όχι....(φακ)....:(
...και ούτε μπύρα ήπια τελικά...μάλλον με ματιάσατε...(ξερεις κανεις να ξεματιάζει, κοντέυει να μου φύγει το μάτι απ τον πόνο).
Printable View
Άσε, μη μου το θυμίζεις. Εγώ θα τον έχω αύριο.Και δουλεύω κιόλας. Αλλά όμορφαααα, χαχα
επ!τι εγινε εδω?:D
ειπα και γω να κοιμηθω απο την εξαντλτηση και βλεπω εγινε ενας ψιλοχαμος στο θεμα μου.
δεν θυμωνω.
αστειευομαι.
τελικα δεν πηγα νοσοκομειο,αλλα μια μπουγαδα την εβαλα πριν απο λιγο.
αυτη η ιστορια γινεται καθε μηνα,εδω και μισο χρονο.
τωρα μου φυγαν τα διπολικα και με εχει πιασει νοσοφοβια μηπως εχω τιποτα σοβαρο γυναικολογικο.
τον πηρα τηλ και του εξηγησα γιατι δεν μπορω να βρεθουμε...οχι βεβαια τοσο γλαφυρα οσο σε σας.
αυτο κι αν θα ταν ντεκαβλε :D
παντως εδειξε κατανοηση η ψυχουλα μου.
μου ειπε "ακου μουσικουλα και ξεκουρασου"
Μαριακο μου σε σκεφτομαι ακομα και στο χαλι που ειμαι τωρα!!!
I think that I am in love!!!!:) :) :)
αμελιτσα περαστικα!!!!!!:)
yes, you are full in love!!!!
σε ευχαριστω πολυ γλυκεια μου.
yes I am full in love αλλα φοβαμαι λιγο...γιατι οταν εισαι full in love μπαινεις σε ενα υπομανιακο μουντ,ακομα και δεν εισαι διπολικη.
ποσο μαλλον αν εισαι.
ηρθε και η ανοιξη για τα καλα.
την φοβαμαι την ανοιξη λακρυμοζα...
την φοβαμαι την υπομανια...την προηγουμενη φορα η ψυχολογος μου διεγνωσε υπομανια,με βαση τα οσα της ειπα.
κυριως δεν της αρεσε το γεγονος οτι ξυπνησα στις τρεις η ωρα και εβαλα τη μουσικη στη διαπασων,ξεσηκωνοντας ολη τη γειτονια.
και οντως δεν ειναι και οτι πιο νορμαλ αυτο που εκανα.
οι δυσμοιροι οι γειτονες τι μου φταιγανε?
απλα δεν μπορουσα να το ελεγξω...ημουν μια αλλη Ιωαννα.
δεν ημουν εγω.
η μαλλον ημουν η Ιωαννα σε υπομανια.
ειμαι σιγουρη πως με καταλαβαινεις απολυτα...
στον γυναικολογο ρεμεντυ πηγα τελευταια φορα τον Σεπτεμβρη για τεστ παπ και βγηκε αρνητικο.
βασικα νομιζω πως οφειλεται στην ηλικια μου.(ειμαι κοντα στα 37).
και η μητερα μου ειχε το ιδιο προβλημα μια δεκαετια πριν την εμμηνοπαυση.
αλλα θα παω μαλλον απο βδομαδα.
ας βλεπει τουλαχιστον και καποιος το ..... μου,αφου δεν το βλεπει αυτος που θα ηθελα να το βλεπει.:P
μην με παρεξηγειτε ειμαι παλι σε υπερενταση.
amelie μου σε καταλαβαινω...
αυτο με τη μουσικη το εκανα κι εγω οταν ημουν σε μανια εβαζα τερμα ολο το βραδυ κ χορευα με τα 12ποντα..οι απο κατω χτυπουσαν το ταβανι με την σκουπα αλλα εγω στην ευτυχια μου....βεβαια δεν φταινε οι αλλοι αλλα δεν φταιμε κ εμεις απ την αλλη γι αυτα που παθαινουμε...
η ανοιξη οντως υπουλη εποχη...ανοιγει ο καιρος ειναι ολα πιο φωτεινα κ χαρουμενα ε κ αμα εχεις κ διπολικη δεν θελει κ πολυ..παιζει να συνεβαλε κ αυτο στη μανια που εκανα....
λακρυμοζα εισαι πολυ εξυπνη και καλλιεργημενη κοπελα.
τι σπουδαζεις αν επιτρεπεται?