφει θυμωμενος και ποτε απο ηδονη η επειδη σε επιβουλευεται. Αυτο πλακα πλακα κοιταξε το πριν βγαλεις τον αλλο αναισθητο, \"σκληρο κοριτσι...\"
εχεις ξεφυγει.και ελπιζω τα φιλαρακια σου που μιλατε με u2u οποια και αν ειναι αυτα να στο επισημανουν.εχεις ξεφυγει και λυπαμαι παρα πολυ για αυτους τους λιβελλους που διαβαζω κριμα
αυτο το σαιτ παει κατα... :(
Δεν νομιζω οτι εχω γνωρισει ατομο τοσο ξενερωτο στη ζωη μου.Μεχεις ισοπεδωσει!Αν ημουν η Πανικουλα θαλεγα οτι το κανεις επιτηδες για να υποτροπιασω!Ειμαι σιγουρη οτι το αληθινο σου προφιλ ειναι πολυ διαφορετικο απαυτο που βγαζεις εδω!Εισαι διπροσωπος!Μπορει και να φαινεσαι εξω, ηρεμος και καλοσυνατος ενω η αληθεια που φαινεται εδω ειναι πολυ αγρια !
Υ.Γ στο ξαναπα -δες το γιατρο σου-
Quote:
Originally posted by arktos
έλα βρε κι εγώ που νόμιζα πως πεθαίνουν άνθρωποι σε νοσοκομεία της αγγλίας, της γαλλίας.λάθος θα κάνω.τόσοι νεκροί κι εσύ αλλού?επειδή δεν ξέρεις τι έγινε στο παιχνίδι, μη μιλάς τότε.και πριν ξαναμιλήσεις, να έχεις ενημερωθείς.
δειτε εδω μια μορφωμενη αχαχαχαχαχ
Καλα εσυ Ελενα ουτε λεξη για την ταμπακιερα. Στο πλευρο της συναδελφου ειρωνος, σταθερα. Αλλα σιγα μωρε, καμια δεκαρια προτροπες για μειωση της δοσης εκανε σε ατομο που ή ηταν ή πηγαινε για υποτροπη, τι πεσαμε να τη φαμε!!!!
A, και αν εχεις να πεις κατι αναφορικα με το επιπεδο του σα\"ιτ και εμενα, πεστο στα ισια. Φροντισε ομως πρωτα να διαβασεις τους ορους χρησης που ρητα απαγορευουν οποιαδηποτε προτροπη για τροποποιηση φαρμακευτικης αγωγης.
βρε εχεις ξεφυγει που σου λεω τι ταμπακιερες μου τσαμπουνας
μαζεψου πριν σε μαζεψουν αν με εννοεις
οboro εσυ τι ζορι τραβας μαζι μου?μολις σχολασα ,εκλεισα 10 ωρες δουλειας και βλεπω και ασχολιστε ακομα μαζι μου.χαχααχαχαχ.
αλλη δουλεια δεν εχετε?παιδακια δεν εχετε ρε ζωη δεν εχετε??ελεος.
μου αρεσει η κλικα σας και που κανετε και τις κρυες ηλιθιες πλακιτσες σας.αχααχαχαχ κακομοιρογλου ειστε τελικα.λολ.
συγνωμη π κανω λαθη αλλα δεν ηξερα οτι εδω μεσα γραφουν επιστημονες σαν την χαρη σας.να χαρω εγω κατι σουργελα.(αναφερομαι σε 3 ρεμ-θεοφ-ομπορο) μην παρει κ αλλα αξιολογα ατομα η μπαλα.
και η Φυση δεν την κοπαναει απλα εχει και αυτη παιδια και σπιτι να φροντιζει.δεν καθετε να κολωβαραει σαν κατι κακομοιριδες σανε σας τους 3.αιντε!!
Για να καταλαβω εισαι μπατσος η σπιουνος?Βρε Ομπορο συνελθε οκ δεν παρεξηγουμαι ,ειμαι και ψυχωτικια σκυλα ,μη με παιζεις βρε παιδι μου, αλλα μη τους πεις να με διωξουνε!
κοριτισια.απλα ειναι ενας αθλιος μαλακοπητουρας.
εγω αυτο το συμπερασμα εχω βγαλει.καμενος.
Δεν μιλαμε για εσενα πανικουλα. Ξαναδιαβασε αν θελεις.
Ελενα ασε τις απειλες καλυτερα, δεν εχουν και πολλη αξια εδω μεσα. Αν ειναι να κανεις κατι καντο, πολυ σοβαρα που θα σε παρουν μολις δουν το κουοτ που εκανα του Αυγουστου. Καλα αν μου πεις οτι εχεις και γνωριμιες... Τι λες, φερεις παρεα? Ελεος...
ηρεμησες τουλαχιστον ?
Ματια εχω και βλεπω και ξερω και να διαβαζω οσο παραξενο κιαν σου φενεται σκατομαλακα.
Πανικουλα παλι γελασα! Νασαι καλα!Quote:
Originally posted by panikoula
οboro εσυ τι ζορι τραβας μαζι μου?μολις σχολασα ,εκλεισα 10 ωρες δουλειας και βλεπω και ασχολιστε ακομα μαζι μου.χαχααχαχαχ.
αλλη δουλεια δεν εχετε?παιδακια δεν εχετε ρε ζωη δεν εχετε??ελεος.
μου αρεσει η κλικα σας και που κανετε και τις κρυες ηλιθιες πλακιτσες σας.αχααχαχαχ κακομοιρογλου ειστε τελικα.λολ.
συγνωμη π κανω λαθη αλλα δεν ηξερα οτι εδω μεσα γραφουν επιστημονες σαν την χαρη σας.να χαρω εγω κατι σουργελα.(αναφερομαι σε 3 ρεμ-θεοφ-ομπορο) μην παρει κ αλλα αξιολογα ατομα η μπαλα.
και η Φυση δεν την κοπαναει απλα εχει και αυτη παιδια και σπιτι να φροντιζει.δεν καθετε να κολωβαραει σαν κατι κακομοιριδες σανε σας τους 3.αιντε!!