Quote:
Originally posted by Alobar
\'... Μήπως γιατι ενω το επεξεργαστήκαμε διαπιστώσαμε οτι ειναι αποτρόπαιο?...\'
Δλδ αν βιαστώ στα 5, δε θα πονέσω, τρομάξω, κλάψω;... θα διαπιστώσω ότι πόνεσα στα 12 που κάθισα και το επεξεργάστηκα ως λίγο μεγαλύτερη;...
\'... Έστω ότι υπονόησα ότι τα άτομα που έχουν βιαστεί ήθελαν να τις βιάσουν. Έχεις χαθεί στην μετάφραση. Και εγώ στις τελείες...\'
Αν ένα άτομο θέλει να βιαστεί, δεν υπάρχει βιασμός. Μπορείς να χαθείς όπου θέλεις και να συνεχίσεις να εκσφενδονίζεις διαγνώσεις καθώς και βρισίδια όπως ήδη έχεις κάνει και ξανά δε σχολίασες. Είμαι πολύ ευχαριστημένη ως πρώην αλκοόλα για το \'μπρέϊν ντεντ\' που διαθέτω. Πραγματικά δε θέλω άλλη συμμετοχή στο θρεντ, δεν αξίζει ο κόπος. Όσο για την παιδεραστία, θεωρώ πως είναι διαταραγμένος όποιος προβαίνει σε αυτή την πράξη και χέστηκα για τους αμερικάνους. Είτε αυτός που την κάνει έχει ήδη κάποια ψυχική νόσο, είτε όχι. Και μόνο που προβαίνει σε αυτήν, για μένα είναι άρρωστος.
Στους χαρακτηρισμούς και τη συμπεριφορά σου πάντως δε θα πέσω. Έχω τις τελείες για αντίβαρο.